המיתון באמת מפתיע?!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
תודה לכל הפונים אשמח לעוד תגובות
שלום לכל המגיבים א: נכון אני לא רושם פה איזה דגם ומאיזה חברה כי פה זה לא המקום אלא בלוחות ב: ומי שיודע על מה מדובר אני שמח ומי שלא אשמח אם ישמע ויכיר ג: נכון המוצר טוב ואפילו מעולה למחירו אבל הזמן דווקא בא לכל כך לטובתי אלא הערך של מוצר יד שניה יורד ואני כל כך רוצה כבר את הרמקול שבגגלו אני מוכר את הרמקול שלי וגם בגלל האוירה של המיתון שקשה למצוא קליינט ומהצד השני אני רואה אנשים משדרגים. מוכרים . קונים וכל השאר לסיום מי שרוצה לדעת במה מדובר יפורסם בלחות בקרוב ואשמח לתגובות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
שלוםcabasse5 כתב:שלום שמי יהודה אני מחפש למכור את הרמקולים שלי במחיר של 10k ולא כל כך הולך אבל שאר רמקולים שאני רואה בפורום הזה או אחר דווקא נימכרים אולי מה זה יכול לנבוע?? אשמח לתשובה...
הרמקולים שלך חדשים עלו 2000 יורו בחו"ל בשנת 2004
איני יודע כמה שילמת עליהם אבל בגדול כדאי שתשקול שוב את המחיר או שתציין כמה אתה שילמת עליהם.
אני מאוד ממליץ לך למחוק את המחיר בהודעה שלך כך שלפחות יגיעו לשמוע ולהתרשם מהרמקולים
במצב של היום ובשוק הישראלי מעט קשה למכור מוצר שהוא לא "בכותרות"
הישראלי מאוד לא פתוח לשמוע על משהוא שאינו מכיר והוא מאוד מותגי
יש מעט מאוד אנשים שמחפשים סאונד או מבינים אותו כאשר הם שומעים או רוצים לקנות ציוד
הרוב הגדול בונה על ביקורות או פורומים שיכתיבו לו את ההבנה.
לאדם שאינו מהתחום הדבר הראשון שהוא עושה זה לבדוק על החברה והמחיר
אם אילו לא עולים בקנה של: ידוע ומוכר + מחיר יד שניה מפתה לעומת חדש הם אפילו לא ישקלו להגיע לשמוע.
למרות שלפעמים מדובר במוצרים טובים מאוד
בהצלחה
אחת הבעיות המרכזיות פה לדעתי היא תימחור פשוט שערורייתי של המותג שאתה רוצה למכור ע"י היבואן החיפאי. זה פשוט גזל לאור היום שהופך את הרמקול שלך, טוב ככל שיהיה, לפחות אטרקטיבי בהשוואה למתחרים שמתומחרים טוב יותר.
לפני יותר מ- 10 שנים בחנתי רמקולים של החברה הזאת אצלי בבית. המחיר בארץ: 8000 ש"ח. בצרפת? 540 פרנק.
חשבתי שמאז דברים השתנו, אבל חבר שהתעניין גם בחברה הזאת קיבל את אותו הרושם לפני פחות מחצי שנה.
בכל מקרה, השוק בארץ מאד מאד קטן וקשה להזיז דברים - בייחוד ברמות מחיר כאלה. כשקודה, פיור אקוסטיקס ושאר צואה קקופונית נמכרת לפי משקל ברשתות הגדולות ואם ההדיוט הממוצע רוצה להרשים את החבר'ה וקונה סט טנוי או B&W ב- 3000 שקל, איזה אדם מין היישוב ישקול זוג רמקולים ב- 10K? כפי ששמעון אמר, ואני שמח להסכים איתו לשם שינוי, אתה מוגבל לשוק נישה של כמה מאות אולי.
צריך הרבה סבלנות. אתה מנסה פחות מחודש אם אני לא טועה. לפעמים זה לוקח גם שנה, בייחוד בשוק קטן כשלנו.
לפני יותר מ- 10 שנים בחנתי רמקולים של החברה הזאת אצלי בבית. המחיר בארץ: 8000 ש"ח. בצרפת? 540 פרנק.
חשבתי שמאז דברים השתנו, אבל חבר שהתעניין גם בחברה הזאת קיבל את אותו הרושם לפני פחות מחצי שנה.
בכל מקרה, השוק בארץ מאד מאד קטן וקשה להזיז דברים - בייחוד ברמות מחיר כאלה. כשקודה, פיור אקוסטיקס ושאר צואה קקופונית נמכרת לפי משקל ברשתות הגדולות ואם ההדיוט הממוצע רוצה להרשים את החבר'ה וקונה סט טנוי או B&W ב- 3000 שקל, איזה אדם מין היישוב ישקול זוג רמקולים ב- 10K? כפי ששמעון אמר, ואני שמח להסכים איתו לשם שינוי, אתה מוגבל לשוק נישה של כמה מאות אולי.
צריך הרבה סבלנות. אתה מנסה פחות מחודש אם אני לא טועה. לפעמים זה לוקח גם שנה, בייחוד בשוק קטן כשלנו.
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
נראה לי שיש לי וירוס
אנשים אתם עדים לרגע היסתורי שלא יכול לעבור בשאננותmatanoosh כתב:אחת הבעיות המרכזיות פה לדעתי היא תימחור פשוט שערורייתי של המותג שאתה רוצה למכור ע"י היבואן החיפאי. זה פשוט גזל לאור היום שהופך את הרמקול שלך, טוב ככל שיהיה, לפחות אטרקטיבי בהשוואה למתחרים שמתומחרים טוב יותר.
צריך הרבה סבלנות. אתה מנסה פחות מחודש אם אני לא טועה. לפעמים זה לוקח גם שנה, בייחוד בשוק קטן כשלנו....
להעתיק, לצלם, לשנן, להכניס לקפסולת זמן.
הלא יאומן קרה...
מתנוש מסכים איתי?
יוחזר לאלתר מתנוש
אם מדובר על CABASSE
זהו רמקול מאד פופולרי בצרפת ולא מוכר בארץ.
הסדרות החדשות שלהם עם הדרייבר הקואקסיאלי מצויינות (שקלתי בעצמי לקחת את MINORCA MC) אבל בסדרות הישנות יש גם *** - קצת כמו פוקאל ושאר צרפתים.......
אולי תפרסם ותמכור בצרפת ? אבל ברור שבמחירים שלהם פלוס הובלה ייצא לך הרבה פחות משתלם
הסדרות החדשות שלהם עם הדרייבר הקואקסיאלי מצויינות (שקלתי בעצמי לקחת את MINORCA MC) אבל בסדרות הישנות יש גם *** - קצת כמו פוקאל ושאר צרפתים.......
אולי תפרסם ותמכור בצרפת ? אבל ברור שבמחירים שלהם פלוס הובלה ייצא לך הרבה פחות משתלם