אני גם הייתי ממליץ להתאמץ ולמצוא דרך להקמת רשת קווית, בלי קשר לשימוש ב-repeater. סביר להניח שבמקום יש לך נק' חשמל לפחות ויכול להיות שגם נק' טלפון מוכנה. אם זה כך, אז סביר להניח שיש אפשרות להעביר כבל רשת.
אל תשכח את הפתגם העתיק - קונים בזול - יוצא יקר:) עדיף פעם אחת להשקיע ולהתאמץ, ואח"כ להנות:-)
dror1 כתב:
לדעתי WDS לא עבד לך בהזרמת HD כי הוא מוריד את רוחב הפס האמיתי בחצי,
...
כל שימוש ב-repeater שיש לו רק מעגל RF אחד מוריד את רוחב הפס לחצי.
כל הראוטרים ומוצרי התקשורת הביתיים מכילים רק RFIC אחד, מה שאומר ששימוש בהם כ-repeater מוריד אחצי מרוחב הפס.
dima_vy כתב:אני גם הייתי ממליץ להתאמץ ולמצוא דרך להקמת רשת קווית, בלי קשר לשימוש ב-repeater. סביר להניח שבמקום יש לך נק' חשמל לפחות ויכול להיות שגם נק' טלפון מוכנה. אם זה כך, אז סביר להניח שיש אפשרות להעביר כבל רשת.
אל תשכח את הפתגם העתיק - קונים בזול - יוצא יקר:) עדיף פעם אחת להשקיע ולהתאמץ, ואח"כ להנות:-)
...
ניסיתי לעשות השחלת כבל רשת דרך הצנרת הקיימת אבל איפה שהוא בדרך הוא ניתקע, כנראה שיש חסימה באיזה מקום בתוך הקיר.
נראה לי שהדרך היחידה היא לבדוק אם שימוש בראוטר N ו- Repeater שתומך N, יכלו להזרים לי סרטי 720P למרות הירידה ברוחב הפס, למיטב זכרוני 6-7Mbps מספיקים להרצה של סרט כזה.
אתה מנסה להעביר עם סטלבנד? תשים הרבה ווזלין בקצה ותנסה להעביר, כאשר נתקע תשתמש בפלייר כדי לדחוף.
למשתמשים הכבדים כמונו שמעבירים קבצים בגדלים של ג'יגות פשוט אין תחליף. התשתית אצלי היא של 1G רק שציוד הקצה שלי תומך ב 100M וגם זה מגבלה. זה פשוט עולם אחר מול האלחוטי.
אתה מנסה להעביר עם סטלבנד? תשים הרבה ווזלין בקצה ותנסה להעביר, כאשר נתקע תשתמש בפלייר כדי לדחוף.
למשתמשים הכבדים כמונו שמעבירים קבצים בגדלים של ג'יגות פשוט אין תחליף. התשתית אצלי היא של 1G רק שציוד הקצה שלי תומך ב 100M וגם זה מגבלה. זה פשוט עולם אחר מול האלחוטי.
...
אתה ממש זורה לי מלח על הפצעים ניסיתי עם סטלבנד, לא עבר. באיזשהו שלב החלטתי אפילו להשקיע בחשמלאי וגם הוא ניתקע איפה שניתקעתי, עבדתי איתו איזה שעה וחצי בניסיון למצוא איפה החסימה ולא מצאנו, היא כנראה בתוך הקיר ולא באחת הצמתים...
לאחר הניסיון הזה החלטתי לבחון הרצינות את אופציית האלחוט, ממנה עוד לא התייאשתי.
Itay_Pollak כתב:שווה להמתין לרשת שעובדת דרך החשמל.
ניסית דרך מה להעביר ? צינור של הכבלים/יס בזק חשמל?
...
ניסינו דרך הצינור של בזק ודרך הצינור של YES. בשניהם ניתקענו.
ראיתי את הפרסומים של המוצר החדש של BELKIN, אבל החשמל אצלי הוא תלת - פאזי ולא ראיתי קביעה חד- משמעית (לצערי), שהוא יודע להתמודד עם זה באופן שיריץ HD באופן חלק.
נראה לי שאנסה איכשהו ליצור Line of sight בין הראוטר האלחוטי לסטרימר שיהיה בסלון (מחכה ל- Xtreamer) ואחסוך את ה- Reptear, בשלב זה אני בסה"כ רוצה לראות 720P,לשם כך אנסה אולי להוציא כמה מטרים של כבל רשת דרך הממ"ד. (נוסף לצד התפעולי הלא פשוט נכנס פה גם אלמנט הדקורציה שכן יש למנוע מצב של וטו על ידי "המנכ"לית",AKA אשתי היקרה )
אצלי ברשת N, למרות קליטה מצויינת וכו' וכו', בתכנים 1080I ומעלה, לא עובד. אני מתחבר לכרטיס לווין מרוחק ככה, וכל התחנות HD לא זזות. ה720 עוד מדי פעם, ה1080I כמעט ולא. לגבי תכנים מהאינטרנט - MKV רוב הזמן בסדר, אבל לא מפתיע זה 720 בד"כ, ומכווץ יותר משידור רגיל. בקיצור בינתיים יש כבל רשת בסלון
drixie כתב:אצלי ברשת N, למרות קליטה מצויינת וכו' וכו', בתכנים 1080I ומעלה, לא עובד. אני מתחבר לכרטיס לווין מרוחק ככה, וכל התחנות HD לא זזות. ה720 עוד מדי פעם, ה1080I כמעט ולא. לגבי תכנים מהאינטרנט - MKV רוב הזמן בסדר, אבל לא מפתיע זה 720 בד"כ, ומכווץ יותר משידור רגיל. בקיצור בינתיים יש כבל רשת בסלון
חברים, רשת N זה פתרון מעט בעייתי וגם כמות הקרינה ברשת מסוג זה גבוהה יותר.
רשת על גבי טלפון HPNA עובד אצלי אבל ב 100M בלבד וגם פה אם התשתית לא תקינה ב100% אז יש בעיות.
הנה אתר היבואן של הציוד שבזק מוכרת http://www.powernet.co.il/ הערה: אין לי קשר מסחרי ליבואן.
רשת על גבי חשמל לא עובדת בד"כ אם צריך לעבור בין פאזות. כמו כן למיטב הבנתי חברת החשמל לא מאשרת שימוש בציוד הזה.
הפתרון הטוב ביותר הוא: רשת חוטית או להוריד מדי פעם חומר לHD נייד USB המשונע בין המחשב לסטרימר.