Yamaha 465 VS 565 ו-Upscaling

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Rotemm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי התלבטות בין שני הרסיברים הללו, ההתלבטות היא כמובן במחיר ובתמורה שאני אקבל על כך.
מלבד העבודה שאחד הוא 7.1 והשני הוא 5.1 ההבדל המהותי (או שלא?) בינהם הוא שלאחד יש אפשרות לבצע UPSCALING ל 1080I ולשני אין.

עכשיו השאלה שלי היא כמה קריטי הנושא הזה ומה זה אומר בתכלס אם לא תהיה לי אפשרות לביצוע UPSCALING?
ואם חיבור כל המקורות לרסיבר וממנו למסך זו הדרך האופטימלית לנצל את המירב מהרסיבר והטלביזיה.

הרסיבר יתחבר לטלביזיה (Samsung LA52B750) בHDMI כמובן ומקורות שלו כרגע הםYESMAX HD וDVD רגיל (לא בלוריי). (וLAPTOP שאני מחבר מידי פעם בHDMI כדי לראות סרטים באיכות HD)

תודה מראש.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

אם אתה כבר קונה ימהה אז כבר את המגבר שנותן לך 7.1 לא שזה ישנה לך משהו כי אין סרטים בפורמט הזה . הנושא הזה לדעתי לא קריטי ולא כזה אסון אם לא יהיה , אצלי מחובר כול דבר בנפרד ולא מהמגבר לטלויזיה כי יש שטוענים שהחיבור בין המגבר לטלויזיה נותן איכות וידיאו חלשה יותר ותמונה לא נקייה . במגברים של היום הבנתי שרואים כבר באיכות יותר טובה .

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 308 פעמים

שליחה #3 

לדעתי, כל נושא האפסקילינג לא קרוב למיצוי או אפילו בכדי לתת תוצאה סבירה, לא ברמת המחירים הזאת ולא ברמת המחירים הבאה, יש לזה משמעות רק ברסיברים החדשים ביותר וגם שם אני לא בטוח שזה נותן תוצאה מרשימה.

לדעתי , רוב ה TV ייתנו תוצאה טובה יותר.

שווה לך להתעמק יותר בנושא של ה UPCONVERT מאשר ב UPSCAILING.

כמובן שהכי טוב לגשת לחנות מתמחה ולשפוט בעצמך.

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”