צריכה המלצה אישית בשבילי תודה רבה רבה מראש
אז ככה אני מחפשת מזריםמדיה בשביל אבא ואת האמת אני לגמרי ירוקה בזה לא כל כך מבינה מי נגד מי :
אבא לא מבין בזה כלום לא הפעיל מחשב מימיו לא יודע אפילו לעבוד עם עכבר חח פשוט לא מתחבר לזה
יש לו טלויזיה CRT גדולה בסלון ויש שני מחשבים בבית עם ראוטר (חיבור ישיר של שני המחשבים ישירות לראוטר עם כבל) מה שבמיוחד הוא צריך מהמכשיר:
ניגון פורמטים רגילים
DIVX XVID כאלה עם כתוביות ואפשרות לשלוט בגודל של הכתובית
מוזיקה
תמונות אולי אולי בעתיד אם ירצה לקנות טלויזיה LCD HD שתיהיה לו אפשרות לנגן תכני HD
עכשו בשני מחשבים שבבית באחת יש את תוכנה MEDIA PORTAL ואם אני מבינה נכון זה די דומה לא?
ומה שעוד רציתי לשאול (שאלה בורה ביותר -סורי חח) איך בדיוק התכנים שנמצאים במחשבים ינוגנו במזרים מדיה? ואם זה עובר דרך האינטרנט או הרשת הביתית של הראוטר זה לא איטי? הגלישה באינטרנט זה 1.5 מגה זה איטי מידיי בשביל זה?
כמובן שאני מחפשת את הכי זול שאפשר ראיתי מחירים של 700 שח' זה ריאלי? בתודה רבה רבה מראש
שיר.
אבא לא מבין בזה כלום לא הפעיל מחשב מימיו לא יודע אפילו לעבוד עם עכבר חח פשוט לא מתחבר לזה
יש לו טלויזיה CRT גדולה בסלון ויש שני מחשבים בבית עם ראוטר (חיבור ישיר של שני המחשבים ישירות לראוטר עם כבל) מה שבמיוחד הוא צריך מהמכשיר:
ניגון פורמטים רגילים
DIVX XVID כאלה עם כתוביות ואפשרות לשלוט בגודל של הכתובית
מוזיקה
תמונות אולי אולי בעתיד אם ירצה לקנות טלויזיה LCD HD שתיהיה לו אפשרות לנגן תכני HD
עכשו בשני מחשבים שבבית באחת יש את תוכנה MEDIA PORTAL ואם אני מבינה נכון זה די דומה לא?
ומה שעוד רציתי לשאול (שאלה בורה ביותר -סורי חח) איך בדיוק התכנים שנמצאים במחשבים ינוגנו במזרים מדיה? ואם זה עובר דרך האינטרנט או הרשת הביתית של הראוטר זה לא איטי? הגלישה באינטרנט זה 1.5 מגה זה איטי מידיי בשביל זה?
כמובן שאני מחפשת את הכי זול שאפשר ראיתי מחירים של 700 שח' זה ריאלי? בתודה רבה רבה מראש
שיר.
התכנים יכולים לעבור גם על דיסק קשיח נייד 2.5" שמחברים לכניסת USB במחשב ומעבירים את הסרטים על הדיסק - הכי קל ולא מסתבכים עם הרשת
ואינטרנט 1.5 מגה לא קשור להזרמה, אלא רק תכונות הראוטר והיכולת קליטה של המזרימדיה (עזבי זה עוד הסבר).
אם הוא לא רוצה להסתבך כל כך אז העברה על דיסק נייד או DISK ON KEY כמו שאמרתי, תהיה קלה ומצויינת בשבילו/בשבילכם.
ב-649 ש"ח את יכולה למצוא את ה-WDTV - אבל הצגת כתוביות עברית שהם באות בנפרד מהסרט צריך להמיר עם תוכנה
שאר המזרימדיות מתחילים ב-1500 ש"ח ומעלה
ואינטרנט 1.5 מגה לא קשור להזרמה, אלא רק תכונות הראוטר והיכולת קליטה של המזרימדיה (עזבי זה עוד הסבר).
אם הוא לא רוצה להסתבך כל כך אז העברה על דיסק נייד או DISK ON KEY כמו שאמרתי, תהיה קלה ומצויינת בשבילו/בשבילכם.
ב-649 ש"ח את יכולה למצוא את ה-WDTV - אבל הצגת כתוביות עברית שהם באות בנפרד מהסרט צריך להמיר עם תוכנה
שאר המזרימדיות מתחילים ב-1500 ש"ח ומעלה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מהכירותי את המצב, כדאי שתבדקי טוב טוב ובזהירות רבה מה הוא באמת צריך כי מהתאור שלך את מתכוננת להעמיס עליו תיק לא קטן כשייתכן והוא בסך הכל רוצה DVD שבו הוא יוכל לנגן סרטי DIVX
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
DVD כזה יש לו אבל זה לא עובד במאה אחוז ומאוד קורץ לו שהכל יהיה במכשיר אחד וידאו אודיו ותמונות לגבי דיסק או קי דווקא זה מסורבל קצת כי אז אני צריכה להעביר לו כל פעם ולמחוק הרעיון שהסרטים שיהיו במחשב יהיו זמינים לו בסלון יש לי ראוטר שקניתי בזמנו מבזק זה אומר שבמידה והוא מתאים -דגם: ROTAL RTA 1025W ואני פשוט יחבר כבל מהמזרימדיה לראוטר אז הקבצים שיש במחשב יהיו זמינים?
ובגלל שמדובר ברשת ביתית אין בעיה עם המהירות שבה יופעלו הקבצים התחושה תיהיה כאילו שהקבצים נמצאים בתוך המזריםמדיה? אגב המכשיר החדש הזה שמדברים עליו כמה שרשורי ם מתחתינו מאוד מאוד קורץ xtreamer. יכול להיות פתרון מאוד טוב במידה והוא אמיתי ואמין אם הוא יתאים למה שאני מחפשת שוב תודה רבה רבה רבה על העזרה והייעוץ
ובגלל שמדובר ברשת ביתית אין בעיה עם המהירות שבה יופעלו הקבצים התחושה תיהיה כאילו שהקבצים נמצאים בתוך המזריםמדיה? אגב המכשיר החדש הזה שמדברים עליו כמה שרשורי ם מתחתינו מאוד מאוד קורץ xtreamer. יכול להיות פתרון מאוד טוב במידה והוא אמיתי ואמין אם הוא יתאים למה שאני מחפשת שוב תודה רבה רבה רבה על העזרה והייעוץ
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכי נוח זה לחבר את המזרימדיה גם לרשת - ואז הוא מושך את המידע מהמחשב
יש גם מישהו שאני מכיר - שהפעיל את התוכנות טורנט/אחרת במזרימדיה עצמו - ומרחוק נכנס ומוריד לאבא שלו סרטים.
הכל שאלה מה את מעדיפה לעשות בדיוק.
עכשיו - ההמלצה שלי - לחכות - ולראות מה יקרה בשבוע/שבועיים הקרובים לאחר שייצא הXTREAMER ובהמשך גם הC200 של POPCORN.
יש גם מישהו שאני מכיר - שהפעיל את התוכנות טורנט/אחרת במזרימדיה עצמו - ומרחוק נכנס ומוריד לאבא שלו סרטים.
הכל שאלה מה את מעדיפה לעשות בדיוק.
עכשיו - ההמלצה שלי - לחכות - ולראות מה יקרה בשבוע/שבועיים הקרובים לאחר שייצא הXTREAMER ובהמשך גם הC200 של POPCORN.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
SHIRS, את המזרימדיה מחברים בכבל רשת למחשב או לרשת הביתית, ממפים את הספריה/ות שבהם נמצא המולטימדיה והסרטים והמזרימדיה מסוגל לאחר מכן למשוך, לפענח ולהציג את התכנים על מסך טלוויזיה שמחובר אליו.
הבעיה עם הסידור הזה הוא הגורם האנושי. צריך שמישהו יזין את הספריות במולטימדיה, יבצע את ההורדות, ימיין ויסדר את החומר, יוריד כתוביות ויסנכרן אותן וכו'. אם תפרסי כזו מערכת אצל ההורים שלך אני מודיע לך חגיגית שמאותו רגע אבא שלך פותח אצלך את קריאת השירות האינסופית.
הבעיה עם הסידור הזה הוא הגורם האנושי. צריך שמישהו יזין את הספריות במולטימדיה, יבצע את ההורדות, ימיין ויסדר את החומר, יוריד כתוביות ויסנכרן אותן וכו'. אם תפרסי כזו מערכת אצל ההורים שלך אני מודיע לך חגיגית שמאותו רגע אבא שלך פותח אצלך את קריאת השירות האינסופית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני קניתי בזמנו להורים מזרימדיה, אז HDPLEX היו פעילים. קיבלתי ב740 שקל כולל משלוח את הISTAR MINI . החסרון שלו היה חוסר תמיכה בDTS DOWNMIX אז היתי ממיר להם לפעמים סרטים בDTS ל5.1 עם תוכנה.
היום אפשר לקנות את הISTAR 5.1 ב1350 שקל עם אחריות לשנה בישראל. ISTARHD.CO.IL
אמא שלי לא הבינה דיאז שום דבר בהורדות ומחשבים. עשיתי להם מספר הדרכות והושבתי אותה עם ציוד כתיבה, איך ומאיפה להוריד.
בשלבים הראשוניים היתי תומך בהם REMOTE מהבית שלי, אבל אחרי שהם השתפשפו נדיר ששואלים אותי משהו.
יש לציין שהם לא עובדים עם רשת, אלא מעבירים תכנים בUSB2
להגדיר רשת דורש להעביר כבל דרך כל הדירה לסלון (וזה כבל שהורס את המראה של הדירה אלא אם מעבירים מתחת לבלטות), או להעביר את המחשב הראשי לסלון.
היום אפשר לקנות את הISTAR 5.1 ב1350 שקל עם אחריות לשנה בישראל. ISTARHD.CO.IL
אמא שלי לא הבינה דיאז שום דבר בהורדות ומחשבים. עשיתי להם מספר הדרכות והושבתי אותה עם ציוד כתיבה, איך ומאיפה להוריד.
בשלבים הראשוניים היתי תומך בהם REMOTE מהבית שלי, אבל אחרי שהם השתפשפו נדיר ששואלים אותי משהו.
יש לציין שהם לא עובדים עם רשת, אלא מעבירים תכנים בUSB2
להגדיר רשת דורש להעביר כבל דרך כל הדירה לסלון (וזה כבל שהורס את המראה של הדירה אלא אם מעבירים מתחת לבלטות), או להעביר את המחשב הראשי לסלון.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
א. תודה רבה רבה על התשובות !:-)
ב. אין בעיה להזין כל הזמן את ספרית המדיה אני מגיעה די הרבה להורים הביתה השאלה היא כזאת אם אני מחברת כבל רשת ישירות מהראוטר למזרימדיה זה יעבוד חלק או שיכולה להיות איטיות מסוימת? אין בעיה גם להעביר כבל ישירות מהמחשב למזרימדיה היות ומפריד בין חדר המחשב לסלון סך הכל קיר אחד זה כולה לעשות חור קטן בקיר ...אולי מה שכדאי זה לחבר כבל רשת ישירות לראוטר כדיי לקבל חיבור לאינטרנט ובנוסף כבל ישירות מהמחשב למזרימדיה (אם אני מבינה נכון כבל USB ישיר ביניהם?) ואז פשוט להתקין תוכנה להורדה (כמו טורנט או jdownloader ולשלוט עליה דרך האינטרנט ? לאבא מאוד חשוב כמה דברים: רדיו דרך האינטרנט שליטה על גודל הכתוביות והפונט שכל המוזיקה שלו תיהיה נשלטת ובתוך המכשיר צפייה בסרטים ויהיה לו נחמד גם לראות תמונות שקיימות כבר היום במחשב של המשפחה וכאלה
אני כן מעדיפה שה-HD יהיה אופציה קיימת אם הוא ירצה להחליף את הCRT מתישהוא ואני לא חסידה של קניית מוצרים יד שניה עוד שאלה קטנה מה זה DTS Downmix? תודה:-)
ב. אין בעיה להזין כל הזמן את ספרית המדיה אני מגיעה די הרבה להורים הביתה השאלה היא כזאת אם אני מחברת כבל רשת ישירות מהראוטר למזרימדיה זה יעבוד חלק או שיכולה להיות איטיות מסוימת? אין בעיה גם להעביר כבל ישירות מהמחשב למזרימדיה היות ומפריד בין חדר המחשב לסלון סך הכל קיר אחד זה כולה לעשות חור קטן בקיר ...אולי מה שכדאי זה לחבר כבל רשת ישירות לראוטר כדיי לקבל חיבור לאינטרנט ובנוסף כבל ישירות מהמחשב למזרימדיה (אם אני מבינה נכון כבל USB ישיר ביניהם?) ואז פשוט להתקין תוכנה להורדה (כמו טורנט או jdownloader ולשלוט עליה דרך האינטרנט ? לאבא מאוד חשוב כמה דברים: רדיו דרך האינטרנט שליטה על גודל הכתוביות והפונט שכל המוזיקה שלו תיהיה נשלטת ובתוך המכשיר צפייה בסרטים ויהיה לו נחמד גם לראות תמונות שקיימות כבר היום במחשב של המשפחה וכאלה
אני כן מעדיפה שה-HD יהיה אופציה קיימת אם הוא ירצה להחליף את הCRT מתישהוא ואני לא חסידה של קניית מוצרים יד שניה עוד שאלה קטנה מה זה DTS Downmix? תודה:-)
- sheva23
- חבר ותיק

DTS DOWNMIX זה תמיכה של הסטרימר בסרטים עם פורמט אודיו DTS. אם אין במכשיר תמיכה כזו, כל סרט עם פורמט DTS לא ישמעו בו כלום, במידה ואין מגבר בסלון.
בקשר לרדיו באינטרנט אמור להיות, למרות שלא בדקתי.
להעביר כבל רשת זה טוב ויפה, אבל צריך גם לדעת להגדיר שרת. יש פה כמה מדריכים. כבל מהמחשב לסטרימר בלי הגדרות שרת לא ייתן כלום
אם כבר יש שרת אז אין כל כך טעם להגדיר תוכנת טורנט בסרטימר. אלא אם רוצים לכבות את המחשב בחדר ולהוריד תכנים ישירות לסטרימר אבל בשביל זה חייבים שיהיה לו דיסק קשיח פנימי, וזה אומר לפרמט אותו לEXT3 לינוקס. דורש קצת יותר מידע בסיסי במחשבים
בקשר לCRT עם כל הזלזול היחסי, היא מראה את שידורי הכבלים בארץ יותר טוב מכל פלזמה או LCD . כך שאם יש לו כושר הבחנה טוב, ישאלו אותך למה רואים *** בLCD . כך שיש יתרונות ויש חסרונות, תלוי בצרכים.
אצלי הם קנו דירה חדשה, אז LCD היה חלק מהעניין, לפני כן 29" טושיבה דיי סיפק אותם. הם גם לא שמו לב להבדלים, כך שהכל הסתדר
בקשר לרדיו באינטרנט אמור להיות, למרות שלא בדקתי.
להעביר כבל רשת זה טוב ויפה, אבל צריך גם לדעת להגדיר שרת. יש פה כמה מדריכים. כבל מהמחשב לסטרימר בלי הגדרות שרת לא ייתן כלום
אם כבר יש שרת אז אין כל כך טעם להגדיר תוכנת טורנט בסרטימר. אלא אם רוצים לכבות את המחשב בחדר ולהוריד תכנים ישירות לסטרימר אבל בשביל זה חייבים שיהיה לו דיסק קשיח פנימי, וזה אומר לפרמט אותו לEXT3 לינוקס. דורש קצת יותר מידע בסיסי במחשבים
בקשר לCRT עם כל הזלזול היחסי, היא מראה את שידורי הכבלים בארץ יותר טוב מכל פלזמה או LCD . כך שאם יש לו כושר הבחנה טוב, ישאלו אותך למה רואים *** בLCD . כך שיש יתרונות ויש חסרונות, תלוי בצרכים.
אצלי הם קנו דירה חדשה, אז LCD היה חלק מהעניין, לפני כן 29" טושיבה דיי סיפק אותם. הם גם לא שמו לב להבדלים, כך שהכל הסתדר
רגע שניה אם אני מעבירה כבל ישירות מהמחשב (כאילו שיתחבר לדיסק קשיח שיש במחשב ) אל הסטרימר -עם USB הסטרימר לא יכול להפעיל את התכנים שיש בדיסק קשיח ? ככה בעצם לא צריך להגדיר מבחינת גישה לתכנים שום דבר
ובשביל שייהיה אינטרנט בסטרימר אני אחבר כבל רשת ישירות מהראוטר לסטרימר ושם אני מניחה שאני אצטרך להגדיר את השרת אם הבנתי אותך נכון?
האמת שאין לי מושג מה זה אומר אבל אם יש כאן מדריכים אני מניחה שאני אסתדר לא?
ובשביל שייהיה אינטרנט בסטרימר אני אחבר כבל רשת ישירות מהראוטר לסטרימר ושם אני מניחה שאני אצטרך להגדיר את השרת אם הבנתי אותך נכון?
האמת שאין לי מושג מה זה אומר אבל אם יש כאן מדריכים אני מניחה שאני אסתדר לא?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכי פשוט - זה לחבר אותו לראוטר - זה מאוד פשוט להגדרה למי שיודע להגדיר מחשבים לשיתוף. בנוסף, זו גם ההזרמה הכי טובה ויעילה.
(חוץ מהעבודה שהמחשב צריך לפעול כל הזמן
)
אם את חושבת לעשות חור בקיר - רק תזכרי - שאלא אם יש לך ידע ללחוץ ראשי רשת (כלומר להכין את המחברים בקצה של הכבל) תצטרכי להעביר את כל הראש - שהוא קצת יותר גדול מחור "רגיל".
(חוץ מהעבודה שהמחשב צריך לפעול כל הזמן
אם את חושבת לעשות חור בקיר - רק תזכרי - שאלא אם יש לך ידע ללחוץ ראשי רשת (כלומר להכין את המחברים בקצה של הכבל) תצטרכי להעביר את כל הראש - שהוא קצת יותר גדול מחור "רגיל".
- sheva23
- חבר ותיק

א. אין קשר בין כבל רשת לUSB . או שאת מחברת כונן USB חיצוני בלי רשת. ואז תוכלי לראות מה שיש על הUSB
או שאת מחברת רשת בלי USB, אבל אז את חייבת להתקין שרת.
אין טעם לעשות את שניהם אלא אם לא מספיק לך נפח
תלכי על פי השלבים במדריכים (יש גם הוראות קצרות בחוברת שמצורפת למכשיר), אם לא תביני אז יעזרו לך כאן, ואם לא כאן אז בפורום הזה
http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=20
ב. בשביל אינטרנט מספיק להוציא כבל מהראוטר ישירות לסטרימר, לא צריך בשביל זה שרת. השרת נועד רק לשיתוף דיסקים/תיקיות
או שאת מחברת רשת בלי USB, אבל אז את חייבת להתקין שרת.
אין טעם לעשות את שניהם אלא אם לא מספיק לך נפח
תלכי על פי השלבים במדריכים (יש גם הוראות קצרות בחוברת שמצורפת למכשיר), אם לא תביני אז יעזרו לך כאן, ואם לא כאן אז בפורום הזה
http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=20
ב. בשביל אינטרנט מספיק להוציא כבל מהראוטר ישירות לסטרימר, לא צריך בשביל זה שרת. השרת נועד רק לשיתוף דיסקים/תיקיות
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
tvix 4100 תומך ברדיו דרך האינטרנט . אולי יש כאלו שקנו את הדגם החדש 6500 ומעונינים למכור את ה 4100 שלצרכים שלך הוא מספיק.
(יש לו בעיה בהצגת תמונות עם רזלוציה גבוהה)
אולי באמת תכדאי ללכת על ה wdtv במקרה זה ולהעביר אלין תכנים לדיסק usb.
ואולי אולי הכי פשוט במקרה הזה לקנות מחשב נייד(עם יציאת hdmi) ולחבר בכבל לרשת ולטלויזיה .(פשוט תתקיני שם איזשהי תוכנה פשוטה להצגת סרטים ותמונות)
(יש לו בעיה בהצגת תמונות עם רזלוציה גבוהה)
אולי באמת תכדאי ללכת על ה wdtv במקרה זה ולהעביר אלין תכנים לדיסק usb.
ואולי אולי הכי פשוט במקרה הזה לקנות מחשב נייד(עם יציאת hdmi) ולחבר בכבל לרשת ולטלויזיה .(פשוט תתקיני שם איזשהי תוכנה פשוטה להצגת סרטים ותמונות)
כן אבל יש בעיה תקציבית לפטופ שצריך שיגרום להכל לעבוד כמו שצריך סרטים רגילים ובעתיד סרטי HD יעלה הרבה יותר מ700-800 שח' גם כמה גדולה הרזלוציה של התמונות? תמונות של המשפחה סך הכל ממצלמה דיגיטלית ביתית או תמונות של פעם שנסרקו לא משהו מעבר אגב היה יכול סך הכל להיות אידיאלי תפריט של MEDIA PORTAL עם הסקריפט של סרטים