Mvix מציגה מזרימדיה חדש - Ultio
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
חברת Mvix מוסיפה מזרימדיה חדש לשורותיה, ה Ultio.
בעל יכולת Passthrough לפורמטי האודיו המתקדמים, תמיכה בעברית דרך פורמט כתוביות SRT, קליינט טורנט מובנה, אפליקציות רשת כגון Youtube, Netflix, Hulu ועוד. יכולות אלחוטיות 802.11n יגיעו בתוספת תשלום.
תוספת של $79 יקנו לרוכשים אפשרות לכונן קשיח פנימי בנפח 500GB. ניתן לרכוש כוננים קשיחים מובנים בנפחים גדולים יותר כמו 750GB ו 1.5TB בתוספת של $90 ו $139 בהתאמה.
המוצר זמין כעת ברכישה מוקדמת במחיר של $169 ויהיה זמין לקהל הרחב במהלך יולי הקרוב.
לדף המוצר באתר היצרן לחץ כאן.
בעל יכולת Passthrough לפורמטי האודיו המתקדמים, תמיכה בעברית דרך פורמט כתוביות SRT, קליינט טורנט מובנה, אפליקציות רשת כגון Youtube, Netflix, Hulu ועוד. יכולות אלחוטיות 802.11n יגיעו בתוספת תשלום.
תוספת של $79 יקנו לרוכשים אפשרות לכונן קשיח פנימי בנפח 500GB. ניתן לרכוש כוננים קשיחים מובנים בנפחים גדולים יותר כמו 750GB ו 1.5TB בתוספת של $90 ו $139 בהתאמה.
המוצר זמין כעת ברכישה מוקדמת במחיר של $169 ויהיה זמין לקהל הרחב במהלך יולי הקרוב.
לדף המוצר באתר היצרן לחץ כאן.
מאד מעניין... הם מציעים את הSOURCE CODE לקהל..
מי שיפתח יישום מעניין שאותו הם יאמצו, הוא ייצא בקושחה הבאה יחד עם צ'ק של $500 למפתח...
יפה, למדו מהקהילה הגדולה של NMT - מתכון להצלחה.
http://www.mvixusa.com/ultio/mvix-ultio-challenge.html
מי שיפתח יישום מעניין שאותו הם יאמצו, הוא ייצא בקושחה הבאה יחד עם צ'ק של $500 למפתח...
יפה, למדו מהקהילה הגדולה של NMT - מתכון להצלחה.
http://www.mvixusa.com/ultio/mvix-ultio-challenge.html
אם כך, מזמיני האקסטרימר, ואני ביניהם, נכוו קשות - לפנינו סטרימר שתומך בפורמטים מתקדמים במחיר זהה.
תקנו אותי אם אני טועה, אך האקסטרימר למיטב ידיעתי אינו תומך בפורמטי האודיו המתקדמים. מקווה מאוד שאני טועה, כי אז יסורו חששות רבות מליבי.
בנוסף יש לו אופציית התקנת כונן פנימי בגודל 3.5", מה שמקנה יכולת אחסון גדולה הרבה יותר משל האקסטרימר, ושוב, במחיר זהה של כונן בגודל 2.5".
תקנו אותי אם אני טועה, אך האקסטרימר למיטב ידיעתי אינו תומך בפורמטי האודיו המתקדמים. מקווה מאוד שאני טועה, כי אז יסורו חששות רבות מליבי.
בנוסף יש לו אופציית התקנת כונן פנימי בגודל 3.5", מה שמקנה יכולת אחסון גדולה הרבה יותר משל האקסטרימר, ושוב, במחיר זהה של כונן בגודל 2.5".
אני לא חושב שנכוונו קשות (עדיין, הרי עוד לא קיבלנו את המכשיר), לאקסטרימר תכונות זהות ואפילו מתקדמות משל ה- Ultio, כמו למשל האופציה לשרת DDnS.HaJ-B כתב:אם כך, מזמיני האקסטרימר, ואני ביניהם, נכוו קשות - לפנינו סטרימר שתומך בפורמטים מתקדמים במחיר זהה.
בנוסף יש לו אופציית התקנת כונן פנימי בגודל 3.5", מה שמקנה יכולת אחסון גדולה הרבה יותר משל האקסטרימר, ושוב, במחיר זהה של כונן בגודל 2.5"....
והמחיר אינו זהה, במחיר יותר זול קיבלת גם אופציה אלחוטית שאמורה להיות יעילה יותר מכל פתרון משולב דונגל , הקיים בשוק.
צריך גם לקחת בחשבון שהמוצר כרגע נתמך ונמכר רק על ידי MVIX-USA ולא על ידי חברת האם העולמית (אפילו לא מופיע ב- Mvix.net) כך שצריך לבדוק מה ההשלכות של זה בשטח..
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לפחות XTREAMER לא נראה כמו ממיר אנלוגי של הכבלים .HaJ-B כתב:קיבלתי, ונרגעתי
עדיין נותרה הבעיה המציקה של כונן ה-2.5", אבל זה משהו שאוכל להתפשר עליו, במיוחד לאור העובדה שניתן לחבר חיצוני דרך ה-USB....
בדיוק... למה לעזאזל לא השקיעו בעיצוב חדשני..sagyle כתב:לפחות XTREAMER לא נראה כמו ממיר אנלוגי של הכבלים .HaJ-B כתב:קיבלתי, ונרגעתי
עדיין נותרה הבעיה המציקה של כונן ה-2.5", אבל זה משהו שאוכל להתפשר עליו, במיוחד לאור העובדה שניתן לחבר חיצוני דרך ה-USB.......
זה נראה כמו מכשיר וידאו בטאמקס משנות ה70..
מתברר ש MVIX העולמית פועלת משפטית כנגד MVIX USA וכנגד המכשיר החדש.ziv_r כתב:חברת Mvix מוסיפה מזרימדיה חדש לשורותיה, ה Ultio.
לדף המוצר באתר היצרן לחץ כאן....
המכשיר הוא יוזמה מקומית של החברה בארה"ב ולא ניתמך (ולדבריהם גם לא יתמך) ע"י חברת האם.
http://www.mvix.net/forum/forum_posts.a ... FID=8&PR=3
מפחיד !!
ממש מפחיד לראות מצב שכזה, אבל כנראה זה המצב בעולם תחרותי ונזיל כמו שלנו כיום .
ממש מפחיד לראות מצב שכזה, אבל כנראה זה המצב בעולם תחרותי ונזיל כמו שלנו כיום .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
מסתבר מהפורום שלהם ש MVIX (USA) INC הוא סימן רשום בארהב מ2006.
כל מוצר שלהם זכאי לסימן המסחרי MVIX USA.
אם היצרן MVIX קוריאה או בשמו כחברה UNICORN לא טרח או נמנע מלמחות כנגד השימוש בשם MVIX בארה"ב
גם כשהחברה התאגדה בתחומי ארה"ב עם שם זה - לא בטוח שיוכל לבוא היום ולאיים בהליכים משפטיים כלשהם כנגד השותף הסורר.
מבחינתנו כצרכנים למדנו היום שיעור מעניין - צצים הרבה יצרנים לנגני מדיה - אך רק אלו עם שם טוב וREVIEWS מחמיאים יזכו להנות מכרטיס האשראי שלנו.
אחרים ינסו את הטריק של MVIX USA , לרכב על גל/שם של יצרן ותיק.
אם היצרן MVIX קוריאה או בשמו כחברה UNICORN לא טרח או נמנע מלמחות כנגד השימוש בשם MVIX בארה"ב
גם כשהחברה התאגדה בתחומי ארה"ב עם שם זה - לא בטוח שיוכל לבוא היום ולאיים בהליכים משפטיים כלשהם כנגד השותף הסורר.
מבחינתנו כצרכנים למדנו היום שיעור מעניין - צצים הרבה יצרנים לנגני מדיה - אך רק אלו עם שם טוב וREVIEWS מחמיאים יזכו להנות מכרטיס האשראי שלנו.
אחרים ינסו את הטריק של MVIX USA , לרכב על גל/שם של יצרן ותיק.
מסכים איתך לחלוטין, למרות ההימור (המחושב) שלקחתי עם ה- Xtreamer......dizingof כתב:מסתבר מהפורום שלהם ש MVIX (USA) INC הוא סימן רשום בארהב מ2006.
אחרים ינסו את הטריק של MVIX USA , לרכב על גל/שם של יצרן ותיק....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דווקא פתרון כמו ה Xtreamer זול יותר ובעל תכונות דומות.
שים לב כי לרוב יש מרחק גדול בין מה שמצהיר היצרן ומה שבאמת מתקבל בפועל, אתה יכול לראות זאת לדוגמה בביקורת של ה Compro VideoMate Network Media Center T1000W אשר פורסמה בתחילת השבוע או ברשמים שפירסמו רוכשי ה Xtreamer.
עבור ביקורת לכל מוצר, צריך שיתוף פעולה עם היצרן, ברגע שיהיה לנו כזה - נוכל להתקדם.
שים לב כי לרוב יש מרחק גדול בין מה שמצהיר היצרן ומה שבאמת מתקבל בפועל, אתה יכול לראות זאת לדוגמה בביקורת של ה Compro VideoMate Network Media Center T1000W אשר פורסמה בתחילת השבוע או ברשמים שפירסמו רוכשי ה Xtreamer.
עבור ביקורת לכל מוצר, צריך שיתוף פעולה עם היצרן, ברגע שיהיה לנו כזה - נוכל להתקדם.
זיו שלום,
אני מאוד מעוניין לרכוש את המכשיר בטיול הבא לארה"ב (למרות שכרג אזל המלאי, הם טוענים לזמינות מחודשת באמצע אוגוסט), השלמתי כבר עם העיצוב הנוראי בתמורה למחיר מפתה ושלל תכונות.
נראה לך שאני מסתכן בחתול בשק?
דווקא בגלל שאני חדש לא בא לי להתעסק בתכנות המכשיר כל היום, אולי היית ממליץ לי על HDX 1000 בתוספת מחיר?
האם נכון לומר שה HDX גמר עם 'מחלות הילדות' ועובד חלק?
אני מאוד מעוניין לרכוש את המכשיר בטיול הבא לארה"ב (למרות שכרג אזל המלאי, הם טוענים לזמינות מחודשת באמצע אוגוסט), השלמתי כבר עם העיצוב הנוראי בתמורה למחיר מפתה ושלל תכונות.
נראה לך שאני מסתכן בחתול בשק?
דווקא בגלל שאני חדש לא בא לי להתעסק בתכנות המכשיר כל היום, אולי היית ממליץ לי על HDX 1000 בתוספת מחיר?
האם נכון לומר שה HDX גמר עם 'מחלות הילדות' ועובד חלק?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רכישה של מכשיר חדש שאף אחד לא ממש בדק בהחלט דומה לרכישה של חתול בשק. אל תתלהב ממפרט יצרן, ראה לדוגמה את ה Compro VideoMate Network Media Center T1000W, סיפור דומה מיצרן אחר.
למה בכלל חשבת על המכשיר הזה? לא חסר מכשירים מוכרים אחרים בעלי קהילת משתמשים רחבה וותק בשוק. ייתכן וה Ultio מצויין והוא מהווה רכישה נבונה, אך אני חושב שמוקדם מידי לקבוע זאת.
בדוק את חבורת ה NMT, חבורת ה HDi, או ה TViX 6500 - רכישה שלהם מהווה קנייה בטוחה יותר.
למה בכלל חשבת על המכשיר הזה? לא חסר מכשירים מוכרים אחרים בעלי קהילת משתמשים רחבה וותק בשוק. ייתכן וה Ultio מצויין והוא מהווה רכישה נבונה, אך אני חושב שמוקדם מידי לקבוע זאת.
בדוק את חבורת ה NMT, חבורת ה HDi, או ה TViX 6500 - רכישה שלהם מהווה קנייה בטוחה יותר.
ה TVIX 6500 יקר מאוד בארץ ובארה"ב ראיתי אותו רק למכירה באינטרנט וגם אז מחירו 400$ ולא מצאתי סיבה טובה להוציא עליו סכום כזה...
במחיר הזה אני כבר מעדיף ELLION HMR 600 בארץ, שנותן גם הקלטה שתהיה מאוד אפקטיבית לתוכניות של הילדים
דרך אגב מה דעתך עליו?
חיפשתי לקנות בניו-יורק ודרך האתר של B&H התוודעתי ל ULTIO , אבל עכשיו אני חושב שוב כי כפי שאמרתי אני לא טכני במיוחד ואני רוצה שהמזרימדיה
יעבוד בשבילי ולא להפך
במחיר הזה אני כבר מעדיף ELLION HMR 600 בארץ, שנותן גם הקלטה שתהיה מאוד אפקטיבית לתוכניות של הילדים
דרך אגב מה דעתך עליו?
חיפשתי לקנות בניו-יורק ודרך האתר של B&H התוודעתי ל ULTIO , אבל עכשיו אני חושב שוב כי כפי שאמרתי אני לא טכני במיוחד ואני רוצה שהמזרימדיה
יעבוד בשבילי ולא להפך