מתלבט בין 2 דגמים, ממש לפני קנייה... מה דעתכם?
שלום,
נתונים בקצרה: 2 מטר מרחק צפייה, חדר חשוך, שימוש בעיקר לסרטי HD מהרשת וכמסך למחשב.
תקציב: 5000-6000 ש"ח. הכיוון הוא 42 FHD בגלל השימוש כמסך מחשב.
צימצמתי לשני דגמים שעומדים בכל הקריטריונים:
42LG80FR של LG
Philips 42PFL5603D
לשניהם נתונים דומים. ומחיר דומה (5600 ע"פ זאפ). ה LG באה עם שנה אחריות מ י.שלום והפיליפס שנתיים של אלקטרה.
אני אודה מאוד למי שמכיר את 2 הדגמים ויכול לעזור לי להחליט.
אני מתכנן לקנות בתחילת שבוע הבא וממש צריך את עזרתכם כדי להחליט
תודה.
נתונים בקצרה: 2 מטר מרחק צפייה, חדר חשוך, שימוש בעיקר לסרטי HD מהרשת וכמסך למחשב.
תקציב: 5000-6000 ש"ח. הכיוון הוא 42 FHD בגלל השימוש כמסך מחשב.
צימצמתי לשני דגמים שעומדים בכל הקריטריונים:
42LG80FR של LG
Philips 42PFL5603D
לשניהם נתונים דומים. ומחיר דומה (5600 ע"פ זאפ). ה LG באה עם שנה אחריות מ י.שלום והפיליפס שנתיים של אלקטרה.
אני אודה מאוד למי שמכיר את 2 הדגמים ויכול לעזור לי להחליט.
אני מתכנן לקנות בתחילת שבוע הבא וממש צריך את עזרתכם כדי להחליט
תודה.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
הפיליפס טובה יותר
א. כמותג היא טובה יותר!
ב. ה LG היא מיבוא פרללי, בעוד שהפיליפס מיובאת ע"י אלקטרה שהוא היבואן הרשמי (לפחות בדיל שלך).
ג. בנוסף אם כבר החלטת שאני צודק ואתה מתכוון ללכת על הפיליפס, באותו מחיר נותנים כבר את ה5604
שזה הדגם שמחליף את ה5603.
כפי שהבנת אינני חסיד גדול של LG, ואני חושב שהיפיליפס מכניסה אותה לכיס הקטן.
אבל אני ממליץ לך ללכת ולהתרשם מאיכות התמונה של שתיהן ולראות איפה אהבת יותר את התמונה,
וזה שווה יותר מכל המלצה שתקבל!
נ.ב. מנסיון מסך 42" לא מתאים להיות מסך מחשב.. ואינו יכול לבוא במקום, מה תשב לכתוב עבודה ב WORD או באקסל מול 42 אינץ' ממרחק 2מטר..??, זה בנוסף..
בברכה,
שלומי.
ב. ה LG היא מיבוא פרללי, בעוד שהפיליפס מיובאת ע"י אלקטרה שהוא היבואן הרשמי (לפחות בדיל שלך).
ג. בנוסף אם כבר החלטת שאני צודק ואתה מתכוון ללכת על הפיליפס, באותו מחיר נותנים כבר את ה5604
אבל אני ממליץ לך ללכת ולהתרשם מאיכות התמונה של שתיהן ולראות איפה אהבת יותר את התמונה,
נ.ב. מנסיון מסך 42" לא מתאים להיות מסך מחשב.. ואינו יכול לבוא במקום, מה תשב לכתוב עבודה ב WORD או באקסל מול 42 אינץ' ממרחק 2מטר..??, זה בנוסף..
בברכה,
שלומי.
Re: הפיליפס טובה יותר
gechts כתב:א. כמותג היא טובה יותר!
בברכה,
שלומי....
gechts כתב:אם ייתנו לך או לא, זו שאלה טובה, אני מאמין שאם תבוא בשעה שאין לחץ,
לא תהיה בעיה.
שוב, זכרו שיש את 5604, ה5603 מוחלף עכשיו...
ראיתי שה 5604 היא לא 100HRZ בעוד שה LG80FR כן.
כמה זה חשוב היום, בעיקר כאשר חברים למחשב?
הפתעה.......................
מדובר על אותה LCD רק LG יותר מושקעת בפיצ'רים כמו USB.
http://www.lgphilips-lcd.com/homeContai ... 00_j_e.jsp
http://www.lgphilips-lcd.com/homeContai ... 00_j_e.jsp
NEW_WAVE כתב:הפתעה.......................
http://www.lgphilips-lcd.com/homeContai ... 00_j_e.jsp...
מה הכוונה? זה אומר שזה אותו פאנל? אותו מעבד?
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה?
אתה מדבר על זה שפיליפס ואל ג'י מייצרים פנאלים ביחד?
לפי ההיגיון שלך גם האלקטרה והסנסוי ברמות של סוני וסמסונג כי בעצם לכולם יש אותו פנאל..אתה יודע יש רק 5 סוגי פנאלים בעולם אבל 50 חברות. אז מה כולם אותו דבר? מזכיר לי את המוכרים בהום סנטר שמנסים לתקוע לך מסך טובישי.
''זה בעצם סמסונג רק בלי השם''
פנאל הוא רק חלק (לדעתי אפילו שולי) מהפאזל של בניית מסך איכותי, הכוח של פיליפס הוא במעבד..במעבר בין פורמטים sd ו hd,בכניסות האירופאיות וביכולת של התאמת הצבעים.
שארפ אם שמעתם משתמשת בפאנלים נחותים ביותר..אך תמיד ניזכרת כאחת מהומיבילות בתחום עיבוד התמונה.
לפי ההיגיון שלך גם האלקטרה והסנסוי ברמות של סוני וסמסונג כי בעצם לכולם יש אותו פנאל..אתה יודע יש רק 5 סוגי פנאלים בעולם אבל 50 חברות. אז מה כולם אותו דבר? מזכיר לי את המוכרים בהום סנטר שמנסים לתקוע לך מסך טובישי.
''זה בעצם סמסונג רק בלי השם''
פנאל הוא רק חלק (לדעתי אפילו שולי) מהפאזל של בניית מסך איכותי, הכוח של פיליפס הוא במעבד..במעבר בין פורמטים sd ו hd,בכניסות האירופאיות וביכולת של התאמת הצבעים.
שארפ אם שמעתם משתמשת בפאנלים נחותים ביותר..אך תמיד ניזכרת כאחת מהומיבילות בתחום עיבוד התמונה.
הגיע הזמן לקבל החלטה
טוב,
אני חושב שהרוב כאן הכריעו שה 5604 טובה יותר מה LG80FR לשימושי FHD ומחשב. (למעט יכולת סאונד עדיפה ב LG)
ראיתי אתמול את ה 5604 בשקם אלקטריק.
בהתחלה הייתי יותר בכיוון של ה LG בגלל שאמרו שה SCARLET מצויינת, אבל מסתבר שהעיבוד תמונה (וכניסת SCART שיש ל 5604 מטים את הכף לטובתה.
(אגב, המצחיקים בשקם אלקטריק רוצים עליה 7300 ש"ח, כשבחנויות ברשת, ע"פ זאפ היא עולה כ 5500, ובשני המקרים זו אותה אחריות שנתיים של אלקטרה)
תודה רבה לכל העונים.

אני חושב שהרוב כאן הכריעו שה 5604 טובה יותר מה LG80FR לשימושי FHD ומחשב. (למעט יכולת סאונד עדיפה ב LG)
ראיתי אתמול את ה 5604 בשקם אלקטריק.
בהתחלה הייתי יותר בכיוון של ה LG בגלל שאמרו שה SCARLET מצויינת, אבל מסתבר שהעיבוד תמונה (וכניסת SCART שיש ל 5604 מטים את הכף לטובתה.
(אגב, המצחיקים בשקם אלקטריק רוצים עליה 7300 ש"ח, כשבחנויות ברשת, ע"פ זאפ היא עולה כ 5500, ובשני המקרים זו אותה אחריות שנתיים של אלקטרה)
תודה רבה לכל העונים.