איוורור תקין לרסיבר
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יש משהו שקצת מטריד אותי. כרגע הרסיבר שלי (HK245) יושב על מין שולחן קטן, ולכן אין לו בעיית איוורור בכלל. אני רוצה להביא עכשיו איזושהי "שידת מולטימדיה" לשים בה את הרסיבר והHTPC, ושהטלויזיה תשב עליה. כמה מרווח עליון מינימלי אני צריך עבור הרסיבר? כרגע כשאין כלום מעליו הוא כבר מתחמם..חבל לי לשרוף אותו.
לי זה קרה אחרי שבוע ימים בדיוק באותה סיטואציה שאתה מדבר - רסיבר בתוך שידה Build IN כזה... לא היה מרווח גדול והרסיבר החדש אכן נשרף.
לגבי כמה מרווח, את זה אני לא יודע אבל תמיד עדיף שתמקם אותו במקום פתוח יחסית שהוא לא חסום מכל הכיוונים זה עדיף.
לגבי כמה מרווח, את זה אני לא יודע אבל תמיד עדיף שתמקם אותו במקום פתוח יחסית שהוא לא חסום מכל הכיוונים זה עדיף.
איזה רסיבר זה היה? לא אמורה להיות איזו הגנה ברסיבר והוא אמור להכבות במקרה כזה?maccabi כתב:לי זה קרה אחרי שבוע ימים בדיוק באותה סיטואציה שאתה מדבר - רסיבר בתוך שידה Build IN כזה... לא היה מרווח גדול והרסיבר החדש אכן נשרף.
לגבי כמה מרווח, את זה אני לא יודע אבל תמיד עדיף שתמקם אותו במקום פתוח יחסית שהוא לא חסום מכל הכיוונים זה עדיף....
YAMAHA RX V-363 ... גם אני חשבתי שהייתה אמורה להיות... מסתתבר שלא.
הוא פשוט נכבה ולא נדלק יותר - הלך הספק כוח... לגיטימי כל דבר חשמלי שתחסום לו את כל כיווני האוויר הספק שלו יילך... כנ"ל מחשב לדוגמא שצמוד לקיר ושמים עליו דברים ותקוע בלי שום מרווח.
הוא פשוט נכבה ולא נדלק יותר - הלך הספק כוח... לגיטימי כל דבר חשמלי שתחסום לו את כל כיווני האוויר הספק שלו יילך... כנ"ל מחשב לדוגמא שצמוד לקיר ושמים עליו דברים ותקוע בלי שום מרווח.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אנחנו מדברים על דנון בכון?
פשוט וקל -> כלל האחוזים...
מה זה אומר? ההספק של הרסיבר שלך נניח 600 וואט (רשום מאחורה) אז אתה צריך אורור של 6 ס"מ מלמעלה ומאחורה..
כמובן שמאחורה עדיף שיהיה פתוח לגמרי. אם מקדימה פתוח, גם טוב.
פשוט וקל -> כלל האחוזים...
מה זה אומר? ההספק של הרסיבר שלך נניח 600 וואט (רשום מאחורה) אז אתה צריך אורור של 6 ס"מ מלמעלה ומאחורה..
כמובן שמאחורה עדיף שיהיה פתוח לגמרי. אם מקדימה פתוח, גם טוב.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני אבדוק את הנושא. בכל מקרה, מקדימה ומאחורה יהיה איוורור מלא, הדאגה שלי היא רק מלמעלה - ושם נמצאים הרי פתחי האוורור