אחרי התלבטויות והחלטה לעבור להוט בגלל חיסכון במחיר, פנו אלי במקשרי לקוחות במטרה להשאיר אותי לאחר בקשת התנתקות. - "תמתין עד 48 שעות שיתאמו את הניתוק"
הובטח לי שדרוג מיס מקס ליס מקס HD.
קשרי לקוחות אמרו שיוספיו לי 3 חבילות נוספות מעבר למה שקיים לי היום.
הכל במחיר אטרקטיבי ותחייבות חדשה לשלוש שנים.
לפני השדרוג בדקתי שוב את הפרטים, לא אלאה בפרטים אחרים, אבל אחרי כל מה שהובטח לי התברר שפתאום המחיר האטרקטיבי הוא בכלל רק לשנה הראשונה ולא כפי שהובטח בבירור ע"י הנציגה משימור הלקוחות לכל השלוש שנים.
ביקשתי שוב להתנתק ולא לבצע את השדרוג. ושוב......"תמתין עד 48 שעות שיתאמו את הניתוק"
עבור מעל 72 שעות עד שחזרו אלי, ואחרי מספר טלפונים חזר אלי מנהל בכיר.
סידר את הדברים, הציע זיכוי בשביל שהמחיר יגיע למה שהובטח.
היו צריכים להתקין שלשום, ולא יכלו להגיע. אמרו שיגיעו למחרת. גם אז לא באו. התעצבנתי על בזבוז הזמן. הבטיחו לי זיכוי 129 ש"ח על בזבוז הזמן שלי ולמחרת יגיעו להתקין.
ביררתי איתה שוב את הפרטים -מחיר, חבילות וכו', ע"מ שהכל יהיה מתואם. פתאום התברר לי שאין לי את כל החבילות שהובטחו. שהורידו ממה שיש לי והוסיפו רק שתיים. למעשה תוספת של 1 חבילה ולא 3 מעבר למה שיש לי כפי שהובטח בבירור.
בדקה, עדכנה, הבטיחה שהכל בסדר......
היום התקינו את היס מקס HD. אבל...................
במקום 3 חבילות נוספות מעבר למה שהיה לי:
הורידו חבילה אחת שהיתה לי והוסיפו 2 אחרות. למעשה שודרגתי בחבילה 1 נוספת ולא 3 כפי שהובטח.
שוב שיחה לקשרי לקוחות, והסבר כי זה מה שהובטח על ידי הנציגים שלהם.
פתאום הם טוענים שאני כבר משודרג יותר מידי, יש לי יותר מידי חבילות ולא מקובל שאקבל יותר מזה.
הסברתי להם שאם אני לא מקבל את מה שהובטח לי בדיוק(!!!) אז שיקחו את היס מקס HD בחזרה וינתקו אותי.
ושוב...... "תמתין עד 48 שעות שיתאמו את הניתוק"......
בהוט יוצא לי חיסכון של 1200 ש"ח בשנה.....
מתחילת הבקשה הראשונה לניתוק דרך הנסיונות שלהם להשאיר אותי עברו כבר למעלה משבועיים וחצי,
עברתי כבר 10 נציגי קשרי לקוחות: גיל, לילה, סילבי, הילה, עדי, מורן, תהילה, מיטל, גדי.........( כל השמות אמיתיים)
גם הקלטתי את כל ההבטחות שלהם והשרות שלהם.
כבר די נמאס לי. אם לא אקבל את מה שהובטח......
אם מישהו יודע לאן אפשר לשלוח תלונה שמגובה בהקלטות אשמח לשמוע.
גם מבטיחים ולא מקיימים.......וגם סוחבים.....
אין לי כבר אוויר.......לא סובל את המשחקים האלה.
שימו לב למה שמבטיחים לכם, ותעמדו על שלכם.
עדכון בהמשך.......