יש דבר כזה תוספת למגבר ישן שיוכל לנגן את הפורמטים החדשים?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

קראתי לפני כמה ימים על תוסף/מפענח שאפשר להוסיף למגבר "ישן" שמאפשר לו לקבל פורמטים חדשים כמו TRUE HD ועוד...

יש דבר כזה?
עד כמה זה טוב?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

כן, רק שזה הפוך...
הוא מוציא לך את ה-DTS CORE ו-AC3 CORE מהפורמטים החדשים ומאפשר לך ניגון של תכנים כאלה.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #3 

ב 3K תוכל לקנות מפענח לפורמטים החדשים:
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=HE

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

יש מוצר שאמור לצאת החודש- כביכול - מבית EMOTIVA - על פניו אמור להיות הפתרון - רק שהוא עולה 700$ - מחיר של רסיבר תומך - כמובן שלמי שיש איזה רסיבר מהסדרות הגבוהות - קרוב לוודאי כדאי לשמור עליו ולהוסיף מעבד כזה.
אני זוכר שגם הייתה איזו הודעה על מעבד זול הרבה יותר - רק שאת שמו לצערי אינני זוכר.

אילון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
שם מלא: אילון
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

אם לרסיבר שלך כניסת 5.1 או 7.1 אנלוגית והמקור שלך יכול לפענח בעצמו את הפורמטים וגם בעל יציאה אנלוגית 5.1 / 7.1 - תוכל ליהנות מהפורמטים החדשים. יש כאלה שאומרים שזה נשמע אפילו טוב יותר מחיבור דיגיטאלי של HDMI.

אם לרסיבר שלך כניסת HDMI שדרכה הוא יכול לקבל PCM וגם המקור שלך יודע לפענח את הפורמטים החדשים להוציאם כ PCM (כמו PS3) - גם אז תהנה מהפורמטים מחדשים.

קיצור - תלוי ברסיבר ובמקור שלך

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #6 

guyezra כתב:כן, רק שזה הפוך...
הוא מוציא לך את ה-DTS CORE ו-AC3 CORE מהפורמטים החדשים ומאפשר לך ניגון של תכנים כאלה.
...
מה זאת אומרת?לדבריך ימשיכו לשמוע רגיל בדולבי ודיטיאס בפורמטים החדשים -אז למה לחבר באנאלוג לכל ערוץ?אפשר גם ביציאה אופטית ודיגיטאלית...
אם הוא מחבר לכניסות האנאלוגיות שלו ברסיוור(במידה ויש)אז הוא יוכל לקבל את החדשים אחד לאחד(בתנאי שחיבר נגן שמפענח עצמאי)

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אילון כתב:אם לרסיבר שלך כניסת 5.1 או 7.1 אנלוגית והמקור שלך יכול לפענח בעצמו את הפורמטים וגם בעל יציאה אנלוגית 5.1 / 7.1 - תוכל ליהנות מהפורמטים החדשים. יש כאלה שאומרים שזה נשמע אפילו טוב יותר מחיבור דיגיטאלי של HDMI.

אם לרסיבר שלך כניסת HDMI שדרכה הוא יכול לקבל PCM וגם המקור שלך יודע לפענח את הפורמטים החדשים להוציאם כ PCM (כמו PS3) - גם אז תהנה מהפורמטים מחדשים.

קיצור - תלוי ברסיבר ובמקור שלך
...
יש לי מגבר פיוניר 1014 ,שאין לו את הפורמטים החדשים,בזמנו לפני 3 שנים הוא היה מהסדרות הטובות הבא אחריו כבר היה ה- AX וכיום יש למיטב ידיעתי LX

אין ספק שאני שומע בו הרבה יותר טוב מכל מגבר אחר חדש שעולה 3K לאיכות יש מחיר לא יעזור ולכן אני מעוניין להוסיף לו מפענח

אילון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

כמו שכתבתי - אם לפיוניר שלך יש כניסות אנלוגיות רב ערוציות (5.1 או 7.1) תוכל להנות מהפורמטים החדשים גם ללא רכישת ממיר וזאת בהנחה שהמקור שלך יכול להוציא אות ב 5.1 /7.1 אנלוגי.

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אילון כתב:כמו שכתבתי - אם לפיוניר שלך יש כניסות אנלוגיות רב ערוציות (5.1 או 7.1) תוכל להנות מהפורמטים החדשים גם ללא רכישת ממיר וזאת בהנחה שהמקור שלך יכול להוציא אות ב 5.1 /7.1 אנלוגי.
...
סליחה על הבורות מראש.... אני יודע שהפיוניר יכול לעבוד בפורמט של 7.1 כיום אני משתמש בכבל אופטי איך כניסה אנלוגית תגרום לי לפענח סאונד בפורמט TRUE HD וכל שאר הפורמטים החדשים?

תודה

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

lalzar כתב:
אילון כתב:כמו שכתבתי - אם לפיוניר שלך יש כניסות אנלוגיות רב ערוציות (5.1 או 7.1) תוכל להנות מהפורמטים החדשים גם ללא רכישת ממיר וזאת בהנחה שהמקור שלך יכול להוציא אות ב 5.1 /7.1 אנלוגי.
...
סליחה על הבורות מראש.... אני יודע שהפיוניר יכול לעבוד בפורמט של 7.1 כיום אני משתמש בכבל אופטי איך כניסה אנלוגית תגרום לי לפענח סאונד בפורמט TRUE HD וכל שאר הפורמטים החדשים?

תודה
...
קנה נגן שמפענח לבדו את הפורמטים החדשים(שיש בהם מהומה על מאומה..)ויש לו יציאות אנאלוגיות 7.1
וחבר אחד לאחד בין הנגן לרסיוור
תתרווח בספה פתח תהדום וסע לשלום

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

ADICT כתב:
lalzar כתב:
...

תודה
...
קנה נגן שמפענח לבדו את הפורמטים החדשים(שיש בהם מהומה על מאומה..)ויש לו יציאות אנאלוגיות 7.1
וחבר אחד לאחד בין הנגן לרסיוור
תתרווח בספה פתח תהדום וסע לשלום
...
אבל אז אני בעצם אשמע את האיכות של המגבר החדש ולא את של הפיוניר שהוא מצויין

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

את ההגברה והמרה לPCM עושה לך המגבר ולא הנגן החדש!הנגן רק שולח את הפענוח ומוציא אותו הרסיוור אנאלוגית
מה הבעיה בזה ועל איזה הבדל אתה מדבר בין זה לזה -יש לך אוזן ביונית?

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

ADICT כתב:את ההגברה והמרה לPCM עושה לך המגבר ולא הנגן החדש!הנגן רק שולח את הפענוח ומוציא אותו הרסיוור אנאלוגית
מה הבעיה בזה ועל איזה הבדל אתה מדבר בין זה לזה -יש לך אוזן ביונית?
...
האמת טעות שלי בטעות קראתי "מגבר" ולא "נגן" לכן התייחסתי להבדי האיכות.

לגבי האוזן----- אני מאוד רגיש לכל זימזום :-)

האמת שעוד לא שמעתי בכלל את הפואמטים החדשים יכול להיות שאני בסוף לא אתלהב מזה כמו שעושים מזה

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

תהנה ממה שיש לך עכשיו
וכל אלו שסיפרו לך שנפלו מהכיסא כנראה היו שמנים... (Y)
תמיד אומרים לך שרק תגיע לתחנה הבאה של הקידמה וישתנו חייך בנתיים רק המינוס משתנה -האמן לי אומנם אולי יש שיפור אך למעט התמונה באודיאו הוא די אינדיוידואלי לכל מערכת ולחוליה החלשה בשרשרת שלה...
כך שלא תמיד תרגיש בהבדל בין HDMI לבין אופטי או קואקס..רק מעשירים את SONY או לא יודע מי המציא..

אילון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אני חושב שיש הבדל ניכר באודיו של הפורמטים החדשים.
בערך כמו להשוות סאונד של נגן MP3 שמחובר למערכת לעומת סאונג\ד של נגן CD ייעודי.
הרבה יותר "עבה" ודינאמי. שווה את "המאמץ".
לדעתי ההבדל באודיו יותר דראמטי מזה של וידאו בHD. במיוחד עם משווים HD וידאו ל DVD שהוקלט כמו שצריך. מכל מקום , זו דעתי כשמדובר בצפייה והאזנה להופעות חיות.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

לא מתווכח -אמרתי זה אינדיווידואלי...-כנראה יש לך מערכת טובה ואוזניים ערות
לבריאות (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”