Hauppauge pvr 150 מדוע אני לא רואה כלום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
חסרים מלא פרטים כדי שנוכל לעזור לך.
מערכת הפעלה? 32 או 64 ביט? איך בדיוק חיברת מהממיר אל הכרטיס? מהו סוג הממיר? האם הפעלת את אשף ההגדרות של סיגנל הטלוויזיה?
נסה לפעול צעד אחר צעד על פי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01454
מערכת הפעלה? 32 או 64 ביט? איך בדיוק חיברת מהממיר אל הכרטיס? מהו סוג הממיר? האם הפעלת את אשף ההגדרות של סיגנל הטלוויזיה?
נסה לפעול צעד אחר צעד על פי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01454
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
WOW אתה גדול.
עקבתי אחרי המדריך ופתאום יש תמונה.
הבעיה שאני לא מצליח להתאים את השלט לממיר. הוא לא מזהה אותו.
גם לא הניסיון של MCE לזהות את השלט על ידי לחיצה על ה-1.
כמה שאלות נוספות.
1. האם אפשר להתאים את הMCE ככה שהוא יתכבה בסיום הקלטת תוכנית?
2. האם קיימת צריבה ו/או קידוד אוטמטים מייד בתום ההקלטה?
עקבתי אחרי המדריך ופתאום יש תמונה.
הבעיה שאני לא מצליח להתאים את השלט לממיר. הוא לא מזהה אותו.
גם לא הניסיון של MCE לזהות את השלט על ידי לחיצה על ה-1.
כמה שאלות נוספות.
1. האם אפשר להתאים את הMCE ככה שהוא יתכבה בסיום הקלטת תוכנית?
2. האם קיימת צריבה ו/או קידוד אוטמטים מייד בתום ההקלטה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם אתה לוחץ בשלט של הממיר (ולא השלט של MCE) כשאתה בשלב הזיהוי שלו?
איזה סוג ממיר יש לך?
1. לא ידוע לי על אפשרות כזו. אפשר ההיפך (יציאה ממצב Sleep לצורך הקלטה).
2. יש תוכנה מצויינת שנקראת MCE Buddy:
http://mcebuddy.com
מקודדת אוטומטית כל הקלטה. אני הכי אוהב את הפרופיל H.264 Recommended. בשביל תאימות לנגני DVD/DivX, מומלץ לבחור ב-Div-X Compatibility.
איזה סוג ממיר יש לך?
1. לא ידוע לי על אפשרות כזו. אפשר ההיפך (יציאה ממצב Sleep לצורך הקלטה).
2. יש תוכנה מצויינת שנקראת MCE Buddy:
http://mcebuddy.com
מקודדת אוטומטית כל הקלטה. אני הכי אוהב את הפרופיל H.264 Recommended. בשביל תאימות לנגני DVD/DivX, מומלץ לבחור ב-Div-X Compatibility.
תודה רבה על התוכנה - הורדתי ונראה שזה מצליח לקדד בלי בעיות.
לשאלתך, כן אני לוחץ על המימר.
בשלב של "לימוד אינפרא אדום" ב"שידורי טלוזיה"
לוחץ על המקש "1" מחזיק אותו עד שהוא רושם משחרר. העניין הוא שזה נמשך משהו כמו 15 דקות ואין כל התקדמות פרט לעבודה שהוא כותב "לשחרר" וללחוץ שוב. אחרי כמה זמן אפשר להבין שזה לא מתקדם?
המימר שלי הוא THOMSON. לקוח של הוט.
אגב בהתחלה, כשצריך ללחוץ רק על "ס" ועל "ערוץ למעלה" הוא טוען שהשלט מזוהה. אבל הMCE לא מצליח להעביר ערוץ ולכן מקדם אותי לשלב של "לימוד אינפרא אדום" שגם שם אין ממש התקדמות.
שאלה נוספת שאין לי ממש מושג אם אפשר לעזור לי בזה. אבל איך אני יכול לקבוע בוודאות שהאיכות שאני רואה היא המקסימלית? כי למשל היא מאוד שונה מהאיכות של הסרטונים שמראים באשף "הגדרות הטלויזיה".
אגב אני זוכר בפעמים הראשונות הוא שאל אותי על סוג המימר לא מצליח לחזור לזה.
לשאלתך, כן אני לוחץ על המימר.
בשלב של "לימוד אינפרא אדום" ב"שידורי טלוזיה"
לוחץ על המקש "1" מחזיק אותו עד שהוא רושם משחרר. העניין הוא שזה נמשך משהו כמו 15 דקות ואין כל התקדמות פרט לעבודה שהוא כותב "לשחרר" וללחוץ שוב. אחרי כמה זמן אפשר להבין שזה לא מתקדם?
המימר שלי הוא THOMSON. לקוח של הוט.
אגב בהתחלה, כשצריך ללחוץ רק על "ס" ועל "ערוץ למעלה" הוא טוען שהשלט מזוהה. אבל הMCE לא מצליח להעביר ערוץ ולכן מקדם אותי לשלב של "לימוד אינפרא אדום" שגם שם אין ממש התקדמות.
שאלה נוספת שאין לי ממש מושג אם אפשר לעזור לי בזה. אבל איך אני יכול לקבוע בוודאות שהאיכות שאני רואה היא המקסימלית? כי למשל היא מאוד שונה מהאיכות של הסרטונים שמראים באשף "הגדרות הטלויזיה".
אגב אני זוכר בפעמים הראשונות הוא שאל אותי על סוג המימר לא מצליח לחזור לזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

השלב הראשון שבו אתה לוחץ על 0 ואז על ערוץ למעלה אמור להספיק, וזה סימן שה-MCE זיהה הכל ויודע את הקוד של השלט של הממיר שלך.
אם ה-MCE לא מעביר לך ערוץ זה אומר שחיברת/מיקמת לא נכון את ה-IR Blaster. אם אתה רואה שה-IR Blaster עצמו לא מהבהב כשהוא מנסה להעביר ערוץ, נסה להעביר מחיבור 1 ל-2 (או ההיפך) באחורי המקלט הגדול. אם זה כן מהבהב, נסה עוד מיקומים של ה-IR Blaster בהצמדתו לממיר.
אם יש לך ממיר דיגיטלי ישן של טומסון, זה אמור להיות ליד התצוגה של מספר הערוץ, ליד איפה שיש סמל של גלי אינפרה אדום - משהו כזה בערך: (((o
ניתן לקבוע את איכות ברירת המחדל בהגדרות ההקלטה (Recording) של ה-MCE. כמו כן, בכל הקלטה ניתן לבחור Advanced Recording ולבחור איכות אחרת מברירת המחדל שתקבע.
אם ה-MCE לא מעביר לך ערוץ זה אומר שחיברת/מיקמת לא נכון את ה-IR Blaster. אם אתה רואה שה-IR Blaster עצמו לא מהבהב כשהוא מנסה להעביר ערוץ, נסה להעביר מחיבור 1 ל-2 (או ההיפך) באחורי המקלט הגדול. אם זה כן מהבהב, נסה עוד מיקומים של ה-IR Blaster בהצמדתו לממיר.
אם יש לך ממיר דיגיטלי ישן של טומסון, זה אמור להיות ליד התצוגה של מספר הערוץ, ליד איפה שיש סמל של גלי אינפרה אדום - משהו כזה בערך: (((o
ניתן לקבוע את איכות ברירת המחדל בהגדרות ההקלטה (Recording) של ה-MCE. כמו כן, בכל הקלטה ניתן לבחור Advanced Recording ולבחור איכות אחרת מברירת המחדל שתקבע.
תמונה
ניסתי והוא לא מעביר ערוץ.
ניסתי גם בIR1 וגם בIR2.
אגב העינית ועינית השנייה כן מהבהבות. רק שהמימר לא קולט כלום. והערוץ כמובן לא התחלף.
מצורפת תמונה של המיקום.
[imgbig]http://img81.imageshack.us/img81/6815/001sml.jpg[/imgbig]
ניסתי גם בIR1 וגם בIR2.
אגב העינית ועינית השנייה כן מהבהבות. רק שהמימר לא קולט כלום. והערוץ כמובן לא התחלף.
מצורפת תמונה של המיקום.
[imgbig]http://img81.imageshack.us/img81/6815/001sml.jpg[/imgbig]
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

צריך פשוט לשחק עם מיקום ה-IR Blaster עד שזה קולט.
יכולים להיות עוד פתרונות? אם העינית מהבהבת סימן שזה כן במיקום הנוכחי.pixies כתב:צריך פשוט לשחק עם מיקום ה-IR Blaster עד שזה קולט....
ניסתי לעשות על דרך השלילה. לחסום המימר עם משהו ולראות באיזה נקודה זה עוצר לי את העברת עם המימר של HOT - לא הצליח. גם אם כל המימר מכוסה זה עדיין מעביר לי ערוצים.
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מישהו כאן דיווח שפיסת סלוטייפ על המקום בו שמים את ה-IR Blaster עזרה. כנראה שזה מחליש רגישות חזקה מדי של העינית של הממיר.