הדגם הוא FH-C5X ,או HCD-C50 ,לא יודע מה הכי נכון ,מקדימה רשום ומאחורה ,
בכל מקרה ,ישבתי להנעתי שהקשבתי ל 88FM, העברתי תחנה וסמתי לב שאני ב 102 משום מה
אז כרגיל לחצתי על כפתור ה - או ה + במתרה לשנות תחנה ,אך מה ? הכפתורים היחידים שהגיבו היו
BAND ו ה - או שזה היה + , מה גם ש BAND לא שינה יותר ל SW ו AM עלה תיפקד כמ - או + ,
חוגת הווליום עבדה ,אך שער הכפתורים לא , ניתקתי אותה וחיברתי שוב כמה פעמים ..כלום ,השעון
מהבהב על 12:00 ומבקש להגידר אותו ,פתחתי את המערכת ,אני לא מבין במוצרי חשמל קימת
רק חומרת מחשבים , סמתי לב שכבל של מנוע מדק הדיסקים היה מנותק ..האמת שהדיסק והטייפים
לא עובדים כבר כמה שנים ,בכל מקרה חיברתי אותו לחיבור שהיה לידו ,וחיברתי שוב לחשמל ..כלום
כל המערכת מורכבת מכמה לוחת וכל זה בכבלים שמתנתקים בקלות ,סמתי לב שיש כבל פלקס שטוח מהדש הקידמי ,הוצעתי אותו והכנסתי שוב לחיבור ,עדין כלום ,עכשיו השאלה שלי העם התיקון אפשרי ?
ועל תגיבו לי שעדיף שיקנה חדש ,אני עבדתי פעם בחנות חשמל של חבר ,כל מה שיש היום מיוצר בסין
אבל זהוא שבלי קשר לזה ,זה כבר לא המוצרים של פעם ,אני עם המערכת כבר 6 שנים לפחות ,קיבלתי אותה
מאבא שלי ז"ל שעבק כ חשמאלי ותיקןן קימת הכל ,הוא נתן לי אותה שהייתי בן 10, עולי קצת יותר
והיא לא סתם מערכת בשבילי ,היא זכרון של אבא ,בכל מקרה נראה לכם בעיית מגעים ? או משהוא אחר ?
קורוזיה אין ..לפחות ממבט רחוק , יש מצב משהוא בשתמש בתוכנה של המכשיר ? אני יודע שגם למוצרי חשמל יש microprogramm ,נראה לי כך זה נקרה ,בכל מקרה מה אתם אומרים ? ןעם כבר יש בכלל מה לחפש בשוק המערכות של היום ?אני יכול לחפש גם מיד שניה ,אבל כשה לי לוותר על הסוני , אני גם משתמש ברמקולים של 250W של פנסוניק ישנים ואין על דברים כאלו .