שאלה לגבי - בלו ריי (M2TS) ב- WD-TV
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
חיובי 
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לי יש את ה-6500, ואצל החברה שלי יש את הנגן של WD
האמת, לא הבחנתי בהבדל ניכר בתמונה.
לעומת זאת "עידן הקרח 2" (קובץ MKV) קרטע על הנגן של WD, אך רץ חלק ב-6500 וגם במדיה סנטר...
לעומת זאת "עידן הקרח 2" (קובץ MKV) קרטע על הנגן של WD, אך רץ חלק ב-6500 וגם במדיה סנטר...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

big27 כתב:תודה רבה .bariko כתב:לי יש את ה-6500, ואצל החברה שלי יש את הנגן של WD
לעומת זאת "עידן הקרח 2" (קובץ MKV) קרטע על הנגן של WD, אך רץ חלק ב-6500 וגם במדיה סנטר.........
אין בעד מה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ashkentoz כתב:תודה!bariko כתב:חיובי...
בLCD 47" fullHD יהיה הבדל בין MKV 1080 לבין M2TS 1080 ?...
תראה, ספציפית לנגן של WD, לא אוכל לתת לך תשובה, כי אצל החברה יש טלוויזיה HD READY בלבד.
אם אתה שואל באופן עקרוני, אז שמעתי כבר דעות לכאן ולכאן. יש כאלה שאומרים שקיים הבדל ניכר בין MKV ל-BD מלא, ויש כאלה שטוענים שההבדל הוא חסר משמעות, לכן חבל בכלל להשקיע זמן ונפח דיסק, על קבצים כל כך גדולים.
אישית, אני מצטרף יותר לדעה השניה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כותרי Blu-ray מגיעים כמעט תמיד ב FPS של 24. נסה להפעיל אצלך במסך את עיבוד התמונה של 100Hz, ייתכן וזה יפתור עבורך את הסוגיה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל בלי קשר לאיכות, אחלה של סרט. בעיניי לפחות, אחד הטובים ביותר בכל הזמנים, בטח בז'אנר שלוashkentoz כתב:אז ככה.
הורדתי הטוב הרע והמכוער, BD 35 גיגה,
לא הסרט הכי טוב לבדיקה. אבל האיכות ממש טובה לסרט כזה ישן. ועובד בנגן .
אך אני חושב שזה בFPS נמוך. יש אפשרות לבדוק את זה??...
אני סקרן לדעת אם הצלחת להכניס לו כתובית בעברית, או שאולי יש לו תרגום עברי אורגינלי?
לא הכנסתי לו תרגום, פשוט המרתי תרגום מוכן ל ide/sub ככה שזה יעבוד בנגן, ועבדbariko כתב:קודם כל בלי קשר לאיכות, אחלה של סרט. בעיניי לפחות, אחד הטובים ביותר בכל הזמנים, בטח בז'אנר שלוashkentoz כתב:אז ככה.
אך אני חושב שזה בFPS נמוך. יש אפשרות לבדוק את זה??...![]()
אני סקרן לדעת אם הצלחת להכניס לו כתובית בעברית, או שאולי יש לו תרגום עברי אורגינלי?...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ashkentoz כתב:לא הכנסתי לו תרגום, פשוט המרתי תרגום מוכן ל ide/sub ככה שזה יעבוד בנגן, ועבדbariko כתב:קודם כל בלי קשר לאיכות, אחלה של סרט. בעיניי לפחות, אחד הטובים ביותר בכל הזמנים, בטח בז'אנר שלוashkentoz כתב:אז ככה.
אני סקרן לדעת אם הצלחת להכניס לו כתובית בעברית, או שאולי יש לו תרגום עברי אורגינלי?......
כלומר, מצאת את קובץ ה- M2TS הגדול ביותר בתיקיית ה-STREAM ולפי קובץ זה המרת את הכתובית ל ide/sub, כדי שיהיה שם זהה?
פשוט עשיתי לכל הקבצים את אותו שםbariko כתב:ashkentoz כתב:לא הכנסתי לו תרגום, פשוט המרתי תרגום מוכן ל ide/sub ככה שזה יעבוד בנגן, ועבדbariko כתב:קודם כל בלי קשר לאיכות, אחלה של סרט. בעיניי לפחות, אחד הטובים ביותר בכל הזמנים, בטח בז'אנר שלוashkentoz כתב:אז ככה.
אני סקרן לדעת אם הצלחת להכניס לו כתובית בעברית, או שאולי יש לו תרגום עברי אורגינלי?......
כלומר, מצאת את קובץ ה- M2TS הגדול ביותר בתיקיית ה-STREAM ולפי קובץ זה המרת את הכתובית ל ide/sub, כדי שיהיה שם זהה?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא צריך להיות הבדל.
אם יש הבדלים זה יהיה בביצועים , תמיכה בפורמטי אודיו ובחיבורי רשת, לא באיכות תמונה.
אם יש הבדלים זה יהיה בביצועים , תמיכה בפורמטי אודיו ובחיבורי רשת, לא באיכות תמונה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקייashkentoz כתב:פשוט עשיתי לכל הקבצים את אותו שםbariko כתב:ashkentoz כתב:לא הכנסתי לו תרגום, פשוט המרתי תרגום מוכן ל ide/sub ככה שזה יעבוד בנגן, ועבדbariko כתב:קודם כל בלי קשר לאיכות, אחלה של סרט. בעיניי לפחות, אחד הטובים ביותר בכל הזמנים, בטח בז'אנר שלוashkentoz כתב:אז ככה.
כלומר, מצאת את קובץ ה- M2TS הגדול ביותר בתיקיית ה-STREAM ולפי קובץ זה המרת את הכתובית ל ide/sub, כדי שיהיה שם זהה?......