מריבות-מריבות-מריבות
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
שלום רבותי מהדו ערוצי
משונה לי מאד הדבר-אני גולש בעוד פורומים-כמו כלי נגינה-אקדחים כספות,בולים ומטבעות ועוד פורומים
לא מוסריים-גם באתר כאן בפורום מיחשוב-במסכים ובכלל בכל שאר הפורומים לבד אודיו דו ערוצי
ובפרט היוקרתי-ואני בכלל בכלל לא חף מפשע מעוררים רגשות עזים עד כדי עלבונות ואם היה אפשר מכות
ממש ,וגם לעג ומחיקות אינסופיות מההנהלה(רובן מוצדקות)
בשום פורום כאן או באתר אחר לא ראיתי וויכוחים מרים כאלה-גם הניצים בעצמם לא ששים למריבה
וראה,שהם כותבים בפורום אחר או באתר אחר הכתיבה רגועה-ולהתרשמותי,כל הכותבים בדו ערוצי
הםאנשים ברמה לדעתי-אז מה קורה שמדובר בדו ערוצי-למשל אם אקנה מסך בחצי מליון שקל ויאמרו
בפורום המתאים שהמסך שלי שווה לפח לא איעלב ואתעצבן כמו שיגידו לי על סט הסטריאו שלי
אתם יכולים להסביר את התופעה?
משונה לי מאד הדבר-אני גולש בעוד פורומים-כמו כלי נגינה-אקדחים כספות,בולים ומטבעות ועוד פורומים
לא מוסריים-גם באתר כאן בפורום מיחשוב-במסכים ובכלל בכל שאר הפורומים לבד אודיו דו ערוצי
ובפרט היוקרתי-ואני בכלל בכלל לא חף מפשע מעוררים רגשות עזים עד כדי עלבונות ואם היה אפשר מכות
ממש ,וגם לעג ומחיקות אינסופיות מההנהלה(רובן מוצדקות)
בשום פורום כאן או באתר אחר לא ראיתי וויכוחים מרים כאלה-גם הניצים בעצמם לא ששים למריבה
וראה,שהם כותבים בפורום אחר או באתר אחר הכתיבה רגועה-ולהתרשמותי,כל הכותבים בדו ערוצי
הםאנשים ברמה לדעתי-אז מה קורה שמדובר בדו ערוצי-למשל אם אקנה מסך בחצי מליון שקל ויאמרו
בפורום המתאים שהמסך שלי שווה לפח לא איעלב ואתעצבן כמו שיגידו לי על סט הסטריאו שלי
אתם יכולים להסביר את התופעה?
אמן מייסר
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
כלי נגינה-אקדחים כספות,בולים ....עולם תחביבים רחב יש לך
אגב , לפי דעתי "מריבות" זו מילה גדולה , לרוב זה דיון עם הרבה אמוציות....
כתבתי כבר באחד השרשורים ואני מצטט:
"מותר לאנשים (חלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות) להביע את דעתם על הציוד שנרכש.
אם רכשתי סוברו אני לא צריך שיספרו לי שרולס-רויס היא מכונית יותר טובה אבל אני לא אאעלב אם יזכירו לי זאת. ו
ובכלל רוב רובם של האנשים (הקבועים) בפורום מאוד נחמדים ואדיבים.
אכן יש כאלו שאוהבים כל הזמן להזכיר כמה הם אודיופילים ושם דבר פחות ממושלם (לדעתם) לא שווה כלום (היה לי דין ודברים עם אחד כזה) אבל גם זה בסדר...
לדעתי זה הפורום והאתר המוביל בארץ בתחום ושנעים מאוד להיות חבר בו ולבקר בו (הוא אפילו ממכר במידת מה, תעיד על כך אשתי)"
אגב , לפי דעתי "מריבות" זו מילה גדולה , לרוב זה דיון עם הרבה אמוציות....
כתבתי כבר באחד השרשורים ואני מצטט:
"מותר לאנשים (חלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות) להביע את דעתם על הציוד שנרכש.
אם רכשתי סוברו אני לא צריך שיספרו לי שרולס-רויס היא מכונית יותר טובה אבל אני לא אאעלב אם יזכירו לי זאת. ו
ובכלל רוב רובם של האנשים (הקבועים) בפורום מאוד נחמדים ואדיבים.
אכן יש כאלו שאוהבים כל הזמן להזכיר כמה הם אודיופילים ושם דבר פחות ממושלם (לדעתם) לא שווה כלום (היה לי דין ודברים עם אחד כזה) אבל גם זה בסדר...
לדעתי זה הפורום והאתר המוביל בארץ בתחום ושנעים מאוד להיות חבר בו ולבקר בו (הוא אפילו ממכר במידת מה, תעיד על כך אשתי)"
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
וואלה יורם, איזה פוסט אתה פותח
נו מה אתה רוצה שנגיד
שוב נדבר על אנשים עם אגו גדול הרבה יותר מהמערכת שלהם והידע שלהם :
על כאלה שלא יודעים להקשיב ולקבל דעה שונה, ורצים לפתוח פורום משלהם,
ואולי גם חושבים שבדרך לעשות "קצת יותר" לכיס, סליחה למערכת שלהם
....
אבל כאן, עם כל הנוקשות של המנהלים (לפעמים או לכאורה- תבחר מה מתאים לך)
יש מספיק כאלה שמבינים, שיש הרבה מה ללמוד מהם, והם מוכנים לעזור וליעץ, וזאת בלי להילחם/לכפות רק את הדעות שלהם.
לכן , למרות שאני מכיר את כל האתרים האחרים, וחוטא לפעמים בשיטוט גם בהם...
אני מוצא את עצמי מבלה בעיקר ומגיב רק כאן
נו מה אתה רוצה שנגיד
שוב נדבר על אנשים עם אגו גדול הרבה יותר מהמערכת שלהם והידע שלהם :
על כאלה שלא יודעים להקשיב ולקבל דעה שונה, ורצים לפתוח פורום משלהם,
ואולי גם חושבים שבדרך לעשות "קצת יותר" לכיס, סליחה למערכת שלהם
אבל כאן, עם כל הנוקשות של המנהלים (לפעמים או לכאורה- תבחר מה מתאים לך)
יש מספיק כאלה שמבינים, שיש הרבה מה ללמוד מהם, והם מוכנים לעזור וליעץ, וזאת בלי להילחם/לכפות רק את הדעות שלהם.
לכן , למרות שאני מכיר את כל האתרים האחרים, וחוטא לפעמים בשיטוט גם בהם...
אני מוצא את עצמי מבלה בעיקר ומגיב רק כאן
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אכן, הפורום מלא באמוציות רגשיות.רובם של המשתתפים בפורום הם אנשים רגועים הכותבים להנאתם (והנאת האחרים) אולם יש את "הגרעין הקשה" שלפעמים בתגובותיו מעורר מיד מהומה (לפעמים אל לא מאומה),לעיתים זה נחמד ומבדח-ולפעמים יורד לרמות שההנהלה נוקטת באמצעים שונים,החל ממחיקת הודעות-וכלה באיומי הרחקה (היו מקרים כאלו בעבר).בסך הכל,מחמת היותו פורום כל כך אמוציונלי,תענוג לגלוש בו.אף פעם לא משעמם....הייתי רוצה לראות הרבה יותר פוסטים בפורום,שיעשירו אותנו,יספרו לנו דברים חדשים ויעוררו עניין.אני גולש גם בפורומים בחו"ל,נדיר שבפורום בחו"ל העוסק באודיו יוקרתי,יתלהמו בצורה בה אנו מגיבים בפורום שלנו.כנראה שהאופי הישראלי החם בעוכרינו-ותרבות הדיון אינה נר לרגלינו.....לעניין הקביעה שבפורום דו-ערוצי ההתנהלות שלווה יותר,כנראה שקהל הגולשים בפורום האודיו היוקרתי,מחשיב עצמו מבין יותר,בעל סמכה בענייני אודיו בכלל והיי אנד בפרט-וככזה דעותיו נחרצות יותר, מושכלות יותר.אוי לו למי שיאמר על מוצר X שהוא טוב (או לא טוב-תלוי בקונוטציה) ומיד מתרחשת לה מלחמת עולם,גוג ומגוג.עדיף לשקול מילים,לנסח ולא לפגוע במי שיש לו ציוד X או Y.בסך הכל אנו גולשים בפורום שמטרתו העשרה,החלפת אינפורמציה ושיתוף הגולשים בחוויות ורכישות שביצענו.לפעמים לקבלת המלצה על מוצר מסויים וכדומה.אישית,אני מאד נהנה לגלוש בפורום הזה,וכפי שכתב URIS אני די מכור לו.
שיהיה יום טוב, והמשך גלישה נעימה
שיהיה יום טוב, והמשך גלישה נעימה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני חושב שזה מכיוון שתחום זה מביא הכי הרבה הנאה לבעליו.ילדיעפים כתב:רגע-מישהו הבין שיש לי טענות לאתר?אז זה בכלל לא בכיוון-השאלה היא למה נושא הדו ערוצי מעורר כאלה אמוציות ושנושא אחר לא...
נניח שאתה יושב ומאזין למוסיקה עם מגבר שרכשת בתקציב שהרבה מעבר ליכולתך הפיננסית ואתה נהנה מכל רגע ומרגיש שאתה בגן-עדן ואז גולש באתר וקורא איזה חכמולוג שכתב שהמגבר שלך גרוע ולא שווה גרוש, זה מרגיז ומקומם גם אם אותו משתמש מסייג שזאת היא דעתו האישית.
ומצד שני, אם כולנו נתחשב זה בזה ולא נחווה את דעתנו, לא יוכל להתנהל דיון רציני וכל הפוסטים יסתכמו ב"התחדשתי" וב"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
1. אני חושב שכאן רגוע בהרבה מפורומים אחרים (ע"ע הדיון בתפוז שהתפתח בעקבות המאמר כבלי הרמקולים Gutwire Basic 2).
2. גם בתחום הוידאו ובמזרימדיות יש לא מעט מריבות וכעסים.
3. בתחום ה-HTPC היו בזמנו כמה מריבות ובהרבה מאוד פורומים (מק מול PC, מזרימדיה מול HTPC, מעבדי תמונה מול HTPC).
4. תחום האודיו תמיד היה אמוציונלי יותר מכל תחום אחר ולכן תמיד מעורר גם יותר ויכוחים מאשר תחומים אחרים. בתחום זה גם אפשר להפוך למומחה מטעם עצמך מאוד בקלות ומהר מאוד לפסול דעותיהם של אחרים תוך הסברים כאלה ואחרים. יש לא מעט מומחים מטעם עצמם שבשתי מילים יכולים לעורר מריבות ארוכות בגלל קביעות אוניברסליות (בסגנון "שופרים זה תמיד רע", "החברה הזו גרועה", או "איך אתה יכול לשמוע מגברים טרנזיסטורים - הם נשמעים רע מאוד) או הכללות בסגנון "המוצר סיני ולכן רע".
2. גם בתחום הוידאו ובמזרימדיות יש לא מעט מריבות וכעסים.
3. בתחום ה-HTPC היו בזמנו כמה מריבות ובהרבה מאוד פורומים (מק מול PC, מזרימדיה מול HTPC, מעבדי תמונה מול HTPC).
4. תחום האודיו תמיד היה אמוציונלי יותר מכל תחום אחר ולכן תמיד מעורר גם יותר ויכוחים מאשר תחומים אחרים. בתחום זה גם אפשר להפוך למומחה מטעם עצמך מאוד בקלות ומהר מאוד לפסול דעותיהם של אחרים תוך הסברים כאלה ואחרים. יש לא מעט מומחים מטעם עצמם שבשתי מילים יכולים לעורר מריבות ארוכות בגלל קביעות אוניברסליות (בסגנון "שופרים זה תמיד רע", "החברה הזו גרועה", או "איך אתה יכול לשמוע מגברים טרנזיסטורים - הם נשמעים רע מאוד) או הכללות בסגנון "המוצר סיני ולכן רע".
יורם,
אני חושב שהבעיה זה מתסכול... אנשים חושבים שהם נמצאים באתר לא מוסרי, כפי שכינית זאת, וכשהאמת מתגלת זה כבר מאוחר מידי... ובאמת מתסכל...
תראה את ההבטחות שבשמות של השרשורים:
מדריך מיני..
התקנת מתקן תליה...
חיבור מיני...
דחוף דחוף...
וכו'
אפשר להבין את החבר'ה... לא?

אני חושב שהבעיה זה מתסכול... אנשים חושבים שהם נמצאים באתר לא מוסרי, כפי שכינית זאת, וכשהאמת מתגלת זה כבר מאוחר מידי... ובאמת מתסכל...
תראה את ההבטחות שבשמות של השרשורים:
מדריך מיני..
התקנת מתקן תליה...
חיבור מיני...
דחוף דחוף...
וכו'
אפשר להבין את החבר'ה... לא?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אם כבר דנים בנושא, האתר הזה, הגולשים בו והפורומים, המאמרים ובכלל, הם מהנקיים והאדיבים ביותר שאני מכיר.
רמת הסבלנות של הכותבים והקוראים היא השראה לחברה הישראלית ואני לא מגזים.
תרבות השיח באתר הזה היא מהגבוהות שאני זוכה לראות באתרי אינטרנט ופורומים... שאפו גדול לכולנו
רמת הסבלנות של הכותבים והקוראים היא השראה לחברה הישראלית ואני לא מגזים.
תרבות השיח באתר הזה היא מהגבוהות שאני זוכה לראות באתרי אינטרנט ופורומים... שאפו גדול לכולנו
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בניגוד למסך פלזמה, שיש 3 יצרנים, באודיו יש 300.
יש את עניין השילובים, ויש מסע חיפוש והתאמות ומה לא.
יוצא שאחרי חצי שנה, במקרה הטוב, הצלחת לקנות משהו, אחרי שבדקת והתלבטת קשות,
והתיעצת, ולקחת הלוואה וכו'.
בקיצור, קנייה מאד לא סטנדרטית, אצל יבואנים קטנים, תוך כדי סחיבת ציוד כבד,
תאומים, הדגמות, טובות אישיות ושאר ירקות.
ואז מישהו בפורום זורק לעברך ש"חבל שלא שמעת את מגבר Y, תאמין לי עשית טעות".
"זה רמקול בהיר, והיית צריך נגן שמנוני"...
אז בטח שזה יהרוס לך את המצב רוח.
ועכשיו נכניס למשוואה שאתה אדם חסר סבלנות, קצת יהיר, ומולך עוד אחד כזה, קיבלת ויכוחים מרים.
המרירות הזו, והחיפוש "טעויות" אצל אנשים אחרים בפורום פה ובאחרים, גרם לי אישית להמעיט מאד בשיתוף חוויות בתחום האודיו.
זה כמו להכניס את הראש לגליוטינה.

יש את עניין השילובים, ויש מסע חיפוש והתאמות ומה לא.
יוצא שאחרי חצי שנה, במקרה הטוב, הצלחת לקנות משהו, אחרי שבדקת והתלבטת קשות,
והתיעצת, ולקחת הלוואה וכו'.
בקיצור, קנייה מאד לא סטנדרטית, אצל יבואנים קטנים, תוך כדי סחיבת ציוד כבד,
תאומים, הדגמות, טובות אישיות ושאר ירקות.
ואז מישהו בפורום זורק לעברך ש"חבל שלא שמעת את מגבר Y, תאמין לי עשית טעות".
"זה רמקול בהיר, והיית צריך נגן שמנוני"...
אז בטח שזה יהרוס לך את המצב רוח.
ועכשיו נכניס למשוואה שאתה אדם חסר סבלנות, קצת יהיר, ומולך עוד אחד כזה, קיבלת ויכוחים מרים.
המרירות הזו, והחיפוש "טעויות" אצל אנשים אחרים בפורום פה ובאחרים, גרם לי אישית להמעיט מאד בשיתוף חוויות בתחום האודיו.
זה כמו להכניס את הראש לגליוטינה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מתגעגעים ואוהבים אותך איתי...
אם תחזור אלינו, מבטיח שלא נכרות לך את הראש...
אם תחזור אלינו, מבטיח שלא נכרות לך את הראש...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מי עזב? ... אני פה כל יום...
תודה בכל מקרה...
תודה בכל מקרה...
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ליורם
מציע לך לבקר בפורום מוזיקה קלאסית של YNET כמדומני שאתה חובב
לפני מספר ימים כותבת אחת, חובבת רצינית, טענה שהיא לא אוהבת את פוצ'יני
כמעט העלו אותה על המוקד
אגב, מעניין אך רוב הכותבים בפורום הזה לא מתעניינים וגם לא מדווחים על ציוד האודיו או הוידיאו שלהם, כאילו שהמוזיקה מגיעה משום מקום
ישי
מציע לך לבקר בפורום מוזיקה קלאסית של YNET כמדומני שאתה חובב
לפני מספר ימים כותבת אחת, חובבת רצינית, טענה שהיא לא אוהבת את פוצ'יני
כמעט העלו אותה על המוקד
אגב, מעניין אך רוב הכותבים בפורום הזה לא מתעניינים וגם לא מדווחים על ציוד האודיו או הוידיאו שלהם, כאילו שהמוזיקה מגיעה משום מקום
ישי
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תופעת הלוואי הכי "מצחיקה" לפי דעתי שהאתר הזה גרם לה,היא הופעתם של שני האתרים המתחרים המצחיקים שנוסדו
רק בגלל שלא נתנו כאן לכמה מהמייסדים שלהם(שכולם יוצאי HT) לריב מריבות טפשיות בלי סוף על כבלים והבדלים
בין טרנספורטים(והפיצוץ הכי גדול שהיה כאן נגרם בגלל שרשור מיתולוגי שיצא משליטה על הבדלים בין כבלים) סליחה
על ההשוואה,אבל זה ממש כמו שותפים בדוכן שווארמה שהסתכסכו ואחד מהם פרש ופתח דוכן במרחק מטר מהדוכן המקורי..האגו של המייסדים של שני המתחרים היה כל כך גדול ונפוח,הם ראו ממש עלבון בכך..רק בגלל שלא נתנו להם לריב
בלי סוף הם הלכו ופתחו אתרים משלהם שבהם הם יוכלו לז**ן את המוח והשכל בלי סוף על הנושאים האלו-ועוד כמובן בלי
שמץ של תרבות דיון כמו שכאן,ב-HT,יש.
שם יש מריבות בלי סוף בין יבואנים לבין יוזרים,קללות והעלבות בלי סוף,ממש "שוק" וירטואלי.והמנהלים שם מאפשרים את זה,נראה לי שהם נהנים מזה.והאתר המצחיק השני,אין שם כניסה למי שלא מחזיק
במערכת סטריאו שעולה כמו דירה בקייסריה+מכונית על,וכל שאר הפורומים שם רייקים ממשתמשים חוץ מהפורום הראשי שלהם..שצריך לשנות לו את השם ל"פורום למיליונרים של סטריאו בלבד".
רק בגלל שלא נתנו כאן לכמה מהמייסדים שלהם(שכולם יוצאי HT) לריב מריבות טפשיות בלי סוף על כבלים והבדלים
בין טרנספורטים(והפיצוץ הכי גדול שהיה כאן נגרם בגלל שרשור מיתולוגי שיצא משליטה על הבדלים בין כבלים) סליחה
על ההשוואה,אבל זה ממש כמו שותפים בדוכן שווארמה שהסתכסכו ואחד מהם פרש ופתח דוכן במרחק מטר מהדוכן המקורי..האגו של המייסדים של שני המתחרים היה כל כך גדול ונפוח,הם ראו ממש עלבון בכך..רק בגלל שלא נתנו להם לריב
בלי סוף הם הלכו ופתחו אתרים משלהם שבהם הם יוכלו לז**ן את המוח והשכל בלי סוף על הנושאים האלו-ועוד כמובן בלי
שמץ של תרבות דיון כמו שכאן,ב-HT,יש.
במערכת סטריאו שעולה כמו דירה בקייסריה+מכונית על,וכל שאר הפורומים שם רייקים ממשתמשים חוץ מהפורום הראשי שלהם..שצריך לשנות לו את השם ל"פורום למיליונרים של סטריאו בלבד".
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 23/06/2009 19:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
וואלה, איפה האתרים האלה אני חייב להצטרף, משעמם פה ת*ת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.