פלונטר עושה הזמנות ראשונות לC-200 במחיר שווה לכל נפש :-)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
singera פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 3&lang=heb

בבקשה
עשיתי חישוב ואם באתר PH הC200 יעלה 300$ משלוח לארץ נגיד 50$ (עדיין מכשיר יותר גדול וכבד) מס 32% = ל1900 ש"ח ולפעמים הרי נותנים עז זה מס של מחשבים כלומר מע"מ....

shaielma
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לדעתך לא שווה להזמין מחו"ל כדי לחסוך 1100 ש"ח?
לדעתי כן!

singera פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

לא טענתי אחרת ברור להביא מחו"ל

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

אם זכרוני אינו מטעני - עלות המשלוח מחו"ל אמורה להיות כ-70$
370*1.325*4=1960 ש"ח
עם אחריות בארץ.
כל אחד עושה את השיקולים שלו :)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

בלי שום קשר כרגע למוצר הספיציפי הזה ולמחירו ....אני חייב לציין שיש לי ניסיון מצוין איתם , קניתי מהם מספר מוצרים (בעיקר nas) ותמיד שירות מהיר ואדיב .

estyle
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 39
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

שלום לכולם,

אני רוצה לנצל את הבמה הזאת להבהיר נקודה מאוד חשובה.

ה C200 עדיין לא מוכן!, לא דובאג! לא עבר BetaTesting!, וחברת פופקורן העולמית עדיין לא נתנה מחיר רשמי למפיצים בעולם.

לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על יבוא המכשיר לארץ.
נערך לאחרונה על ידי estyle ב 29/06/2009 20:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
estyle. יבוא שיווק והפצת מוצרים דיגיטלים מתקדמים.
מחשבים, מדיה סנטר וציוד נלווה | קולנוע ביתי, מסכים, מקרנים וסטריאו

www.estyle.co.il | [email protected]

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #7 

uris כתב:בלי שום קשר כרגע למוצר הספיציפי הזה ולמחירו ....אני חייב לציין שיש לי ניסיון מצוין איתם , קניתי מהם מספר מוצרים (בעיקר nas) ותמיד שירות מהיר ואדיב .
...

יש להם באמת מגוון יפה של NAS לחנות בארץ.

מצאתי שם NAS עם 5 bays , בפחות מאלף ש"ח.
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 3&lang=heb

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #8 

estyle כתב:שלום לכולם,

ה C200 עדיין לא מוכן!, לא דובאג! לא עבר BetaTesting!, וחברת פופקורן העולמית עדיין לא נתנה מחיר רשמי למפיצים בעולם.

לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר.
...
אז מה אתה מציע .?
כי אני לא קנה עכשיו את A100 .
נכון לכרגע מדברים על ה 15 ביולי ..ידוע לך משהו על זה ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #9 

חבר'ה, אני ממליץ לכם לא לבצע הזמנות למכשיר שאין לכם מושג ירוק על הביצועים שלו. תמתינו זמן מה עד להשקה, אולי גם איזה ביקורת אחת או שתיים ואני בטוח שתהיו שלמים יותר עם ההחלטה הסופית לגבי הרכישה.
estyle כתב:לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר.
...
ה C-200 כבר הוכרז על ידי היצרן, כל המידע הטכני לגבי ביצועיו ומראהו סופק כבר. היצרן גם שינה את כל האתר שלו לכבוד הדגם החדש ונפתחו זוג שרשורים בפורום NMT עם תמונות ומפרט מלא של המכשיר אשר נציגי היצרן מנהלים.
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid202111
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid201287
ממש לא ברור לי איך הסיבות שציינת קשורות לכך ש estyle לא "הכריזה" על המכשיר, אבל אני לא חושב שמישהו בכלל מחכה להכרזה שלכם...

estyle
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #10 

ziv_r כתב:חבר'ה, אני ממליץ לכם לא לבצע הזמנות למכשיר שאין לכם מושג ירוק על הביצועים שלו. תמתינו זמן מה עד להשקה, אולי גם איזה ביקורת אחת או שתיים ואני בטוח שתהיו שלמים יותר עם ההחלטה הסופית לגבי הרכישה.
estyle כתב:לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר.
...
ה C-200 כבר הוכרז על ידי היצרן, כל המידע הטכני לגבי ביצועיו ומראהו סופק כבר. היצרן גם שינה את כל האתר שלו לכבוד הדגם החדש ונפתחו זוג שרשורים בפורום NMT עם תמונות ומפרט מלא של המכשיר אשר נציגי היצרן מנהלים.
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid202111
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid201287
ממש לא ברור לי איך הסיבות שציינת קשורות לכך ש estyle לא "הכריזה" על המכשיר, אבל אני לא חושב שמישהו בכלל מחכה להכרזה שלכם...
...
זיו,

אין צורך לתקוף!
הכוונה היתה על הכרזה שלנו על יבוא ושיווק המכשיר לארץ.

וכן כיוון שאנחנו (גיימרום ו estyle) היבואנים והמשווקים הרשמיים של הפופקורן בארץ, אנשים וחנויות בהחלט מחכים שאנו נכריז על תחילת היבוא שלו ארצה בצורה מסודרת.

estyle
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #11 

big27 כתב:
estyle כתב:שלום לכולם,

לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר.
...
אז מה אתה מציע .?
כי אני לא קנה עכשיו את A100 .
נכון לכרגע מדברים על ה 15 ביולי ..ידוע לך משהו על זה ?
...
לצערי כרגע אני לא יכול לנקוב בשום תאריך, צריך סבלנות.
אבל בכל זאת אני מציע לא להתפתות ולהזמין מראש מחנויות שבוודאי אין להן מושג כרגע מתי המכשיר יצא.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

estyle,
אין פה שום התקפה, לא מבין למה הבנת כך. אם אתה מתכוון להודעה שאתם מתחילים בייבוא, זהו פרט שהוספת לפני התגובה שלי, רצוי כי פעם הבאה תשתמש במילה שונה מ"הכרזה", אותה עדיף לשמור באמת להכרזות.
הכל ברוח טובה, לא להתרגש :)

estyle
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #13 

ziv_r כתב:estyle,
אין פה שום התקפה, לא מבין למה הבנת כך. אם אתה מתכוון להודעה שאתם מתחילים בייבוא, זהו פרט שהוספת לפני התגובה שלי, רצוי כי פעם הבאה תשתמש במילה שונה מ"הכרזה", אותה עדיף לשמור באמת להכרזות.
הכל ברוח טובה, לא להתרגש :)
...
(Y)

אין בעיה זיו,

סך הכל ניסיתי להעביר מסר שאין כרגע יבוא רשמי ושכל מי שטוען כך טועה ומטעה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #14 

ronen61 המוצר שציינת הוא לא Nas הוא אינו מתחבר לרשת .
יש לו חיבור לsata ו esata .

Gameroom
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 17
קיבל תודות: 0

C200 ושאר ירקות

שליחה #15 

שלום חברים,

רציתי להבהיר ולחזק כמה עובדות חשובות. חשובות לנו, הצרכנים, כדי שלא נבזבז את כספינו לשווא.

א. פופקורן אכן הכריזו על המוצר שבדרך ואף בנו אתר יפה לצורך קידום המכירות שלו.
ב. המוצר עדיין בדרך. קריא, עדיין לא הסתיים תהליך ה-beta testing שלו.
ג. המכשיר עדיין לא יצא למכירה באף פינה ואף סמטה אפלה בעולם... תוכלו למצוא אחד אצל זיו בסלון... :oops: אבל כמדומני, הוא לא ממש מרוצה מתפקודו כרגע... :?:
ד. המכשיר לא עבר מכון תקנים ולא נקבע לו סיווג מכס.

כהערה ל-ד. - אם הפעם כולנו ננהג בשכל נוכל בסוף להגיע לעלויות ייבוא זולות. אסביר: הקהל הישראלי אוהב "לדפוק את המערכת". כאלו אנחנו, מה לעשות..? אך כולנו גם יודעים שבסופו של דבר, ב-long run אנחנו רק דופקים את עצמנו. זה מה שקרה עם סיווג המכס של דגמי A100 ו-A110.
כשאנו התחלנו בייבוא של המכשירים הראשונים לארץ, הצלחנו להגיע להסכם עם המכס שהמכשיר הנו מחשב ועל כן לא הוטל עלינו מכס. כמובן שמי שהרוויח מזה הם לקוחותינו בלבד - הם קיבלו מכשיר זול עם אחריות מקורית ומכון תקנים.
בגלל שכמה "חכמולוגים" רצו לחסוך 200 שקל, המכס קלט שהמכשיר הופך ונהיה פופולארי בקרב האזרחים הפרטיים והחליט להטיל מכס וכך לייקר את עלויות הייבוא. מי הרוויח מזה? המדינה בלבד.

עכשיו,  בואו נלמד לקח. כמו בשאר מדינות העולם, הלקוחות קונים מקומית. אולי הם פטריוטים, אולי האחריות חשובה להם, אולי המשלוח המהיר חשוב וההתקנה והמענה הטלפוני... יש עוד לא מעט סיבות למנות כאן אבל אני בטוח שכולנו יודעים אותם טוב מאד..! :wink:
נכון, אנחנו חיים במדינה מעט "יקרה", אבל אנחנו צריכים לחשוב בגדול, לטווח הארוך ולפעול באחריות.
בנוסף, כאשר המכשיר יקר יותר, יקרה לליבנו עוד יותר החשיבות שבאחריות יבואן. ככל שמכשיר מסובך יותר מכאנית ואלקטרונית, חשובה עוד יותר בדיקה של מכון התקנים.

לסיכום,
Gameroom תשווק את כל מכשירי Popcorn Hour באמצעות חברת eStyle ובחנויות נבחרות. אנו נעשה זאת באחריות, עם ניסיון לשמור על מחיר נמוך ככל האפשר אך בו בזמן גם לשמור על החוק ועל המשק הישראלי.
(כן, אנחנו פטריוטים... :wink: )

תודה!
GameRoom Media Technologies Ltd

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #16 

הפטריוט הזה נשמע כמו used cars salesmen :lol:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #17 

Gameroom כתב:כשאנו התחלנו בייבוא של המכשירים הראשונים לארץ, הצלחנו להגיע להסכם עם המכס שהמכשיר הנו מחשב ועל כן לא הוטל עלינו מכס. כמובן שמי שהרוויח מזה הם לקוחותינו בלבד - הם קיבלו מכשיר זול עם אחריות מקורית ומכון תקנים.
בגלל שכמה "חכמולוגים" רצו לחסוך 200 שקל, המכס קלט שהמכשיר הופך ונהיה פופולארי בקרב האזרחים הפרטיים והחליט להטיל מכס וכך לייקר את עלויות הייבוא. מי הרוויח מזה? המדינה בלבד.
...
אני מקווה שהתלוצצת, כאשר אתה הצהרת ברמייה כי מכשירי ה Popcorn Hour הם מוצר מחשב זה בסדר גמור, אבל כאשר אנשים פרטיים מצהירים באופן דומה אז הם "חכמולוגים"?
עוד משהו, אם ה Popcorn Hour היה באמת ובתמים מוצר מחשב, המכס לא היה משנה מאומה בסיווג המכס של המכשיר ואין שום קשר לכמות האנשים שהזמינו אותו. המכס פשוט הבין שמישהו כאן לא סיפר את כל האמת ולכן התחיל לגבות מיסים בהתאם לסוג המכשיר.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #18 

לא קונה את סיפור הפטריוטיות ...
(n)

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #19 

אני לא לחלוטין משוכנע שמזרימדיה אינו מוצר מחשב. הוא נמצא בתחום האפור שבין וידאו/DVD מקליט לבין מחשב שכן יש לו יכולות להריץ אפליקציות כגון טורנט קליינט ואחרים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #20 

yanivol,
גם אני הייתי מאוד רוצה שהמזרימי מדיה השונים יקוטלגו כמוצרי מחשב על מנת להוריד עלויות ייבוא אישי, אך מה לעשות שהמכס לא מסכים איתנו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”