Yamaha Vs Harman Kardon Vs Denon לסרטים, מה עדיף?
אהלן,
רכשתי טלביזיה חדשה ואני מעוניין לרכוש גם מערכת קולנוע ביתית שתשמש בעיקר לסרטים (אני כמעט לא משתמש בה לשמיעת מוסיקה).
המליצו לי על ימאהה ואני מתלבט בין שלושת החברות שרשמתי למעלה, מה עדיף וכו'
התקציב הוא באיזור ה3000 ש"ח ואני מעוניין שיהיה לו גם תמיכה בHD.
מה עדיף?
רכשתי טלביזיה חדשה ואני מעוניין לרכוש גם מערכת קולנוע ביתית שתשמש בעיקר לסרטים (אני כמעט לא משתמש בה לשמיעת מוסיקה).
המליצו לי על ימאהה ואני מתלבט בין שלושת החברות שרשמתי למעלה, מה עדיף וכו'
התקציב הוא באיזור ה3000 ש"ח ואני מעוניין שיהיה לו גם תמיכה בHD.
מה עדיף?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש לי זוג קידמי של מערכת המיני הישנה שלי (שמסתבר כזוג מאוד מוצלח:-)), סנטר ואחוריים של wharfedale סדרת diamond. סאב יש לי קטן של סוני והוא גם זמני. ברמת העיקרון הרמקולים הקידמיים עושים עבודה מאוד טובה, כך שלא ממש מרגיש צורך בסאב.
- donaldduck
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נסה להשיג או denon 1909, הרבה יותר טוב מ yamaha 565. לגבי denon, באנגליה כבר נמכר דגם חדש, Denon AVR1910, אני חושב ששווה להמתין לו. עם upscalling לא חשוב לך, גם denon avr 1610 יכול להתאים לך, יש לו upconvert מקומפוזיט ל hdmi וגם תומך ב dolby true HD ו DTS HD.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
זאת הסיבה שלא כתבתי לך עד עכשיו כי מי שיגיד לך ימהה אתה תשאל , למה לא דנון . יגידו לך הרמן אתה תגיד למה לא ימהה. הכול שטויות כל האפסקיילינג הזה וכול מה שיש במגברים של היום בחצי ממה שיש אתה לא תשתמש הרי אתה שם סרט ורואה בדולבי דיגיטל או אם הסרט בdts וזהו שלא יבלבלו לך את המוח .כול ה3 מגברים שאתה רוצה טובים. ימהה בסרטים נחשב לטוב יותר אתה את השיקולים שלך תעשה בחנות.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
צודק:-)עופרפולק כתב:זאת הסיבה שלא כתבתי לך עד עכשיו כי מי שיגיד לך ימהה אתה תשאל , למה לא דנון . יגידו לך הרמן אתה תגיד למה לא ימהה. הכול שטויות כל האפסקיילינג הזה וכול מה שיש במגברים של היום בחצי ממה שיש אתה לא תשתמש הרי אתה שם סרט ורואה בדולבי דיגיטל או אם הסרט בdts וזהו שלא יבלבלו לך את המוח .כול ה3 מגברים שאתה רוצה טובים. ימהה בסרטים נחשב לטוב יותר אתה את השיקולים שלך תעשה בחנות....
ברסיבר הקודם שלי היו פונקציות שלא ממש השתמשתי בהן, והן לא קיימות כבר ב-565. אחת הסיבות שבחרתי את הדגם הזה, שהוא מתאים לצרכים שלי ולא ממש מעבר לכך