איכות תמונה בקומפוננט לעומת HDMI
אני יוצא מנקודת הנחה שהקומפוננט אכן נותן תמונה איכותית, שתפתור את בעית ערוצי ה-SD , במקביל לחיבור HDMI לערוצי ה-HD.
אבל, במקרה שלי, יש לי במסך (פיליפס 7603) רק חיבור קומפוננט אחד, והוא כבר תפוס ע"י ה-DVD.
האם יש לקומפוננט איזשהו מפצל שיאפשר לחבר 2 מכשירים (HD MAX + DVD) לכניסת הקומפוננט היחידה של המסך ?
ואם לא, האם יש פתרון אחר ?
אודה לכל עצה בענין.
אבל, במקרה שלי, יש לי במסך (פיליפס 7603) רק חיבור קומפוננט אחד, והוא כבר תפוס ע"י ה-DVD.
האם יש לקומפוננט איזשהו מפצל שיאפשר לחבר 2 מכשירים (HD MAX + DVD) לכניסת הקומפוננט היחידה של המסך ?
ואם לא, האם יש פתרון אחר ?
אודה לכל עצה בענין.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אתה עובד כרגע עם טראנסקודר מ SCART ל קומפוננט?
אם כן, יש מכשיר כזה בדיוק שממיר מה SCART ל HDMI.
דרך אגב, הטלוויזיה מעולה, אבל לצערי וראיתי את זה אצל עוד מישהו שקנה אותה.
ההתמודדות שלה עם SD, אינה מעולה, ולא בטוח שתוכל לקבל יותר מזה.
אם כן, יש מכשיר כזה בדיוק שממיר מה SCART ל HDMI.
דרך אגב, הטלוויזיה מעולה, אבל לצערי וראיתי את זה אצל עוד מישהו שקנה אותה.
ההתמודדות שלה עם SD, אינה מעולה, ולא בטוח שתוכל לקבל יותר מזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
HDMI לא בא לשפר תמונה של קומפוננט אלא בעיקר למנוע יכולת העתקה שהיתה קיימת בשיטות האנלוגיות.
תאורטית יש הבדל בין HDMI לקומפוננט בכך שהוא דיגיטלי ולכן לא דורש דגימה או סובל מהפרעות ובעיות אחרות.
בפועל ההבדלים זניחים למדי וחיבור HDMI בעיקר משפר את הנוחות.
תאורטית יש הבדל בין HDMI לקומפוננט בכך שהוא דיגיטלי ולכן לא דורש דגימה או סובל מהפרעות ובעיות אחרות.
בפועל ההבדלים זניחים למדי וחיבור HDMI בעיקר משפר את הנוחות.
טוב אז סופסוף קניתי קומפוננט, ניתקתי את ה-HDMI וה-RCA וחיברתי את הקומפוננט במקום.
לאכזבתי הרבה בחיבור זה יש תופעה שהיא עוד יותר גרועה מסתם איכות התמונה. ישנם קוים מרצדים ברורים לרוחב המסך. רואים את זה בעיקר במסך שחור אבל גם בשידורים אני מצליח להבחין בזה. זה פשוט מטריף אותי, חוויה גרועה במיוחד.
אני כבר ממש מיואש - יש למישהו רעיון מה לעשות?
מה זה הקוים המרצדים האלו? יש דרך לפתור את זה איכשהו?
יש עוד איזושהי דרך לפתור את הבעייה שלי?
תודה!
לאכזבתי הרבה בחיבור זה יש תופעה שהיא עוד יותר גרועה מסתם איכות התמונה. ישנם קוים מרצדים ברורים לרוחב המסך. רואים את זה בעיקר במסך שחור אבל גם בשידורים אני מצליח להבחין בזה. זה פשוט מטריף אותי, חוויה גרועה במיוחד.
אני כבר ממש מיואש - יש למישהו רעיון מה לעשות?
מה זה הקוים המרצדים האלו? יש דרך לפתור את זה איכשהו?
יש עוד איזושהי דרך לפתור את הבעייה שלי?
תודה!