shure se 102

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
kingshoko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #1 

קניתי, התאכזבתי בטרוף!
באוזניות שמגיעות עם האייפון שומעים טוב יותר לטעמי...
אין בכלל באס באוזניות, יותר מדיי טרבל...
למישהו יש נסיון איתם?

תודה.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

צריך "להתרגל אליהם" ,

נ.ב.

ראה בתמונה שהעליתי , פרסומת למוצרי Shure מיד לאחר הודעתך ....

איזה צירוף מקרים :wink:

תמונה

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

מסכים איתך. קיבלנו בראש.

גם לי יש אותן. אוזניות די מאפנות לצערי. אם כי הן נותנות בראש לסנהייזר OMX80 שקניתי לצרכי ספורט והתאכזבתי מהן למדי.

כלומר, זה לא שהמוצר זבלה. איכות בניה לא רעה, צליל מאד מפורט, אטימה טובה. אבל זה קודח בראש, חסר באסים ונותן תוצאה פשוט לא מוסיקלית. ממש מתסכל. ועם כל הדונג שמופרש עליהן, מי ירצה לקנות אותן יד שניה?! צריכות לעבור חיטוי רדיו אקטיבי לפני...

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

kingshoko כתב:קניתי, התאכזבתי בטרוף!
באוזניות שמגיעות עם האייפון שומעים טוב יותר לטעמי...
אין בכלל באס באוזניות, יותר מדיי טרבל...
למישהו יש נסיון איתם?

תודה.
...
סימן שאתה לא מרכיב אותן כמו שצריך או שהאטמי אוזנים לא מתאימים לגודל הנכון. ברגע שתמצא את הגודל המדויק (ולאחר 20-30 שעות עבודה) האוזניות יעבדו באופן הרבה יותר מאוזן ומתאים. דבר שני, העובדה שהתרגלת לבאסים מזויפים לא אומר שכך המוסיקה צריכה להשמע...

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

איך בודקים שהאטמי אוזניים מתאימים?

אני חושב שקצת נסחפת עם הבאסים המזוייפים. גם אם נניח שפותח השרשור הוא ערסון קטן חובב באסים ולא מנוסה כלל (אני מניח שהוא לא) - האוזניות האלה עדין נותנות איזון מאד מוזר בין גבוהים לנמוכים. זאת בניגוד למתקפלות של סנהייזר למשל (PX100 שעולות 300 ש"ח) או ה- OMX80 המאפנות שגם הן יותר מאוזנות.

שמעתי את ה- SHURE עם כמה מקורות הגברה והן איכזבו פעם אחר פעם, *למרות* שמדובר במוצר שהוא על פניו איכותי.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

matanoosh כתב:איך בודקים שהאטמי אוזניים מתאימים?

אני חושב שקצת נסחפת עם הבאסים המזוייפים. גם אם נניח שפותח השרשור הוא ערסון קטן חובב באסים ולא מנוסה כלל (אני מניח שהוא לא) - האוזניות האלה עדין נותנות איזון מאד מוזר בין גבוהים לנמוכים. זאת בניגוד למתקפלות של סנהייזר למשל (PX100 שעולות 300 ש"ח) או ה- OMX80 המאפנות שגם הן יותר מאוזנות.

שמעתי את ה- SHURE עם כמה מקורות הגברה והן איכזבו פעם אחר פעם, *למרות* שמדובר במוצר שהוא על פניו איכותי.
...
יש לי SE210. בעייני הן מאוד מאוד מאוזנות ונותנות תמהיל טוב. איך לדעת אם הן יושבות טוב? תצא לרחוב, שים מוסיקה על 25%. אם אתה עומד ליד כביש ראשי ושומע רק את המוזיקה בלי שום דבר מסביב - הן יושבות כראוי.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #7 

יש לי scl2 וגם לי לקח זמן עד שמצאתי את האטימה והאטמים. מאז האוזניות מוזיקליות מאוד ומהנות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”