צריך עזרה בהסבר קצר על SP3 ....

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחר מחרתיים סוני 3.
לא בדיוק הבנתי איך זה עובד ברשת ( הבנתי ש70 אחוז מהמשחקים הם מהרשת) אם ככה למה אני צריך לקנות משחק ב300 שקל? מזה אומר מהרשת?
ב. איפה נכנס הקטע של הג'יגות 80GB, 160GB ?? ( לעניות דעתי אני מכניס את דיסק המשחק ומתחיל לשחק ..
מה לשמירות וכאלה?
ג. מתחברים לרשת הביתית בצורה רגילה ( USB / כבל רשת?)
ואשמח לדעת על עוד יתרונותיו וחסרונותיו של הסוני 3...
קראתי פה בשרשור לא מצאתי משהו שעונה על השאלות, ככה שמי שיכול לעזור אודה לו מאוד.
תודה

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #2 

1. יש משחקים מבוססי דיסק, שאותם אתה קונה על דיסק ומשחק ויש משחקים שניתנים להורדה דרך החנות המקוונת של סוני (ישראלים יכולים לקנות כרגע רק בחנות האמריקאית ועם ויזה או כריס תואם ויזה) גם למשחקי הדיסק יוצאות תוספות ועדכונים שניתן להוריד, לכן חשוב לקנות משחקים בגרסא אמריקאית על מנת שיעבדו עם תוספים שאתה רוצה להוריד.
2. הג'יגות הן גודל הדיסק הקשיח שאתה מקבל עם המכשיר, השטח הזה משמש בלהתקנת משחקים- כ-4-5 ג'יגה (יש גם משחקים ללא התקנה) וגם יכול לשמש אותך לסרטים, מוזיקה ותמונות, ניתן בקלות בכל שלב לקנות הרד דיסק של מחשב נייד 2.5" SATA ולשדרג את הגדול של הדיסק הקשיח (לי יש 320GB)
3. מתחברים לרשת הביתית או באמצעות כבל רשת או באמצעות WIFI.

כעקרון החיסרון מבחינת ישראלים בדר"כ הוא שהוא לא נפרץ כבר 3 שנים מצאתו לשוק. כל חוויות המשחק שלך תהיה בכסף.

maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

טוב. תודה רבה לך, השכלתי

asafmor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לא הבנתי את עניין ההתחברות לרשת... אפשר הרחבה?
ראוטר לא מספיק ? מה זה כבל רשת?ומה זה wifi?

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

וואי פיי - אינטרנט אלחוטי
ראוטר מספיק לגמרי...העדיפות (מבחינת נוחות) הוא ראוטר שתומך
ברשת אלחוטית, במקרה שהוא לא תומך, חיבור רגיל באמצעות כבל
רשת יספיק.

אגב המחירים בין ראוטר אלחוטי לחוטי הוא לא משמעותי.

maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ד" א קניתי כבר PS3 חדש אתמול... כרגיל קניתי את הPRO הידוע... אז שנביא כמות של משחקים מארצות הברית..

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תתחדש, לא רוצה לבאס אותה אבל היה עדיף לחכות קצת שיצא
החדש, לא?

maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מזה החדש?
א. לא ידעתי שאמור לצאת חדש
ב. איזה יתרונות יהיו לו על הנוכחי?

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

לא ברור ממש מה יהיו היתרונות אבל תמיד טוב
להתחדש ולהתעדכן, ונראה לי שזה אמור לצאת
בספטמבר. אבל זה נותן לך קצת זמן להתאמן :)

maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

עכשיו איך זה הולך? מתחבר לאינטרנט צריך להירשם לאתר כדי להוריד משחקי דמו וכאלה?
אני לא מבין במה עוזר לי האינטרנט פה...

asafmor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שאלה

שליחה #11 

יכול להיות דבר כזה שכשמשחקים בסוני 3 רואים יותר טוב בטלויזיה שהיא hd ready מאשר טלויזיה full hd?

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #12 

maccabi כתב:עכשיו איך זה הולך? מתחבר לאינטרנט צריך להירשם לאתר כדי להוריד משחקי דמו וכאלה?
...
אתה צריך להירשם ל- PSN שזה ה- playstation network. חשוב מאוד: להירשם תחת כתובת אמריקאית.
לאחר הרישום תוכל להיכנס לחנות ולהוריד דמואים, משחקים שאתה יכול לקנות ותוספות למשחקים. כדי להוריד תוספות למשחקים המשחק שקנית צריך להיות בגרסה האמריקאית (לי לקחת איזה 8 חודשים להבין את זה) :wink:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

Re: שאלה

שליחה #13 

asafmor כתב:יכול להיות דבר כזה שכשמשחקים בסוני 3 רואים יותר טוב בטלויזיה שהיא hd ready מאשר טלויזיה full hd?
...
תגדיר "רואים טוב".
זה עניין סובייקטיבי לגמרי. יש מי שיגידו כך ויש מי שיגידו אחרת.
חוץ מזה, אם ה FHD היא פיילוט שנקנתה בסופר ב3000 שקל וה HDR היא של מותג טוב, עם מעבד וידאו חזק ופאנל איכותי, אז סביר מאוד להניח שיראו ב HDR טוב יותר.

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #14 

Malcontent כתב:
asafmor כתב:יכול להיות דבר כזה שכשמשחקים בסוני 3 רואים יותר טוב בטלויזיה שהיא hd ready מאשר טלויזיה full hd?
...
תגדיר "רואים טוב".
חוץ מזה, אם ה FHD היא פיילוט שנקנתה בסופר ב3000 שקל וה HDR היא של מותג טוב, עם מעבד וידאו חזק ופאנל איכותי, אז סביר מאוד להניח שיראו ב HDR טוב יותר.
...
יש הגיון במה שאתה אומר אבל זה לא בהכרח נכון, שוב צריך להגדיר למה קוראים יותר "טוב" אבל מסך FHD שמקבל 1080pNATIVE מהPS3 ולא נזקק לשום עיבוד תמונה עשוי להציג תוצאה טובה יותר,

עדיין יש עניינים של שחור אמיתי יותר ומריחת תמונה, אבל זה כבר תלוי במסך עצמו.

asafmor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

Malcontent כתב:
...
תגדיר "רואים טוב".
...

רואים יותר חד, והfull hd שרואים פחות טוב היא של פנסוניק והready של lg יש מצב שמשהו בהגדרות של הסוני או של הטלויזיה?

maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

....

שליחה #16 

nadavck כתב:
maccabi כתב:עכשיו איך זה הולך? מתחבר לאינטרנט צריך להירשם לאתר כדי להוריד משחקי דמו וכאלה?
...
אתה צריך להירשם ל- PSN שזה ה- playstation network. חשוב מאוד: להירשם תחת כתובת אמריקאית.
לאחר הרישום תוכל להיכנס לחנות ולהוריד דמואים, משחקים שאתה יכול לקנות ותוספות למשחקים. כדי להוריד תוספות למשחקים המשחק שקנית צריך להיות בגרסה האמריקאית (לי לקחת איזה 8 חודשים להבין את זה) :wink:
...

מה זאת אומרת כתובת אמריקאית ? ומה זה אומר תוספות למשחק כמו מה? ...
רוב המשחקים שקונים פה הם אירופאיים אלא אם כן הבאתי מארה"ב, אז בעצם אין את העניין של התוספות למרות שלא הבנתי מהם בכלל....

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #17 

כשאתה מפעיל את הקונסולה, לך לאחד התפריטים הכי ימניים, של PSN (רשת פלייסטיישן). שם תוכל ליצור משתמש חדש. חלק מתהליך יצירת המשתמש הוא בחירת מקום מגורים. אתה צריך לבחור ארה"ב, ומאוחר יותר בתהליך היצירה, כשתצטרך להכניס כתובת, תוכל לכתוב איזה ג'יבריש שאתה רוצה, אבל חשוב שהמיקוד יהיה מיקוד אמיתי מארה"ב, שמתאים למדינה בארה"ב שתבחר כמקום מגוריך (מומלץ לבחור בדלאוור, כי שם אין מע"מ).

בקשר לתוספות למשחקים - זה תלוי במשחק. לא לכל משחק יש תוספות, אבל יש משחקים שיוצאים להם שלבים נוספים, מפות חדשות, משימות נוספות וכו'. מכיוון שרק החנות האמריקאית מקבלת כרטיסי אשראי מהארץ, רק שם תוכל לקנות תוספות. תוספות בחינם תוכל להוריד מכל חנות. חייבים להתאים בין התוספות ובין המשחקים, כלומר - משחק אירופאי יקבל רק תוספות אירופאיות ומשחק אמריקאי יקבל רק תוספות אמריקאיות.

נכון שרוב המשחקים שתקנה פה הם אירופאיים, אבל למה לך לקנות פה משחקים? תקנה בחנויות ברשת, ותשלם בערך חצי מחיר. החנות המומלצת כרגע היא vgp.ca

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”