פלונטר עושה הזמנות ראשונות לC-200 במחיר שווה לכל נפש :-)
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 3&lang=heb
בבקשה
עשיתי חישוב ואם באתר PH הC200 יעלה 300$ משלוח לארץ נגיד 50$ (עדיין מכשיר יותר גדול וכבד) מס 32% = ל1900 ש"ח ולפעמים הרי נותנים עז זה מס של מחשבים כלומר מע"מ....
בבקשה
עשיתי חישוב ואם באתר PH הC200 יעלה 300$ משלוח לארץ נגיד 50$ (עדיין מכשיר יותר גדול וכבד) מס 32% = ל1900 ש"ח ולפעמים הרי נותנים עז זה מס של מחשבים כלומר מע"מ....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם זכרוני אינו מטעני - עלות המשלוח מחו"ל אמורה להיות כ-70$
370*1.325*4=1960 ש"ח
עם אחריות בארץ.
כל אחד עושה את השיקולים שלו
370*1.325*4=1960 ש"ח
עם אחריות בארץ.
כל אחד עושה את השיקולים שלו
שלום לכולם,
אני רוצה לנצל את הבמה הזאת להבהיר נקודה מאוד חשובה.
ה C200 עדיין לא מוכן!, לא דובאג! לא עבר BetaTesting!, וחברת פופקורן העולמית עדיין לא נתנה מחיר רשמי למפיצים בעולם.
לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על יבוא המכשיר לארץ.
ה C200 עדיין לא מוכן!, לא דובאג! לא עבר BetaTesting!, וחברת פופקורן העולמית עדיין לא נתנה מחיר רשמי למפיצים בעולם.
לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על יבוא המכשיר לארץ.
נערך לאחרונה על ידי estyle ב 29/06/2009 20:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
estyle. יבוא שיווק והפצת מוצרים דיגיטלים מתקדמים.
מחשבים, מדיה סנטר וציוד נלווה | קולנוע ביתי, מסכים, מקרנים וסטריאו
www.estyle.co.il | [email protected]
uris כתב:בלי שום קשר כרגע למוצר הספיציפי הזה ולמחירו ....אני חייב לציין שיש לי ניסיון מצוין איתם , קניתי מהם מספר מוצרים (בעיקר nas) ותמיד שירות מהיר ואדיב ....
יש להם באמת מגוון יפה של NAS לחנות בארץ.
מצאתי שם NAS עם 5 bays , בפחות מאלף ש"ח.
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 3&lang=heb
אז מה אתה מציע .?estyle כתב:שלום לכולם,
לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר....
כי אני לא קנה עכשיו את A100 .
נכון לכרגע מדברים על ה 15 ביולי ..ידוע לך משהו על זה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
חבר'ה, אני ממליץ לכם לא לבצע הזמנות למכשיר שאין לכם מושג ירוק על הביצועים שלו. תמתינו זמן מה עד להשקה, אולי גם איזה ביקורת אחת או שתיים ואני בטוח שתהיו שלמים יותר עם ההחלטה הסופית לגבי הרכישה.
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid202111
http://www.networkedmediatank.com/showt ... #pid201287
ממש לא ברור לי איך הסיבות שציינת קשורות לכך ש estyle לא "הכריזה" על המכשיר, אבל אני לא חושב שמישהו בכלל מחכה להכרזה שלכם...
ה C-200 כבר הוכרז על ידי היצרן, כל המידע הטכני לגבי ביצועיו ומראהו סופק כבר. היצרן גם שינה את כל האתר שלו לכבוד הדגם החדש ונפתחו זוג שרשורים בפורום NMT עם תמונות ומפרט מלא של המכשיר אשר נציגי היצרן מנהלים.estyle כתב:לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר....
ממש לא ברור לי איך הסיבות שציינת קשורות לכך ש estyle לא "הכריזה" על המכשיר, אבל אני לא חושב שמישהו בכלל מחכה להכרזה שלכם...
זיו,ziv_r כתב:חבר'ה, אני ממליץ לכם לא לבצע הזמנות למכשיר שאין לכם מושג ירוק על הביצועים שלו. תמתינו זמן מה עד להשקה, אולי גם איזה ביקורת אחת או שתיים ואני בטוח שתהיו שלמים יותר עם ההחלטה הסופית לגבי הרכישה.
ה C-200 כבר הוכרז על ידי היצרן, כל המידע הטכני לגבי ביצועיו ומראהו סופק כבר. היצרן גם שינה את כל האתר שלו לכבוד הדגם החדש ונפתחו זוג שרשורים בפורום NMT עם תמונות ומפרט מלא של המכשיר אשר נציגי היצרן מנהלים.estyle כתב:לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר....
ממש לא ברור לי איך הסיבות שציינת קשורות לכך ש estyle לא "הכריזה" על המכשיר, אבל אני לא חושב שמישהו בכלל מחכה להכרזה שלכם......
אין צורך לתקוף!
הכוונה היתה על הכרזה שלנו על יבוא ושיווק המכשיר לארץ.
וכן כיוון שאנחנו (גיימרום ו estyle) היבואנים והמשווקים הרשמיים של הפופקורן בארץ, אנשים וחנויות בהחלט מחכים שאנו נכריז על תחילת היבוא שלו ארצה בצורה מסודרת.
לצערי כרגע אני לא יכול לנקוב בשום תאריך, צריך סבלנות.big27 כתב:אז מה אתה מציע .?estyle כתב:שלום לכולם,
לשום חנות!!! אין במלאי כיום את המכשיר כי הוא עדיין לא מוכן וזאת הסיבה שגיימרום (היבואן הרשמי מטעם פופקורן) ואנחנו estyle (המשווקים והמפיצים הבלעדיים מטעם גיימרום) עדיין לא הכרזנו על המכשיר....
כי אני לא קנה עכשיו את A100 .
נכון לכרגע מדברים על ה 15 ביולי ..ידוע לך משהו על זה ?...
אבל בכל זאת אני מציע לא להתפתות ולהזמין מראש מחנויות שבוודאי אין להן מושג כרגע מתי המכשיר יצא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

estyle,
אין פה שום התקפה, לא מבין למה הבנת כך. אם אתה מתכוון להודעה שאתם מתחילים בייבוא, זהו פרט שהוספת לפני התגובה שלי, רצוי כי פעם הבאה תשתמש במילה שונה מ"הכרזה", אותה עדיף לשמור באמת להכרזות.
הכל ברוח טובה, לא להתרגש
אין פה שום התקפה, לא מבין למה הבנת כך. אם אתה מתכוון להודעה שאתם מתחילים בייבוא, זהו פרט שהוספת לפני התגובה שלי, רצוי כי פעם הבאה תשתמש במילה שונה מ"הכרזה", אותה עדיף לשמור באמת להכרזות.
הכל ברוח טובה, לא להתרגש
ziv_r כתב:estyle,
הכל ברוח טובה, לא להתרגש...
אין בעיה זיו,
סך הכל ניסיתי להעביר מסר שאין כרגע יבוא רשמי ושכל מי שטוען כך טועה ומטעה.
C200 ושאר ירקות
שלום חברים,
רציתי להבהיר ולחזק כמה עובדות חשובות. חשובות לנו, הצרכנים, כדי שלא נבזבז את כספינו לשווא.
א. פופקורן אכן הכריזו על המוצר שבדרך ואף בנו אתר יפה לצורך קידום המכירות שלו.
ב. המוצר עדיין בדרך. קריא, עדיין לא הסתיים תהליך ה-beta testing שלו.
ג. המכשיר עדיין לא יצא למכירה באף פינה ואף סמטה אפלה בעולם... תוכלו למצוא אחד אצל זיו בסלון...
אבל כמדומני, הוא לא ממש מרוצה מתפקודו כרגע...
ד. המכשיר לא עבר מכון תקנים ולא נקבע לו סיווג מכס.
כהערה ל-ד. - אם הפעם כולנו ננהג בשכל נוכל בסוף להגיע לעלויות ייבוא זולות. אסביר: הקהל הישראלי אוהב "לדפוק את המערכת". כאלו אנחנו, מה לעשות..? אך כולנו גם יודעים שבסופו של דבר, ב-long run אנחנו רק דופקים את עצמנו. זה מה שקרה עם סיווג המכס של דגמי A100 ו-A110.
כשאנו התחלנו בייבוא של המכשירים הראשונים לארץ, הצלחנו להגיע להסכם עם המכס שהמכשיר הנו מחשב ועל כן לא הוטל עלינו מכס. כמובן שמי שהרוויח מזה הם לקוחותינו בלבד - הם קיבלו מכשיר זול עם אחריות מקורית ומכון תקנים.
בגלל שכמה "חכמולוגים" רצו לחסוך 200 שקל, המכס קלט שהמכשיר הופך ונהיה פופולארי בקרב האזרחים הפרטיים והחליט להטיל מכס וכך לייקר את עלויות הייבוא. מי הרוויח מזה? המדינה בלבד.
עכשיו, בואו נלמד לקח. כמו בשאר מדינות העולם, הלקוחות קונים מקומית. אולי הם פטריוטים, אולי האחריות חשובה להם, אולי המשלוח המהיר חשוב וההתקנה והמענה הטלפוני... יש עוד לא מעט סיבות למנות כאן אבל אני בטוח שכולנו יודעים אותם טוב מאד..!
נכון, אנחנו חיים במדינה מעט "יקרה", אבל אנחנו צריכים לחשוב בגדול, לטווח הארוך ולפעול באחריות.
בנוסף, כאשר המכשיר יקר יותר, יקרה לליבנו עוד יותר החשיבות שבאחריות יבואן. ככל שמכשיר מסובך יותר מכאנית ואלקטרונית, חשובה עוד יותר בדיקה של מכון התקנים.
לסיכום,
Gameroom תשווק את כל מכשירי Popcorn Hour באמצעות חברת eStyle ובחנויות נבחרות. אנו נעשה זאת באחריות, עם ניסיון לשמור על מחיר נמוך ככל האפשר אך בו בזמן גם לשמור על החוק ועל המשק הישראלי.
(כן, אנחנו פטריוטים...
)
תודה!
רציתי להבהיר ולחזק כמה עובדות חשובות. חשובות לנו, הצרכנים, כדי שלא נבזבז את כספינו לשווא.
א. פופקורן אכן הכריזו על המוצר שבדרך ואף בנו אתר יפה לצורך קידום המכירות שלו.
ב. המוצר עדיין בדרך. קריא, עדיין לא הסתיים תהליך ה-beta testing שלו.
ג. המכשיר עדיין לא יצא למכירה באף פינה ואף סמטה אפלה בעולם... תוכלו למצוא אחד אצל זיו בסלון...
ד. המכשיר לא עבר מכון תקנים ולא נקבע לו סיווג מכס.
כהערה ל-ד. - אם הפעם כולנו ננהג בשכל נוכל בסוף להגיע לעלויות ייבוא זולות. אסביר: הקהל הישראלי אוהב "לדפוק את המערכת". כאלו אנחנו, מה לעשות..? אך כולנו גם יודעים שבסופו של דבר, ב-long run אנחנו רק דופקים את עצמנו. זה מה שקרה עם סיווג המכס של דגמי A100 ו-A110.
כשאנו התחלנו בייבוא של המכשירים הראשונים לארץ, הצלחנו להגיע להסכם עם המכס שהמכשיר הנו מחשב ועל כן לא הוטל עלינו מכס. כמובן שמי שהרוויח מזה הם לקוחותינו בלבד - הם קיבלו מכשיר זול עם אחריות מקורית ומכון תקנים.
בגלל שכמה "חכמולוגים" רצו לחסוך 200 שקל, המכס קלט שהמכשיר הופך ונהיה פופולארי בקרב האזרחים הפרטיים והחליט להטיל מכס וכך לייקר את עלויות הייבוא. מי הרוויח מזה? המדינה בלבד.
עכשיו, בואו נלמד לקח. כמו בשאר מדינות העולם, הלקוחות קונים מקומית. אולי הם פטריוטים, אולי האחריות חשובה להם, אולי המשלוח המהיר חשוב וההתקנה והמענה הטלפוני... יש עוד לא מעט סיבות למנות כאן אבל אני בטוח שכולנו יודעים אותם טוב מאד..!
נכון, אנחנו חיים במדינה מעט "יקרה", אבל אנחנו צריכים לחשוב בגדול, לטווח הארוך ולפעול באחריות.
בנוסף, כאשר המכשיר יקר יותר, יקרה לליבנו עוד יותר החשיבות שבאחריות יבואן. ככל שמכשיר מסובך יותר מכאנית ואלקטרונית, חשובה עוד יותר בדיקה של מכון התקנים.
לסיכום,
Gameroom תשווק את כל מכשירי Popcorn Hour באמצעות חברת eStyle ובחנויות נבחרות. אנו נעשה זאת באחריות, עם ניסיון לשמור על מחיר נמוך ככל האפשר אך בו בזמן גם לשמור על החוק ועל המשק הישראלי.
(כן, אנחנו פטריוטים...
תודה!
GameRoom Media Technologies Ltd
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מקווה שהתלוצצת, כאשר אתה הצהרת ברמייה כי מכשירי ה Popcorn Hour הם מוצר מחשב זה בסדר גמור, אבל כאשר אנשים פרטיים מצהירים באופן דומה אז הם "חכמולוגים"?Gameroom כתב:כשאנו התחלנו בייבוא של המכשירים הראשונים לארץ, הצלחנו להגיע להסכם עם המכס שהמכשיר הנו מחשב ועל כן לא הוטל עלינו מכס. כמובן שמי שהרוויח מזה הם לקוחותינו בלבד - הם קיבלו מכשיר זול עם אחריות מקורית ומכון תקנים.
בגלל שכמה "חכמולוגים" רצו לחסוך 200 שקל, המכס קלט שהמכשיר הופך ונהיה פופולארי בקרב האזרחים הפרטיים והחליט להטיל מכס וכך לייקר את עלויות הייבוא. מי הרוויח מזה? המדינה בלבד....
עוד משהו, אם ה Popcorn Hour היה באמת ובתמים מוצר מחשב, המכס לא היה משנה מאומה בסיווג המכס של המכשיר ואין שום קשר לכמות האנשים שהזמינו אותו. המכס פשוט הבין שמישהו כאן לא סיפר את כל האמת ולכן התחיל לגבות מיסים בהתאם לסוג המכשיר.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אני לא לחלוטין משוכנע שמזרימדיה אינו מוצר מחשב. הוא נמצא בתחום האפור שבין וידאו/DVD מקליט לבין מחשב שכן יש לו יכולות להריץ אפליקציות כגון טורנט קליינט ואחרים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

yanivol,
גם אני הייתי מאוד רוצה שהמזרימי מדיה השונים יקוטלגו כמוצרי מחשב על מנת להוריד עלויות ייבוא אישי, אך מה לעשות שהמכס לא מסכים איתנו.
גם אני הייתי מאוד רוצה שהמזרימי מדיה השונים יקוטלגו כמוצרי מחשב על מנת להוריד עלויות ייבוא אישי, אך מה לעשות שהמכס לא מסכים איתנו.