MaxHD - מחיקה בסימון לא פועלת
הי,
לא ראיתי שכתבו על זה בפורום, אז אני מתנצל מראש אם אני לא מחדש כלום.
אצלנו כשרוצים למחוק כמה הקלטות מתוך הרשימה בבת אחת באמצעות הכפתור הכתום (סמן) זה אכן מסמן, כשלוחצים על yes זה מבקש קוד, כשמכניסים 0000 זה שואל אם אתה בטוח, וכשאתה מאשר... לא קורה כלום. ההקלטות עדיין מופיעות ברשימה, מסומנות. ניסיון חוזר לא משיג את התוצאה. לא עוזר כלום, חוץ מלהכנס בכל הקלטה אחד-אחד ולמחוק 'ידנית'.
ידוע? מטפלים בזה?
תודה.
לא ראיתי שכתבו על זה בפורום, אז אני מתנצל מראש אם אני לא מחדש כלום.
אצלנו כשרוצים למחוק כמה הקלטות מתוך הרשימה בבת אחת באמצעות הכפתור הכתום (סמן) זה אכן מסמן, כשלוחצים על yes זה מבקש קוד, כשמכניסים 0000 זה שואל אם אתה בטוח, וכשאתה מאשר... לא קורה כלום. ההקלטות עדיין מופיעות ברשימה, מסומנות. ניסיון חוזר לא משיג את התוצאה. לא עוזר כלום, חוץ מלהכנס בכל הקלטה אחד-אחד ולמחוק 'ידנית'.
ידוע? מטפלים בזה?
תודה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
היה נחמד גם אם היו מוסיפים סימון מחיקה גם בטאב הסדרות ולא רק בתוכניות המוקלטות.
כמו שקיים היום במקס.
התוכנית של yes להחליף את הממשק של המקס לממשק של מקס HD לא מוצאת חן בעיניי בכלל.
אני מקווה שהם יעשו את זה רק אחרי שהם ידביקו את הפער.
כמו שקיים היום במקס.
התוכנית של yes להחליף את הממשק של המקס לממשק של מקס HD לא מוצאת חן בעיניי בכלל.
אני מקווה שהם יעשו את זה רק אחרי שהם ידביקו את הפער.
טוב חברים יצאתי חומוס.
הבעיה שלי היתה שכשהוא שואל לאשר או לא, ואני מקליק על המקש yes בשלט, הוא בעצם בוחר את "לא, תחזור אחורה" שמסומן כברירת מחדל. כדי למחוק הייתי צריך לבחור כן למחוק עם המקש חץ למעלה ורק אז לאשר עם yes.
להגנתי יש פה לדעתי הבדל עם ה-max, צבע סימון כחול לא בולט וגם קצת לוגיקה הפוכה... אבל אני חומוס.
הבעיה שלי היתה שכשהוא שואל לאשר או לא, ואני מקליק על המקש yes בשלט, הוא בעצם בוחר את "לא, תחזור אחורה" שמסומן כברירת מחדל. כדי למחוק הייתי צריך לבחור כן למחוק עם המקש חץ למעלה ורק אז לאשר עם yes.
להגנתי יש פה לדעתי הבדל עם ה-max, צבע סימון כחול לא בולט וגם קצת לוגיקה הפוכה... אבל אני חומוס.