LCD FULLHD 42"- 2990 ש"ח
אנשים היום ראיתי פרסומת בעיתון לLCD של 42" ב2990 ש"ח. FHD
שך Topfield
עכשיו אני מבין שזו לא ממש טלויזיה באיכות לא מי יודע מה
אבל לי בבית יש LCD 32" שעלתה לי 5500 ש" ח של HITACHI אחץ הטובות שיש.
ואני צריך LCD נוספת לסלון ששם לא ממש חשוב לי האיכות כי היא תהיה מין טלויזיה משנית.
אני חייב את עזרתכם למרות שאני מאמין שרוב האנשים פה לא מכירים את המסך הזה כי לא מוכרים אותו בשום מקום אחר.
מה הסיבות לא לקנות מסך במחיר כזה? לא שווה להתעלם מהחסרונות תמורת מחיר כזה (כולל התקנה!!)
שך Topfield
עכשיו אני מבין שזו לא ממש טלויזיה באיכות לא מי יודע מה
אבל לי בבית יש LCD 32" שעלתה לי 5500 ש" ח של HITACHI אחץ הטובות שיש.
ואני צריך LCD נוספת לסלון ששם לא ממש חשוב לי האיכות כי היא תהיה מין טלויזיה משנית.
אני חייב את עזרתכם למרות שאני מאמין שרוב האנשים פה לא מכירים את המסך הזה כי לא מוכרים אותו בשום מקום אחר.
מה הסיבות לא לקנות מסך במחיר כזה? לא שווה להתעלם מהחסרונות תמורת מחיר כזה (כולל התקנה!!)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תלך לחנויות שבהן מוכרים מסכי מדבקה - ותראה איך רואים דווקא את הערוצים בהם אתה תראה בסלון - ותחשוב אם ככה אתה רוצה לראות.
חחח
לא באמת
הלכתי ראיתי את המסך על YES על ערוץ 2,1 10.. שזה רוב השימוש שיהיה לי בו (ועוד קצת PS)
נראה ממש מעט סרטי HD דרך מחשב או PS3 אבל ממש מעט
ראיתי את המסך ליד מסך של TOSHIBA ואח"כ קפצתי לעוד חנות ליד וראיתי מסכים פשוטים אחרים MAG וכאלה שעולים 1000 ש"ח יותר ולא FHD.
ותאמין לי יחסית למחיר (ודגש על יחסית למחיר) ולשימושים שיהיו לי עשיתי עיסקה מצוינת!
-אגב 3 שנות אחריות ומתקן תליה חינם-
(אגב יש אופטיקה הלפרין ליד
)
לא באמת
הלכתי ראיתי את המסך על YES על ערוץ 2,1 10.. שזה רוב השימוש שיהיה לי בו (ועוד קצת PS)
נראה ממש מעט סרטי HD דרך מחשב או PS3 אבל ממש מעט
ראיתי את המסך ליד מסך של TOSHIBA ואח"כ קפצתי לעוד חנות ליד וראיתי מסכים פשוטים אחרים MAG וכאלה שעולים 1000 ש"ח יותר ולא FHD.
ותאמין לי יחסית למחיר (ודגש על יחסית למחיר) ולשימושים שיהיו לי עשיתי עיסקה מצוינת!
-אגב 3 שנות אחריות ומתקן תליה חינם-
(אגב יש אופטיקה הלפרין ליד
מגה (יש באיזה 20 סניפים בלבד, ולא בטוח שישאר, אז תמהר)sagioto כתב:איפה קנית? אני רוצה מסך כזה בתור מוניטור לPS3ף FHD בפחות מ-3000 42, זה באמת מציאה,
כמה כניסות HDMI יש לה?
ד"א טושיבה בLCD נחשבים מבחינתי למסך מדבקה לכל דבר (חוץ מהמחיר)...
2999 ש"ח אפשר עד 18 תשלומים (עמלה 2 ש"ח על כל תשלום מעל 3)
2 כניסות HDMI ועוד כל הכניסות האפשרויות (אפילו בהיטאצי' שלי יש רק כניסה HDMI אחת!)
כדאי מאוד
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לא צריך להיסחף! טושיבה זה לא מותג מדבקה!!
sagioto כתב:איפה קנית? אני רוצה מסך כזה בתור מוניטור לPS3ף FHD בפחות מ-3000 42, זה באמת מציאה,
כמה כניסות HDMI יש לה?
ד"א טושיבה בLCD נחשבים מבחינתי למסך מדבקה לכל דבר (חוץ מהמחיר)...
עם כל הרצון הטוב, טושיבה זה לא מתוג מדבקה, ומדובר בחברה רצינית, שנכנסת בקרוב
גם לייצר מסכי LCD עם תאורת LED (מופיע בממון של הסופ"ש הזה), וללא קשר בוא נשים בצד
רגע את טענתך שמדובר במותג מדבקה, ניופאן נותנים על המסכים שלהם היום 5 שנים אחריות!
לעומת מרנץ פיילוט וגרונדיג, שניופאן נותנים עליהם שנה בלבד (מעניין למה..!)
בכל אופן מבלי להכינס לעד כמה איכותית טושיבה או לא (ודרך אגב אין לי מסך של טושיבה, תסתכל על הלוגו שלי תבין איזה מסך יש לי).
מדובר במותג שמדורג איי שם, באיזור של LG ו SAMSUNG לפני או אוליי אחרי, אבל מותג!
נ.ב. לכל מחפשי המסכים הזולים למיניהם, ואני מקווה שאני לא עושה יותר מידי פרסומת, אבל בשופר-סל ביגים דילים
וכו.. יש עכשיו LCD של מרנץ FULL HD, 47 אינץ' ב 4400 ש"ח (ראיתי אותה במהלך קניות, תמונה בהחלט לא משהו ובהחלט לעולם לא הייתי קונה מסך כזה), אבל ראיתי שיש כאן כאלה שמחפשים כזה מסך (גדול וזול).
בברכה,
שלומי.
אז לי הייתה טושיבה, לא אמרתי שטושיבה הוא מותג מדבקה, ואני בהחלט מודע למעמד של טושיבה כמותג וכחברת אלקטרוניקה ענקית,
אמרתי שהמסכי הLCD שלהם שקולים לדעתי למותגי מדבקה- משתרכים טכנולוגית אחרי סמסונג, סוני ופיליפס לא מחדשים ומציגים תמונה זוועתית,
ויש שוק למסכים כאלה זה ממש לא משהו שאני שם אצלי בסלון (אין לי קורו אבל פנסוניק...) אבל בתור מוניטור לPS3 ולPC מסך FHD שלא אמור לבצע שום עיבוד לאות יכול לתת תוצאה טובה מאוד במחיר אפסי,
כמובן שאסור לראות SD בדברים האלה
אמרתי שהמסכי הLCD שלהם שקולים לדעתי למותגי מדבקה- משתרכים טכנולוגית אחרי סמסונג, סוני ופיליפס לא מחדשים ומציגים תמונה זוועתית,
ויש שוק למסכים כאלה זה ממש לא משהו שאני שם אצלי בסלון (אין לי קורו אבל פנסוניק...) אבל בתור מוניטור לPS3 ולPC מסך FHD שלא אמור לבצע שום עיבוד לאות יכול לתת תוצאה טובה מאוד במחיר אפסי,
כמובן שאסור לראות SD בדברים האלה
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
בואו נסגור על זה שטושיבה ממוקמת איי שם באמצע,
בסה"כ מדובר במסכי LCD סבירים, אגב ב SD, חלק מהדגמים שלהם מתמודדים לא רע
בהשוואה למסכי LCD אחרים (כולל סמסונג שבדגם ה550 שלהם נראה פשוט זוועה), אבל טושיבה הוא מותג ענק ורציני, שנהנה מאבא ואמא
בסה"כ טובים פה בארץ.
בסה"כ מדובר במסכי LCD סבירים, אגב ב SD, חלק מהדגמים שלהם מתמודדים לא רע
בהשוואה למסכי LCD אחרים (כולל סמסונג שבדגם ה550 שלהם נראה פשוט זוועה), אבל טושיבה הוא מותג ענק ורציני, שנהנה מאבא ואמא
בסה"כ טובים פה בארץ.