לא מצליח לנגן קובץ M2TS, עזרה בבקשה.
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
שלום לכולם. יש לי קובץ עם סיומת m2ts. אני לא מצליח לנגן אותו. המחשב טוב, כל הקבצים האחרים עובדים, מותקנים המקודדים הבאים:
ffdshow
COREavc pro
haali
האודיו עובד (בVLC) הנגן, WMPC, עולה אבל לא רץ ואין שום הודעות, אותו הדבר ב-GraphEdt הקובץ עולה אבל לא מתנגן. אני לא במין מה יכולה להיות הבעיה. יש לי הרבה קבצים עם המקודד של VC-1 אבל זה הקובץ היחיד אם הסיומת m2ts. עזרה בבקשה, אני לא מוכן להוריד אתו שוב, קובץ של 18GB.
תודה.
ffdshow
COREavc pro
haali
האודיו עובד (בVLC) הנגן, WMPC, עולה אבל לא רץ ואין שום הודעות, אותו הדבר ב-GraphEdt הקובץ עולה אבל לא מתנגן. אני לא במין מה יכולה להיות הבעיה. יש לי הרבה קבצים עם המקודד של VC-1 אבל זה הקובץ היחיד אם הסיומת m2ts. עזרה בבקשה, אני לא מוכן להוריד אתו שוב, קובץ של 18GB.
תודה.
-
- נתונים על הקובץ
-
- נתוני הMERIT
-
- GraphEdt
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
צדקתה, תודה. זה עובד! איכות טובה.
שאלה חדשה, איך אני משנה את הפס כול, מהראשון לשני...? כיוון שהפס כול המקורי הוא ברוסית אני צריך את השני :Eng: 48 kHz/24-bit, DTS-HD HR 5.1, 2046 kbps?
והאם אני צריך להגדיר את הנגן ? אני לא מכיר אותו טוב. לדוגמה: האצת חומר בהגדרות של הווידאו? כ.מסך של ATI XT1950, כ. כול טוב.
תודה. (התקנתי את הנגן :PDVD9.0.1501).
שאלה חדשה, איך אני משנה את הפס כול, מהראשון לשני...? כיוון שהפס כול המקורי הוא ברוסית אני צריך את השני :Eng: 48 kHz/24-bit, DTS-HD HR 5.1, 2046 kbps?
והאם אני צריך להגדיר את הנגן ? אני לא מכיר אותו טוב. לדוגמה: האצת חומר בהגדרות של הווידאו? כ.מסך של ATI XT1950, כ. כול טוב.
תודה. (התקנתי את הנגן :PDVD9.0.1501).