בעייה בהקלטת סדרות ב MAX HD
-
ronenca
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- שם מלא: רונן קבליירו
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם
בשבועים האחרונים נתקלתי בבעיה בהקלטת סדרות בערוצי HD כאשר אני מכוון להקליט
סידרה יומית מערוץ yes star HD למשל בניחוש חוקר או פשע מין העבר לאחר פרק אחד או שנים
של הסידרה שמוקלט מערוץ HD הממיר מסמן הזמנת הקלטה של שאר פירקי הסידרה וגם מקליט אותם
מערוץ ה SD ולא ה HD או לחילופין מסמן במקביל את אותו סידר ופרק במקביל בשתי הערוצים ואז
אני צריך להיתערב ידנית לימחוק את הזמנות ה SD ולסמן פרק פרק ב HD ואם לא הוא מקליט מערוץ
ה SD האים דיברתי אתמול עם יס ודיווחתי על הבעייה והם אמרו שיבדקו ויחזרו אלי האים עוד אנשים
ניתקלו בתופעה זו ?
בשבועים האחרונים נתקלתי בבעיה בהקלטת סדרות בערוצי HD כאשר אני מכוון להקליט
סידרה יומית מערוץ yes star HD למשל בניחוש חוקר או פשע מין העבר לאחר פרק אחד או שנים
של הסידרה שמוקלט מערוץ HD הממיר מסמן הזמנת הקלטה של שאר פירקי הסידרה וגם מקליט אותם
מערוץ ה SD ולא ה HD או לחילופין מסמן במקביל את אותו סידר ופרק במקביל בשתי הערוצים ואז
אני צריך להיתערב ידנית לימחוק את הזמנות ה SD ולסמן פרק פרק ב HD ואם לא הוא מקליט מערוץ
ה SD האים דיברתי אתמול עם יס ודיווחתי על הבעייה והם אמרו שיבדקו ויחזרו אלי האים עוד אנשים
ניתקלו בתופעה זו ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
נראה כמו באג ב-EPG שמסמן אותם כאותה סידרה.
נראה שמדובר בסדרה או סדרות ספציפיים (יתכן כאלה שרבים מאיתנו ראו ולכן לא מקליטים כסדרה).
האם יתכן שגרסאת ה-SD מסומנת כזהה (ואז המכשיר מנסה לחסוך לך רוחב פס על ידי הקלטה של גירסאת ה-SD)?
נראה שמדובר בסדרה או סדרות ספציפיים (יתכן כאלה שרבים מאיתנו ראו ולכן לא מקליטים כסדרה).
האם יתכן שגרסאת ה-SD מסומנת כזהה (ואז המכשיר מנסה לחסוך לך רוחב פס על ידי הקלטה של גירסאת ה-SD)?
- oferlaor
- מנהל

מדובר באותה סדרה ולכן ב-EPG הן נראות אותו דבר.oferlaor כתב:נראה כמו באג ב-EPG שמסמן אותם כאותה סידרה.
האם יתכן שגרסאת ה-SD מסומנת כזהה (ואז המכשיר מנסה לחסוך לך רוחב פס על ידי הקלטה של גירסאת ה-SD)?...
מה שחסר זה פיצ'ר במקס/מקס HD שאומר "הקלטת סדרה מערוץ זה בלבד". זה יעיל במיוחד גם במיקרים בהם אותה סדרה משודרת בערוץ זר ללא תרגום.
You are never fully dressed without a smile
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לי יש את אותה הבעיה עם סמולוויל עונה 5 שמתחיל ביום ראשון. הזמנתי מ- 994 והוא סימן את המשך ההקלטות מערוץ 13.
אני לא מבין למה הוא בכלל חושב מאיפה להקליט. אם סימנתי הקלטה מ- 994, שיקליט לי רק מהערוץ הזה.
בקיצור, עוד באג שהם צריכים לטפל בו, למה אין לי כוח כל יום לעדכן ידנית את ההקלטה.
ד"א, הוצאה מהחשמל לא עזרה פה.
אני לא מבין למה הוא בכלל חושב מאיפה להקליט. אם סימנתי הקלטה מ- 994, שיקליט לי רק מהערוץ הזה.
בקיצור, עוד באג שהם צריכים לטפל בו, למה אין לי כוח כל יום לעדכן ידנית את ההקלטה.
ד"א, הוצאה מהחשמל לא עזרה פה.
- oferlaor
- מנהל

smallville4r
לכל סדרה יש קוד ייחודי. בגירסאת ה-HD אמור הקוד להיות שונה, אך אם מישהו עושה טעות ומכניס את אותו קוד ל-EPG, המקס לא יודע מזה.
זה לא באג במקס אלא באג ב-EPG (שזה אפילו יותר חמור, כי זה משפיע לא על מכשיר אחד אלא על כמה).
לכל סדרה יש קוד ייחודי. בגירסאת ה-HD אמור הקוד להיות שונה, אך אם מישהו עושה טעות ומכניס את אותו קוד ל-EPG, המקס לא יודע מזה.
זה לא באג במקס אלא באג ב-EPG (שזה אפילו יותר חמור, כי זה משפיע לא על מכשיר אחד אלא על כמה).
- smallville4r
- חבר ותיק

זה די מוזר שזה קורה דווקא עכשיו וזו לא סדרה בודדת (אני פשוט בחרתי רק את סמולוויל 5). גם על הבאג במקס שמקליט מערוץ ה- HD שמעתי. אני בכל מקרה דיווחתי להם, זה לא עוזר לי שהנציג אומר לי שצריך לזמן טכנאי במידה והוא לא יקליט מערוץ ה- HD ואמרתי להם שבמקום לשלוח לי טכנאי (הממיר שלי תקין ואין לי כל רצון שיחליפו לי אותו) שיבדקו את הקוד שהם הזינו לסדרה ב- SD וב- HD כי הזינו כנראה את אותו הקוד (כנראה שזה לא יזיז הרבה, כי הם לא ממש מבינים מהחיים שלהם שם).oferlaor כתב:smallville4r
זה לא באג במקס אלא באג ב-EPG (שזה אפילו יותר חמור, כי זה משפיע לא על מכשיר אחד אלא על כמה)....
אני חושב שאפשר לפתור את זה ברמת התוכנה של המקס יחסית בקלות וחבל שלא עושים את זה, כי אז גם אם יש טעות ב- EPG המקס יהיה חכם מספיק כדי לא לעשות את הטעות הזו. בכלל, מאז שאני הכרתי את המקס HD, ראיתי דברים שמאוד קלים למימוש שאפשר היה ליישם לממיר וההקלטות האוטומטיות היו הופכות פשוטות הרבה יותר. חבל שהם לא משקיעים במימוש דברים נורא פשוטים.
מסכים אתך, זה נראה כאילו עשו copy/paste מלוח השידורים yes stars action ללוח yes stars action HD כולל הקודים.oferlaor כתב:smallville4r
זה לא באג במקס אלא באג ב-EPG (שזה אפילו יותר חמור, כי זה משפיע לא על מכשיר אחד אלא על כמה)....
- smallville4r
- חבר ותיק

מבדיקה שלי זה קורה גם בערוץ 993 וגם בערוץ 994. סדרות שכבר נבחרו להקלטה כסדרה עד עכשיו לא נתקפות בבעיה הזו. סדרות שנבחרות ככה מאתמול, שלשום, מהערוצים האלה יש את הבעיה.
זה באמת נראה כאילו איזה עובד חדש שם החליט לעשות קיצור דרך ולעשות copy & paste.
זה באמת נראה כאילו איזה עובד חדש שם החליט לעשות קיצור דרך ולעשות copy & paste.
- smallville4r
- חבר ותיק

עדכון
אני שמתי לב שלפחות בסדרה "סמולוויל 5" הבעיה תוקנה ועכשיו הוא בוחר את הפרקים מערוץ ה- HD.
ממליץ לכם לבדוק אם זה קורה גם בסדרות שאתם בחרתם. אם זה לא תוקן צלצלו ל- yes ותגידו להם לתקן את הקוד ב- EPG. זה לוקח כמה ימים - אבל הם מסדרים את זה.
ממליץ לכם לבדוק אם זה קורה גם בסדרות שאתם בחרתם. אם זה לא תוקן צלצלו ל- yes ותגידו להם לתקן את הקוד ב- EPG. זה לוקח כמה ימים - אבל הם מסדרים את זה.
לא יצא לי להתקל בבעיה הזו, אבל כן נתקלתי אישית בבעיה אחרת שייתכן והפתרון מתאים גם לבעיה זו:
היה לי באג שסימון הקלטה לסדרה הקליט, בחלק מהסדרות, את כל המשדרים של הסדרה.
הפתרון הוא לבטל את ההקלטה ולהזמינה מחדש מהפרק החדש הבא. תנסו את זה אולי זה יעבוד גם במקרה הזה.
היה לי באג שסימון הקלטה לסדרה הקליט, בחלק מהסדרות, את כל המשדרים של הסדרה.
הפתרון הוא לבטל את ההקלטה ולהזמינה מחדש מהפרק החדש הבא. תנסו את זה אולי זה יעבוד גם במקרה הזה.