באיזה רזולוציה משדר הYES MAX HD?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
השידור נעשה ב-H264, בקצב של כ-9Mbps בממוצע.
הוידאו מועבר ב-1080i ב-50HZ.
הוידאו מועבר ב-1080i ב-50HZ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
vibractor,
באנגליה ובסקנדינביה שידרו בזמנו ב-25Mbps (יתכן שה-BBC HD עדיין משדרים בקצבים כאלה).
בארה"ב השידורים התחילו ב-15Mbps (היו גם גבוהים יותר). כיום שידורי התחנות מגיעים גם למתחת ל-6Mbps...
לצערי אין פיקוח על הנושא הזה ומישהו יכול להכריז גם על שידורי HD בקצבים נמוכים בהרבה (כך עושים ב-NETFLIX למשל).
באנגליה ובסקנדינביה שידרו בזמנו ב-25Mbps (יתכן שה-BBC HD עדיין משדרים בקצבים כאלה).
בארה"ב השידורים התחילו ב-15Mbps (היו גם גבוהים יותר). כיום שידורי התחנות מגיעים גם למתחת ל-6Mbps...
לצערי אין פיקוח על הנושא הזה ומישהו יכול להכריז גם על שידורי HD בקצבים נמוכים בהרבה (כך עושים ב-NETFLIX למשל).
חברות הDBS וDTH למינהם כמו YES ו HOT מנצלים את היתרון הגדול של הפורמט H264 "עד הסוף" עם כל הטכנולוגיות האחרונות שיוסמו בMPEG2 ועכשיו גם בH264 לניצול יעיל יותר של רוחב הסרט, כי זה המשאב הכי "כואב" שלהם. הריבוב הסטטיסתי ועוד מספר טכנולוגיות לעיבוד דינמי של התמונה + היתרונות הרבות של H264 מאפשרות להוריד קצבי הוידאו ביותר מ 50% ביחס לMPEG2 שהיה עד עד עכשיו.
מיישומים אחרים אני מניח שהקצבים ישארו גבוהים, אפליקציות כמו העברת תוכן בין אולפנים.
מיישומים אחרים אני מניח שהקצבים ישארו גבוהים, אפליקציות כמו העברת תוכן בין אולפנים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
על מנת לחדד את דבריו של oferlaor, יס והוט משדרים ב 1080i/50Hz וזה גם מה שהממיר קולט. אבל הממיר מסוגל גם לבצע המרה של פורמטים ולשדר ממנו החוצה אל המסך קשת שלמה של רזולוציות, החל מ 576p ועד ל 1080i.Bogy כתב:הבנתי שהוא תומך בגם בHD READY וגם FHD. השאלה שלי, זה במה באמת הוא משדר?[/eng]...