בעיה עם LG42 LH20

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
שבלול פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

אחי קנה טלווזיה מדגם LG42LH20 והוא לקוח של הוט, לטלווזיה אין חיבורי s-video אז הוא נאלץ להתחבר בקומפוזיט (הוא לא רוצה להזמין HD). התוצאה פשוט נוראית, אמנם התמונה עצמה של כל פריים נראית כמו שהייתי מצפה מחיבור composite אבל התנועה פשוט מקרטעת , זה בולט בעיקר במיצמוצים של דמויות ובתנועות מצלמה מהירות, התמונה פשוט נמרחת ונראית נורא.
(זה קורה עם כל חיבור קומפוזיט... DVD בחיבור קומפוננט רואים מעולה)

הטכנאים של י.ש. הגיעו ונתנו לו תשובות מרגיזות שהוא צריך להחליף לכבלים עם מחברי זהב וכל מיני ססמאות מרגיזות.

לי העניין הזה ממש לא נראה, ברור לי שהתמונה לא אמורה להיות חדה או איכתותית במיוחד ועל הנושא הזה באמת אין תלונות, אבל זה נראה כאילו איזה מנגנון של עיבוד תמונה בטלווזיה ממש 'מחרבש' את התנועה.
אי אפשר לראות טלווזיה ככה.

(כמובן שהטכנאים גם מיהרו להאשים את הממיר של הוט שגם זה לא ממש מסתדר, אם אני אחבר את הממיר לטלווזיה אחרת בקומפוזיט לא תהיה אותה המריחה)

למישהו יש רעיון איך לפתור את זה בלי לקנות טרנסקודר (או רסיבר לאפסקייל) ?

בכלל, האם האם זה ייתכן שטלווזיה מהדגמים החדשים של LG עושה עבודה כלכך נוראית בחיבור קומפוזיט ?

שבלול פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אף אחד ?

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

תיראה זה אחד החיסרונות של האל ג'י בישראל...

שליחה #3 

שכדאי להנות מתמונה טובה אתה חייב רסיבר טוב שיעשה לך אפסקייל(עניין של יכולת העיבוד תמונה בתכנים לא איכותים)...ביחוד שמדובר במסך של י.שלום.

זה לא היבואן הרשמי הדגמים המגבילים בישראל( 22r) מיוצרים בקוריאה וקצת יותר איכותים גם בהתמודדות עם מצבי צפייה שונים חלקם גם מגיעים אם יותר חיבורים(לא יודע לגבי ה22) המסך שלך למיטב ידעתי מורכב בסין במפעל פחות איכותי..ככה שזה משליך גם על האיכות שלו.

קיצר אין מה לעשות תחבר אותו למכשיר איכותי שיעשה לו upscale.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

אין מה לעשות יש הלם ראשוני מרוב האנשים שחשבו שטלוויזיה רחבה תעשה עבודה טובה יותר.

אפשר לראות 4:3 מי שלא רגיל ואין ברירה אלא להתקדם ל HD בעיקר חיבור ל HDMI .

למזלי הפלאזמה שלי עושה עבודה מעולה (f) התמונה פשוט צלולה גם בפורמט רחב עבור SD (גם בגלל הממיר),כלומר בניגוד להרבה תגובות לאחר קניה ,לי אין כלל אכזבה ואני כן בררן .

יש לציין שהשימוש ב USB קצת זניח כאשר אתה מחובר ל HOTHD.

שבלול פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה לכם.
אני ממש מופתע שזה המצב... הייתי מצפה שיצרן כמו LG כבר ייצב לעצמו כבר אלגוריתמים סבירים לתכני SD ויידאג שיהיו בכל הטלווזיות שהוא מייצר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”