יס והוט מעודדים את הלקוחות לעבור ל-DTT
אני לקוח יס ותיק . הסכמתי לשלם 285 ש"ח לחודש עבור חבילת יס שכוללת 3 חבילות פרמיום , yeshd עם 5hd כי אני מאוד אוהב חידושים טכנולוגיים . ברור שזה יקר מאוד אבל חשבתי שאוטוטו יגיע הרגע שגם אקבל את התמורה .
לפני כחודש יס העלו את מחירים המנויים דוקא כשלוח השידורים שלהם הפך לדל מתמיד . את הערוץ 5hd סגרתי יום אחרי סיום ליגת האלופות בכדורגל כשנאמר לי שלא מתכוונים לשדר את סדרת הגמר של ה-nba ב-HD .
החודש קיוותי להברקה מצד 5hd עם שידור HD של גביע הקונפדרציות כמו שמשודר בהרבה ערוצים בלוין אבל נאדה . אפילו שידורי טניס מווימבלדון שהיו מרתקים בשנה שעברה , לא ישדרו ב-5hd . בקצב הזה ערוץ 5hd יבקש בשנה הבאה תוספת תשלום על שידורי ליגת האלופות ואולי כסף רב עבור שידור חבילת משחקים של המונדיאל בhd אבל לא בטוח שהערוץ 5hd ישרוד עד אז .
אני מרגיש שהסבלנות שלי לחברת יס הולכת ואוזלת כי לא רק שאין תכנים חדשים אלא גם במקום שבו היו יכולים להתבלט , בתחום הhd , הם נסוגים ומתדרדרים מיום ליום . אני מרגיש שחברת יס מרמזת בעצמה ללקוחותיה שאולי כדאי שישקלו אפשרויות אחרות , אחרת לא מבין את התזמון הגרוע שהיא בחרה להעלת מחירים ביחד עם ירידה דרסטית בתכנים . מצב דומה אני רואה גם בחברת הוט אבל שם לפחות יש סימנים של השתדלות מסויימת כי החודש הם השיקו שני ערוצי hd חדשים .
אם לא יקרה שיפור דרסטי בחודש הקרוב מצד יס , לא חושב שתהיה הצדקה לשלם קרוב ל-300 ש"ח בחודש עבור מספר קטן של ערוצים שיכול לקבל גם בתשלום חד פעמי של 400 ש"ח .
לפני כחודש יס העלו את מחירים המנויים דוקא כשלוח השידורים שלהם הפך לדל מתמיד . את הערוץ 5hd סגרתי יום אחרי סיום ליגת האלופות בכדורגל כשנאמר לי שלא מתכוונים לשדר את סדרת הגמר של ה-nba ב-HD .
החודש קיוותי להברקה מצד 5hd עם שידור HD של גביע הקונפדרציות כמו שמשודר בהרבה ערוצים בלוין אבל נאדה . אפילו שידורי טניס מווימבלדון שהיו מרתקים בשנה שעברה , לא ישדרו ב-5hd . בקצב הזה ערוץ 5hd יבקש בשנה הבאה תוספת תשלום על שידורי ליגת האלופות ואולי כסף רב עבור שידור חבילת משחקים של המונדיאל בhd אבל לא בטוח שהערוץ 5hd ישרוד עד אז .
אני מרגיש שהסבלנות שלי לחברת יס הולכת ואוזלת כי לא רק שאין תכנים חדשים אלא גם במקום שבו היו יכולים להתבלט , בתחום הhd , הם נסוגים ומתדרדרים מיום ליום . אני מרגיש שחברת יס מרמזת בעצמה ללקוחותיה שאולי כדאי שישקלו אפשרויות אחרות , אחרת לא מבין את התזמון הגרוע שהיא בחרה להעלת מחירים ביחד עם ירידה דרסטית בתכנים . מצב דומה אני רואה גם בחברת הוט אבל שם לפחות יש סימנים של השתדלות מסויימת כי החודש הם השיקו שני ערוצי hd חדשים .
אם לא יקרה שיפור דרסטי בחודש הקרוב מצד יס , לא חושב שתהיה הצדקה לשלם קרוב ל-300 ש"ח בחודש עבור מספר קטן של ערוצים שיכול לקבל גם בתשלום חד פעמי של 400 ש"ח .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
5HD זה לא יס, זה ספורט 5...
מה שחבל הוא שהם לא מוסיפים עוד ערוצי ספורט, אבל לא כדאי לבלבל את היוצרות.
מה שחבל הוא שהם לא מוסיפים עוד ערוצי ספורט, אבל לא כדאי לבלבל את היוצרות.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כל פעם אותו פזמון
כל פעם עופר משמיע את הפזמון שספורט 5 אשמים.oferlaor כתב:5HD זה לא יס, זה ספורט 5...
מה שחבל הוא שהם לא מוסיפים עוד ערוצי ספורט, אבל לא כדאי לבלבל את היוצרות....
סליחה,את הכסף אנחנו משלמים ליס ומצפים ממנה שתדאג לאינטרסים של לקוחותיה
מול ספק.ערוץ יורוספורט hd עדיף בהרבה על 5hd.אני הסקתי את המסקנה
המתבקשת,התנתקתי וחסכתי 44.8 שקלים לחודש.
יס עדיין לא למדה שלשמר לקוח קיים,שמטיל עבורה ביצי זהב מיום שעלתה
לשידור,זול יותר מלגייס לקוח חדש.
יס סרבו לספק לי ממיר yesmaxhd נוסף לפי תנאי המבצע ודרשו ממני
סכום של לקוח חדש ללא ממיר.אחרי שאעבור בקרוב להוט אולי ירוצו
אחרי, אבל יאחרו את הרכבת.גם בזק יפסידו מקוצר הראות של יס כי
הטלפוניה הקוית והאינטרנט גם הם יעברו להוט.מעניין,יש ביס מחלקת שימור
לקוחות ?
Re: כל פעם אותו פזמון
המהנדס כתב:כל פעם עופר משמיע את הפזמון שספורט 5 אשמים.oferlaor כתב:5HD זה לא יס, זה ספורט 5...
מה שחבל הוא שהם לא מוסיפים עוד ערוצי ספורט, אבל לא כדאי לבלבל את היוצרות....
סליחה,את הכסף אנחנו משלמים ליס ומצפים ממנה שתדאג לאינטרסים של לקוחותיה
מול ספק.ערוץ יורוספורט hd עדיף בהרבה על 5hd.אני הסקתי את המסקנה
המתבקשת,התנתקתי וחסכתי 44.8 שקלים לחודש.
יס עדיין לא למדה שלשמר לקוח קיים,שמטיל עבורה ביצי זהב מיום שעלתה
לשידור,זול יותר מלגייס לקוח חדש.
יס סרבו לספק לי ממיר yesmaxhd נוסף לפי תנאי המבצע ודרשו ממני
סכום של לקוח חדש ללא ממיר.אחרי שאעבור בקרוב להוט אולי ירוצו
אחרי, אבל יאחרו את הרכבת.גם בזק יפסידו מקוצר הראות של יס כי
הטלפוניה הקוית והאינטרנט גם הם יעברו להוט.מעניין,יש ביס מחלקת שימור
לקוחות ?...
מסכים מאוד , YES אחראים .
הפזמון שמגן על YES מזמן נמאס ,אבל מזמן
לי אם YES היו משלמים כסף לקדם אינטרסים שלהם ,לא יכולתי להגן על HD של YES
וגם ערוצים הישראלים שנראים רע ב- LCD כתוצאה של קידוד עלוב של YES
- oferlaor
- מנהל

המהנדס,
אבל בהוט אותו סיפור, יש להם בדיוק את אותם שני ערוצי ספורט ב-HD...
זה לא שיש ממש אלטרנטיבה...
אבל בהוט אותו סיפור, יש להם בדיוק את אותם שני ערוצי ספורט ב-HD...
זה לא שיש ממש אלטרנטיבה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
h654,
אף אחד לא מגן כאן על יס, חשוב להבין את העובדות לעומקן על מנת לדעת כלפי מי האמצע המאשימה בתכנים. חברות הכבלים והלווין רוכשות את הערוצים ואינם בעלי כח להחליט מה ישודר בערוצים אלו. אם יש לך טענות לגבי התכנים, זה לבעלי הערוץ, לא לאלו ששוכרים אותו.
אף אחד לא מגן כאן על יס, חשוב להבין את העובדות לעומקן על מנת לדעת כלפי מי האמצע המאשימה בתכנים. חברות הכבלים והלווין רוכשות את הערוצים ואינם בעלי כח להחליט מה ישודר בערוצים אלו. אם יש לך טענות לגבי התכנים, זה לבעלי הערוץ, לא לאלו ששוכרים אותו.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

ושוב חוזרת המנגינה
ההתנהלות המבישה של ערוץ ספורט hd בהקשר לשידורי הטניס מוימבלדון(לאחרziv_r כתב:h654,
אף אחד לא מגן כאן על יס, חשוב להבין את העובדות לעומקן על מנת לדעת כלפי מי האמצע המאשימה בתכנים. חברות הכבלים והלווין רוכשות את הערוצים ואינם בעלי כח להחליט מה ישודר בערוצים אלו. אם יש לך טענות לגבי התכנים, זה לבעלי הערוץ, לא לאלו ששוכרים אותו....
סילוק גמר NBA) חייבת להיות מלווה בחרם לקוחות.ואשר ל יס והוט,שיחפשו עבור
לקוחותיהם ערוצי ספורט ב hd במקום אחר.יש לי תחושה שאם ירצו,ימצאו.עובדה,ערוץ
יורוספורט שהתווסף חינם עדיף.נקבל בו הרבה שידורי טניס ואתלטיקה קלה מעולים.
פשוט להתנתק מספורט hd,לייב וגולד ולחסוך 44.8 שקלים.
- oferlaor
- מנהל

המהנדס,
מסכים לחלוטין. אני חושב שכל מי שהנושא בדמו צריך להתלונן למועצת הכבלים והלויין וגם לערוץ 5 עצמם.
כרגע הם על זרי דפנה ולדעתי לא ממש רואים איך הקהל הרחב רואה אותם כרגע.
ולכל מי שמאשים את יס או הוט, הרי הרגולטור מונע מהם לפתוח ערוצי ספורט משל עצמם. מה בדיוק הם יכולים לעשות, להתנתק מהערוצים הללו ? כלומר, לירות ברגל שלהם בגלל שהנעל שהם נועלים הולכת עקום?
אני לא מצדיק כאן אף אחד, חס ושלום, אבל כל השיטה העקומה שיש לנו כיום בתחום הספורט רק מסתבכת והולכת. שידורי הספורט באיכות מזעזעת, תוכן זולג לאין ספור ערוצי משנה שצריך לרכוש בנפרד ואני פשוט לא מקנא בחובבי הספורט המושבעים כי באמת מתעללים בהם פה בגלל רגולציה לא נכונה ומבנה לא תחרותי.
המזל הגדול שלי אישית הוא שאני מתעניין רק בסוג אחד של ספורט ואיכות השידורים שלו בארץ גרועה מדי בכדי שאטרך לצפות בהם (למי שלא יודע, אותי מעניין אך ורק ה-NFL).
מסכים לחלוטין. אני חושב שכל מי שהנושא בדמו צריך להתלונן למועצת הכבלים והלויין וגם לערוץ 5 עצמם.
ולכל מי שמאשים את יס או הוט, הרי הרגולטור מונע מהם לפתוח ערוצי ספורט משל עצמם. מה בדיוק הם יכולים לעשות, להתנתק מהערוצים הללו ? כלומר, לירות ברגל שלהם בגלל שהנעל שהם נועלים הולכת עקום?
אני לא מצדיק כאן אף אחד, חס ושלום, אבל כל השיטה העקומה שיש לנו כיום בתחום הספורט רק מסתבכת והולכת. שידורי הספורט באיכות מזעזעת, תוכן זולג לאין ספור ערוצי משנה שצריך לרכוש בנפרד ואני פשוט לא מקנא בחובבי הספורט המושבעים כי באמת מתעללים בהם פה בגלל רגולציה לא נכונה ומבנה לא תחרותי.
המזל הגדול שלי אישית הוא שאני מתעניין רק בסוג אחד של ספורט ואיכות השידורים שלו בארץ גרועה מדי בכדי שאטרך לצפות בהם (למי שלא יודע, אותי מעניין אך ורק ה-NFL).
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אם הרגולטור מונע
אני לא בקי במה שהרגולטור מרשה ומה לא,אבל עובדה שיס הוסיפו את ערוץ יורוספורט HD בליoferlaor כתב:המהנדס,
המזל הגדול שלי אישית הוא שאני מתעניין רק בסוג אחד של ספורט ואיכות השידורים שלו בארץ גרועה מדי בכדי שאטרך לצפות בהם (למי שלא יודע, אותי מעניין אך ורק ה-NFL)....
שאמות הסיפים רעדו.איך אפשר לאהוב כדורגל אמריקאי ? זה אפילו גרוע מלאהוב בייסבול...
נערך לאחרונה על ידי המהנדס ב 25/06/2009 13:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: אם הרגולטור מונע
נכון. בהוט הערוץ הוסף לפני יותר משנה, והוא באמת ערוץ מעולה. הסיבה מדוע היה פשוט לחברות להוסיף אותו היא שהוא ערוץ מראה של יורוספורט הרגיל שמשודר כבר בארץ קרוב ל-20 שנה בחבילת הבסיס של שתי החברות, לכן אין שום הגבלה על תכני ה-HD שלו. אין בעיית זכויות יוצרים...המהנדס כתב:אני לא בקי במה שהרגולטור מרשה ומה לא,אבל עובדה שיס הוסיפו את ערוץ יורוספורט HD בליoferlaor כתב:המהנדס,
המזל הגדול שלי אישית הוא שאני מתעניין רק בסוג אחד של ספורט ואיכות השידורים שלו בארץ גרועה מדי בכדי שאטרך לצפות בהם (למי שלא יודע, אותי מעניין אך ורק ה-NFL)....
שאמות הסיפים רעדו....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני נוטה להסכים שערוץ 5 הוא האשם.
אבל, בהשקת הMAXHD יס ידעו יפה מאוד לקשור עצמם לערוץ 5
עם הבטחות לשידורים חיים מה מהNBA ווימבלדון
שלא נדבר על שידורים חיים מישראל(HD)
אני בטוח שיש ליס מהלכים רציניים ביותר בערוץ חמש, כמו גם להוט
בלעדיהן אין לערוץ הזה קיום
אני בטוח שהוא יקשיב להם ויעשה כבקשתם/הצעתם
אבל, בהשקת הMAXHD יס ידעו יפה מאוד לקשור עצמם לערוץ 5
עם הבטחות לשידורים חיים מה מהNBA ווימבלדון
שלא נדבר על שידורים חיים מישראל(HD)
אני בטוח שיש ליס מהלכים רציניים ביותר בערוץ חמש, כמו גם להוט
בלעדיהן אין לערוץ הזה קיום
אני בטוח שהוא יקשיב להם ויעשה כבקשתם/הצעתם
העם דורש..... כל מיני דברים
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אז מה המסקנה מהדיון המכובד ?
שמי שלא כל כך אוהב ספורט ובפעם האלף אריות תנינים ופלמינגו בערוצי הטבע,יחכה עד שיהיה מה לראות.?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

למה להשמיץ ?
יש לך אפשרות לראות סרטי HD עם סאונד באיכות שנות ה 70 המאושרות,עידן הסטיראו, לפניקרוקס44 כתב:שמי שלא כל כך אוהב ספורט ובפעם האלף אריות תנינים ופלמינגו בערוצי הטבע,יחכה עד שיהיה מה לראות.?...
שדולבי 5.1 הגיע לעולם,אז עם נוסטלגיה כזאת,למה להיות רע ולהתלונן ? אין כמו יס !
מה הם יכולים לעשות ? זה מה שהספקים שלהם מספקים להם...
רגע,זה לא הם שבוחרים את הספקים ?
במחשבה שניה,למה שלא יקינו סרטים אילמים עם כיתוביות,באיכות מעולם אחר
כמו שהם אומרים ?
Jeff כתב:אני לקוח יס ותיק . הסכמתי לשלם 285 ש"ח לחודש עבור חבילת יס שכוללת 3 חבילות פרמיום , yeshd עם 5hd כי אני מאוד אוהב חידושים טכנולוגיים . ברור שזה יקר מאוד אבל חשבתי שאוטוטו יגיע הרגע שגם אקבל את התמורה .
אם לא יקרה שיפור דרסטי בחודש הקרוב מצד יס , לא חושב שתהיה הצדקה לשלם קרוב ל-300 ש"ח בחודש עבור מספר קטן של ערוצים שיכול לקבל גם בתשלום חד פעמי של 400 ש"ח ....
מסכים מאוד