ייעוץ ברכישת פלאזמה ו Toshiba 42WP56
שלום לכולם,
מבקש את עזרתכם בייעוץ בקניית מסך פלאזמה.
אני רוצה כמובן את הכי טוב אבל לא רוצה להשתגע בהוצאות, רוצה להוציא באזור ה 10,000פלוס מינוס.
הלכתי בשבוע שעבר לחנות של א.ל.מ. בקניון רמת אביב, כדי להתרשם וראיתי מספר פלאזמות, בלטו לטובה באיכות התמונה :
NEC 42VR5
PHILIPS 5320
PANASONIC PW8
אבל מעל כולם התמונה היפה, המרשימה והכי פחות מעוותות של שידורי ערוץ 10 הייתה של
Toshiba 42WP56
העין שלי מאוד רגישה לפרטים ובעבר לקח לי הרבה זמן לאתר מסך טלוויזיה שריצה אותי, לכן הפלאזמה של טושיבה קפצה לי מיד לעין באיכות המרשימה.
יחד עם זאת הפורום לא ממש אוהב את המסך הזה, קראתי הודעות ואין התלהבות ממנו ודווקא יש מהפנסוניק שגם היא טובה אבל משמעותית בעלת תמונה פחות מרשימה (אולי זה עניין של כיונון...)
בכל אופן המחיר של הטושיבה עדיין מאוד גבוהה כ 16500 בא.ל.מ, ואפשר להשיג גם ב 14000.
חשבתי שתוכלו להאיר את עיניי בקשר לטושיבה וגם אולי להמליץ על מסכים אחרים טובים.
מבקש את עזרתכם בייעוץ בקניית מסך פלאזמה.
אני רוצה כמובן את הכי טוב אבל לא רוצה להשתגע בהוצאות, רוצה להוציא באזור ה 10,000פלוס מינוס.
הלכתי בשבוע שעבר לחנות של א.ל.מ. בקניון רמת אביב, כדי להתרשם וראיתי מספר פלאזמות, בלטו לטובה באיכות התמונה :
NEC 42VR5
PHILIPS 5320
PANASONIC PW8
אבל מעל כולם התמונה היפה, המרשימה והכי פחות מעוותות של שידורי ערוץ 10 הייתה של
Toshiba 42WP56
העין שלי מאוד רגישה לפרטים ובעבר לקח לי הרבה זמן לאתר מסך טלוויזיה שריצה אותי, לכן הפלאזמה של טושיבה קפצה לי מיד לעין באיכות המרשימה.
יחד עם זאת הפורום לא ממש אוהב את המסך הזה, קראתי הודעות ואין התלהבות ממנו ודווקא יש מהפנסוניק שגם היא טובה אבל משמעותית בעלת תמונה פחות מרשימה (אולי זה עניין של כיונון...)
בכל אופן המחיר של הטושיבה עדיין מאוד גבוהה כ 16500 בא.ל.מ, ואפשר להשיג גם ב 14000.
חשבתי שתוכלו להאיר את עיניי בקשר לטושיבה וגם אולי להמליץ על מסכים אחרים טובים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין לנו קשר למשווקים של טושיבה בארץ ולכן אנחנו גם לא בודקים את המסכים הללו באופן תדיר.
בכל מקרה, אין לנו דבר כנגד המודל הזה, פשוט לא מכירים אותו מספיק. בד"כ פלאזמות של טושיבה זה מסכים של פנסוניק, ואותן אנחנו דווקא מכירים היטב.
בכל מקרה, אין לנו דבר כנגד המודל הזה, פשוט לא מכירים אותו מספיק. בד"כ פלאזמות של טושיבה זה מסכים של פנסוניק, ואותן אנחנו דווקא מכירים היטב.
חשוב שתלך לראות בעוד חנויות את הפלזמות המדוברות כי יש את העניין של חיבורים והצגת תמונה כדי שתוכל לקבל פרופורציה מתאימה, כמובן שלפי התאור שלך הטושיבה נראית בקנה מידה שלך מצויין ונהינת מהתמונה שלה אז אין סיבה שלא תלך עליה, כמו שהבנת אין סיכוי למצוא ב 10000 שח פלזמה מתאימה שווה לבדוק גם את הפיוניר MVE1 .
כן לצערי אני מבין ש 10000 שקל זה סכום שלא יזכה אותי בפלאזמה טובה, אלא אם כן יש לכם רעיונות לדגמים אחרים...
בכל מקרה אני מבין שלפורום יש מחירים מיוחדים אצל חנויות מסוימות, איפה אני מוצא את הרשימה של החנויות ? הסתכלתי באינדקס הקישורים אבל קשה להתמצא שם וזה מעורבב עם חנויות שמוכרות דברים אחרים לגמרי.. אפשר לקבל רשימה של 2-3 חנוית מומלצות עם מחירים מיוחדים ?
תודה רבה על הסיוע
בכל מקרה אני מבין שלפורום יש מחירים מיוחדים אצל חנויות מסוימות, איפה אני מוצא את הרשימה של החנויות ? הסתכלתי באינדקס הקישורים אבל קשה להתמצא שם וזה מעורבב עם חנויות שמוכרות דברים אחרים לגמרי.. אפשר לקבל רשימה של 2-3 חנוית מומלצות עם מחירים מיוחדים ?
תודה רבה על הסיוע
יש הבדל על הנייר ...
ויש הבדל מבחינת אנשים שראו\קנו את המסך (PW8) והתרשמו לטובה (בצע חיפוש ותמצא אותם).
אבל אני לא חושב ששווה להוסיף 2000-3000 ש"ח יותר אלא מקסימום עד 1000 ש"ח יותר בגלל תוספת מעל הדגם הקודם כי:
לדעתי דגם חדש שאמור להחליף דגם קודם (PW7) צריך לעלות כמו הדגם הקודם ולא יותר
אבל אני לא חושב ששווה להוסיף 2000-3000 ש"ח יותר אלא מקסימום עד 1000 ש"ח יותר בגלל תוספת מעל הדגם הקודם כי:
לדעתי דגם חדש שאמור להחליף דגם קודם (PW7) צריך לעלות כמו הדגם הקודם ולא יותר
אני לא חושב שנשארו יותר דגמי PW-7
אז לדעתי המחיר קצת מיותר
ב8 נוספו מס מעגלים נוספים ששיפרו מאוד את התמונה שגם כך היתה טובה
המחיר היום של דגם ה8 הוא פחות או יותר המחיר שעלו דגמי 7 האחרונים
לדעתי כדאי ומומלץ -אני ראיתי אותה והיא פשוט מעולה.
ב8 נוספו מס מעגלים נוספים ששיפרו מאוד את התמונה שגם כך היתה טובה
המחיר היום של דגם ה8 הוא פחות או יותר המחיר שעלו דגמי 7 האחרונים
לדעתי כדאי ומומלץ -אני ראיתי אותה והיא פשוט מעולה.