shure se 102
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מסכים איתך. קיבלנו בראש.
גם לי יש אותן. אוזניות די מאפנות לצערי. אם כי הן נותנות בראש לסנהייזר OMX80 שקניתי לצרכי ספורט והתאכזבתי מהן למדי.
כלומר, זה לא שהמוצר זבלה. איכות בניה לא רעה, צליל מאד מפורט, אטימה טובה. אבל זה קודח בראש, חסר באסים ונותן תוצאה פשוט לא מוסיקלית. ממש מתסכל. ועם כל הדונג שמופרש עליהן, מי ירצה לקנות אותן יד שניה?! צריכות לעבור חיטוי רדיו אקטיבי לפני...
גם לי יש אותן. אוזניות די מאפנות לצערי. אם כי הן נותנות בראש לסנהייזר OMX80 שקניתי לצרכי ספורט והתאכזבתי מהן למדי.
כלומר, זה לא שהמוצר זבלה. איכות בניה לא רעה, צליל מאד מפורט, אטימה טובה. אבל זה קודח בראש, חסר באסים ונותן תוצאה פשוט לא מוסיקלית. ממש מתסכל. ועם כל הדונג שמופרש עליהן, מי ירצה לקנות אותן יד שניה?! צריכות לעבור חיטוי רדיו אקטיבי לפני...
סימן שאתה לא מרכיב אותן כמו שצריך או שהאטמי אוזנים לא מתאימים לגודל הנכון. ברגע שתמצא את הגודל המדויק (ולאחר 20-30 שעות עבודה) האוזניות יעבדו באופן הרבה יותר מאוזן ומתאים. דבר שני, העובדה שהתרגלת לבאסים מזויפים לא אומר שכך המוסיקה צריכה להשמע...kingshoko כתב:קניתי, התאכזבתי בטרוף!
באוזניות שמגיעות עם האייפון שומעים טוב יותר לטעמי...
אין בכלל באס באוזניות, יותר מדיי טרבל...
למישהו יש נסיון איתם?
תודה....
איך בודקים שהאטמי אוזניים מתאימים?
אני חושב שקצת נסחפת עם הבאסים המזוייפים. גם אם נניח שפותח השרשור הוא ערסון קטן חובב באסים ולא מנוסה כלל (אני מניח שהוא לא) - האוזניות האלה עדין נותנות איזון מאד מוזר בין גבוהים לנמוכים. זאת בניגוד למתקפלות של סנהייזר למשל (PX100 שעולות 300 ש"ח) או ה- OMX80 המאפנות שגם הן יותר מאוזנות.
שמעתי את ה- SHURE עם כמה מקורות הגברה והן איכזבו פעם אחר פעם, *למרות* שמדובר במוצר שהוא על פניו איכותי.
אני חושב שקצת נסחפת עם הבאסים המזוייפים. גם אם נניח שפותח השרשור הוא ערסון קטן חובב באסים ולא מנוסה כלל (אני מניח שהוא לא) - האוזניות האלה עדין נותנות איזון מאד מוזר בין גבוהים לנמוכים. זאת בניגוד למתקפלות של סנהייזר למשל (PX100 שעולות 300 ש"ח) או ה- OMX80 המאפנות שגם הן יותר מאוזנות.
שמעתי את ה- SHURE עם כמה מקורות הגברה והן איכזבו פעם אחר פעם, *למרות* שמדובר במוצר שהוא על פניו איכותי.
יש לי SE210. בעייני הן מאוד מאוד מאוזנות ונותנות תמהיל טוב. איך לדעת אם הן יושבות טוב? תצא לרחוב, שים מוסיקה על 25%. אם אתה עומד ליד כביש ראשי ושומע רק את המוזיקה בלי שום דבר מסביב - הן יושבות כראוי.matanoosh כתב:איך בודקים שהאטמי אוזניים מתאימים?
שמעתי את ה- SHURE עם כמה מקורות הגברה והן איכזבו פעם אחר פעם, *למרות* שמדובר במוצר שהוא על פניו איכותי....