תגובות למאמר: DTT - ברכה או בזיון?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מאלף , כרגיל מאמר מאלף !
לצערי לא משהוא שניתן להגיד על ה DTT בארץ .
אני בחרתי בזיון .
לצערי לא משהוא שניתן להגיד על ה DTT בארץ .
אני בחרתי בזיון .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מאמר מאלף ואני מסכים עם כל מילה. המעבר לשידורים דיגיטלים לרדיו ב DAB ולטלוויזיה ב DTT הפך אצלנו ממשהו שצריך לייחל לו, לדבר שהיה עדיף לו לא היינו נכנסים אליו.
אני צופה שיהיו הרבה מעשי תרמית והטעית הציבור ההדיוט כשינסו לו למכור לו ממירים DTT בתור מוצרים שגם יתנו להם איכות תמונה משופרת (שידור דיגיטלי, לא?) וגם HD (משדר ב H.264). הולך להיות לנו ברדק לא רגיל במדינתנו הנאורה.
אני צופה שיהיו הרבה מעשי תרמית והטעית הציבור ההדיוט כשינסו לו למכור לו ממירים DTT בתור מוצרים שגם יתנו להם איכות תמונה משופרת (שידור דיגיטלי, לא?) וגם HD (משדר ב H.264). הולך להיות לנו ברדק לא רגיל במדינתנו הנאורה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
מספר תגובות:
לגבי ההשהייה (Delay) בשידור שמדובר עליה. 7 שניות היא השהייה זניחה. הטענה המועלית במאמר על זה שבשידורי YES יש השהייה של 2 שניות היא מופרחת. ל-YES יש השהייה של קרוב ל-10 שניות (או יותר) בהשוואה לשידורים החופשיים של הרשות השנייה בלווין עמוס. כנראה בגלל הכיווץ הסטטיסטי המוזכר במאמר, בתוספת ההצפנה. (חבר שלי מנוי YES סוגר את החלונות בבית כשהוא רואה כדורגל על מנת שלא ישמע את השכנים מריעים לגולים שהוא עוד לא ראה).
לגבי הכתוביות לחרשים - הן משודרות באופן דומה לכתוביות הרגילות (נכון להיום, בשידורי הלווין החופשיים) - ואין צורך במכשיר מיוחד המומר לעברית לצורך קליטתן מהלווין. אין לי ידע לגבי השידורים הקרקעיים.
לגבי העלות הגבוהה של הממירים הנובעת מהתקן המתקדם - אני סבור שלמרות בעיתיות זו, אנו לומדים מההתקדמות הטכנולוגית כי כמעט ואין גבול תחתון להורדת עלויות של מכשירים כאלו (מישהו זוכר שפעם מכשיר DVD עלה 8000 ש"ח?). לפי דעתי תוך שנה שנתיים מחירי הממירים הפשוטים יצנחו לפחות מ-200 ש"ח.
אנשים המודעים לפתיחת השידורים מפגינים ברובם התלהבות גדולה. דעתי היא שההתלהבות מעט מוגזמת. לא צפוייה נטישה המונית מחברות YES ו-HOT ביום פתיחת השידורים, אבל מה שכן יהיה שהשידורים הללו יביאו לפיחות זוחל במשך מספר שנים במספר מנויי חברות YES ו-HOT, והורדת מחירים של חבילות הבסיס.
לגבי ההשהייה (Delay) בשידור שמדובר עליה. 7 שניות היא השהייה זניחה. הטענה המועלית במאמר על זה שבשידורי YES יש השהייה של 2 שניות היא מופרחת. ל-YES יש השהייה של קרוב ל-10 שניות (או יותר) בהשוואה לשידורים החופשיים של הרשות השנייה בלווין עמוס. כנראה בגלל הכיווץ הסטטיסטי המוזכר במאמר, בתוספת ההצפנה. (חבר שלי מנוי YES סוגר את החלונות בבית כשהוא רואה כדורגל על מנת שלא ישמע את השכנים מריעים לגולים שהוא עוד לא ראה).
לגבי הכתוביות לחרשים - הן משודרות באופן דומה לכתוביות הרגילות (נכון להיום, בשידורי הלווין החופשיים) - ואין צורך במכשיר מיוחד המומר לעברית לצורך קליטתן מהלווין. אין לי ידע לגבי השידורים הקרקעיים.
לגבי העלות הגבוהה של הממירים הנובעת מהתקן המתקדם - אני סבור שלמרות בעיתיות זו, אנו לומדים מההתקדמות הטכנולוגית כי כמעט ואין גבול תחתון להורדת עלויות של מכשירים כאלו (מישהו זוכר שפעם מכשיר DVD עלה 8000 ש"ח?). לפי דעתי תוך שנה שנתיים מחירי הממירים הפשוטים יצנחו לפחות מ-200 ש"ח.
אנשים המודעים לפתיחת השידורים מפגינים ברובם התלהבות גדולה. דעתי היא שההתלהבות מעט מוגזמת. לא צפוייה נטישה המונית מחברות YES ו-HOT ביום פתיחת השידורים, אבל מה שכן יהיה שהשידורים הללו יביאו לפיחות זוחל במשך מספר שנים במספר מנויי חברות YES ו-HOT, והורדת מחירים של חבילות הבסיס.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
שוב מאמר מצויין מבית לאור 
ניתוח מעמיק ומעניין. אני דווקא מאלו שמקבלים את שידורי ה DTT בברכה, אני מאמין שבסופו של יום, אנשים יעדיפו ללכת לכיוון הזה רק בשל סיבה אחת - העלות הזולה שלו.
ניתוח מעמיק ומעניין. אני דווקא מאלו שמקבלים את שידורי ה DTT בברכה, אני מאמין שבסופו של יום, אנשים יעדיפו ללכת לכיוון הזה רק בשל סיבה אחת - העלות הזולה שלו.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יופי של מאמר ( כרגיל ) 
מאמר מאלף .
למדתי ממנו רבות.
אם אני אסכם את העסק מבחינת הצרכן עקב איכלס הוא העלות .
ברגע שהעלויות של החבילות כולל הממרים יהיו בגדר הגיוניות לא תהיה בריחה וכולם יצאו ניזכרים בסיפור.
תשלום צפיה של מעט יותר מ 2600 ש"ח בשנה ניראה לי יקר יקר מאוד .
אני אומנם עצלן ולכן אני נשאר עם המצב הקיים , אבל אני לא יודע כמה כמוני עוד יחזיקו מעמד .
למדתי ממנו רבות.
אם אני אסכם את העסק מבחינת הצרכן עקב איכלס הוא העלות .
ברגע שהעלויות של החבילות כולל הממרים יהיו בגדר הגיוניות לא תהיה בריחה וכולם יצאו ניזכרים בסיפור.
תשלום צפיה של מעט יותר מ 2600 ש"ח בשנה ניראה לי יקר יקר מאוד .
אני אומנם עצלן ולכן אני נשאר עם המצב הקיים , אבל אני לא יודע כמה כמוני עוד יחזיקו מעמד .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
מאמר מעניין מאוד ומסכם את הכל באופן טוב. אני גם חושב שלא צפויה נטישה המונית אלה יותר ניסיונות של אנשים. רק רציתי לתקן דבר אחד. ערוץ 3 שמשודר גם באנלוגי הוא כרגע נחשב לערוץ הדגל של הוט ובו משודרות כל הסדרות הטובות ביותר. אם כבר הדוגמא הטובה והמובהקת ביותר היא ערוצי הספורט...
"כיום משתמשים לא מעט במסכי הטלויזיה בכדי לשדר לתושבי שדרות התראות חמות"
אתה מדבר על העיגול המהבהב??אם כן, זה נועד לכאלה שגרים בתל-אביב. ולא כאלה שגרים בשדרות.
יש להם ביפר וגם את "צבע אדום":
אם אתה לא יודע אז אל תגיד. טעות די בסיסית.
אתה מדבר על העיגול המהבהב??אם כן, זה נועד לכאלה שגרים בתל-אביב. ולא כאלה שגרים בשדרות.
יש להם ביפר וגם את "צבע אדום":
אם אתה לא יודע אז אל תגיד. טעות די בסיסית.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
מאמר מרתק ומאיר עיניים - ח"ח
כמה תהיות:
"על ידי קביעת מחיר יעד של כ-400 ש"ח הרשות בעצם פוסלת מראש אפשרות שממירים יעלו משמעותית זול מכך"
למה פוסלת? מה מונע מיבואן להביא ממיר ולתמחר אותו בפחות? הרי ציינת ש "כיצד רשות יכולה לקבוע לחברות מה יהיו המחירים של המוצרים שלהם, זה כבר לא ברור, שהרי בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו חיים במדינת שוק חופשי ולמעט למוצרים מאוד מסויימים המדינה לא קובעת ליבואן את המחיר לצרכן של המוצר שלו..." וההצהרה הנכונה הזו מתנגשת עם המשפט הקודם, לא?
לגבי עלות הממיר והאנטנה (ואולי הרכבה), למי שהחבילה הזו פונה זה עדיין ברכה. מי שלא צריך יותר מהערוצים הללו עדיין יעדיף לשלם סכום חד פעמי של כ 400 עד 800 ש"ח (ממיר לבד או כולל אנטנה והרכבה בשיערוך גס) מאשר לשלם כל חודש כ 200-300 ש"ח להוט/YES. גם אם שתי החברות תצאנה בחבילה בסיסית של נניח 50 ש"ח לחודש (מה שכנראה לא יקרה), מי שלא צריך יותר מהערוצים שה DTT מספק עדיין יצא בזול יותר בתשלום חד פעמי לממיר הנ"ל.
המעבר ל DTT הוא לדעתי האישית חיוני ומבורך בכל רמה, רק מה, כרגיל בישראל הצליחו אכשהו לסבך את התהליך ולהפוך אותו למסורבל, לא יעיל ולא פרקטי מספיק (בייחוד מבחינת איכות הסאונד/ווידאו).
כמה תהיות:
"על ידי קביעת מחיר יעד של כ-400 ש"ח הרשות בעצם פוסלת מראש אפשרות שממירים יעלו משמעותית זול מכך"
למה פוסלת? מה מונע מיבואן להביא ממיר ולתמחר אותו בפחות? הרי ציינת ש "כיצד רשות יכולה לקבוע לחברות מה יהיו המחירים של המוצרים שלהם, זה כבר לא ברור, שהרי בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו חיים במדינת שוק חופשי ולמעט למוצרים מאוד מסויימים המדינה לא קובעת ליבואן את המחיר לצרכן של המוצר שלו..." וההצהרה הנכונה הזו מתנגשת עם המשפט הקודם, לא?
לגבי עלות הממיר והאנטנה (ואולי הרכבה), למי שהחבילה הזו פונה זה עדיין ברכה. מי שלא צריך יותר מהערוצים הללו עדיין יעדיף לשלם סכום חד פעמי של כ 400 עד 800 ש"ח (ממיר לבד או כולל אנטנה והרכבה בשיערוך גס) מאשר לשלם כל חודש כ 200-300 ש"ח להוט/YES. גם אם שתי החברות תצאנה בחבילה בסיסית של נניח 50 ש"ח לחודש (מה שכנראה לא יקרה), מי שלא צריך יותר מהערוצים שה DTT מספק עדיין יצא בזול יותר בתשלום חד פעמי לממיר הנ"ל.
המעבר ל DTT הוא לדעתי האישית חיוני ומבורך בכל רמה, רק מה, כרגיל בישראל הצליחו אכשהו לסבך את התהליך ולהפוך אותו למסורבל, לא יעיל ולא פרקטי מספיק (בייחוד מבחינת איכות הסאונד/ווידאו).
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מאמר מקיף,מעניין ומקצועי
לצערי,כרגיל אצלנו הכל עקום.שום דבר לא נעשה בצורה מקצועית,שמשרתת את הצרכן.שידורי ה- DTT צריכים להקרא DDT (חומר להדברת מזיקים)הכל ברמה נמוכה (וידאו וסאונד),מחיר יקר-ותוצאה עגומה.אני מאד מקווה שאתבדה.
עופר,
תודה על המאמר.
נראה שכל הצד הטכנולוגי מתנהל בחובבנות גדולה מאוד לעניין המרבבים שאינם סטטיסטיים והכיווץ הגדול מדי של הוידאו והאודיו.
לעניין תקן האודיו, נסתדר עם הזמן, אבל מה שבטוח הוא שזה יפגע משמעותית בחדירה של השירות.(רק שלא יגנזו את השידורים בגלל אחוזי חדירה נמוכה)
לעניין המחיר,
400 ש"ח זו רק הערכה ולא יותר מזה, וגם נראה שהיום היא נכונה.
עלות של ממיר התומך בתקנים המתקדמים עולה באיזור ה 100 דולר אך צפוי לרדת במהירות.
לדעתי, הסבסוד לא יהיה רלוונטי מכיוון שהוא יהיה עבור דגם אחד או שניים, ועד שזה יקרה יהיו דגמים אלטרנטיבים השווים בעלותם למחיר הממיר המסובסד.
לעניין הנטישה,
לא משנה כמעט איך מסתכלים על זה( דעתם של אנשים לא כ"כ חשובה כאן), צפויה נטישה של 40% ע"פ מחקרים דומים שנעשו בחו"ל.
HOT צריכה לדאוג יותר מ YES כי מראים שהנטישה משמעותית יותר בשירותי כבלים.
תחילת השידורים החופשים תשנו באופן משמעותי את שוק התקשורת בארץ לאחר שנים רבות של קפאון.
התחרות הקיימת היום אינה ממשית וגוררת את הצרכנים להוצאות ניכרות על שירותי טלוויזיה, וזה עוד לפני שידורם של תכני פרמיום ע"ג רשת האינטרנט.
נאחל לכולנו בהצלחה.
תודה על המאמר.
נראה שכל הצד הטכנולוגי מתנהל בחובבנות גדולה מאוד לעניין המרבבים שאינם סטטיסטיים והכיווץ הגדול מדי של הוידאו והאודיו.
לעניין תקן האודיו, נסתדר עם הזמן, אבל מה שבטוח הוא שזה יפגע משמעותית בחדירה של השירות.(רק שלא יגנזו את השידורים בגלל אחוזי חדירה נמוכה)
לעניין המחיר,
לדעתי, הסבסוד לא יהיה רלוונטי מכיוון שהוא יהיה עבור דגם אחד או שניים, ועד שזה יקרה יהיו דגמים אלטרנטיבים השווים בעלותם למחיר הממיר המסובסד.
לעניין הנטישה,
לא משנה כמעט איך מסתכלים על זה( דעתם של אנשים לא כ"כ חשובה כאן), צפויה נטישה של 40% ע"פ מחקרים דומים שנעשו בחו"ל.
תחילת השידורים החופשים תשנו באופן משמעותי את שוק התקשורת בארץ לאחר שנים רבות של קפאון.
התחרות הקיימת היום אינה ממשית וגוררת את הצרכנים להוצאות ניכרות על שירותי טלוויזיה, וזה עוד לפני שידורם של תכני פרמיום ע"ג רשת האינטרנט.
נאחל לכולנו בהצלחה.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
כול הכותבים נתנו ציונים טובים . למאמר , ולרעיון. רק אף אחד לא כתב . אני קניתי . ממיר . דוד שלי מחכה כבר ליקנות 2 ממירים . ואחותי סוף כול סוף תיראה את ערוץ 10 . רק גולש אחד כתב . אני עצלן מלעבור לזה .
יש במדינה . כמה אלפים שרואים את את 5 הערוצים באמצעות צלחת . ולהם לא ישנה כלום .
יש כמה אלפים שרואים את ערוצי ישראל באמצאות אנטנה מרכזית את ערוץ 1+2 . ואז ועד הבית יתקין "רק" 2 ממירים לקליטת ערוץ 1+2 כאשר יכבה האנלוגי . קודם יכבו את ערוץ 2 . ואיילו שרואים עים אנטנה פנימית . חלקם הגדול יתחבר להוט במיבצע . היתחבר לטלפון של הוט . וקבל קליטה אנלוגית חינם . וכמה מאות בודדים יקנו ממירים .
כי צריך בבית לפחות 2-3 ממירים . בדירות עים הרבה בטון אין קליטה טובה צריך אנונה על הגג . או להיתחבר לאנטנה מרכזית . אים היא תקינה . היום באותו מחיר ניתן להתחבר לרשת של יס ולקנות ממיר לווינים . ולקבל גם ערוץ נחמד באנגלית EMTV וערוצי רדיו בצליל תקליטור . והביקוש שואף לאפס .
אני עוסק בתחום וזו פרנסתי . ואני צופה ימים רעים להתקנות . בתחרות בין הוט יס . אני רק מפסיד לקוחות
מעוטי היכולת הם הראשונים להיתחבר להוט יס . זה שניתן לקחת ממיר של יס לבית אחר ולראות חינם . אלפים כך צופים חינם . וליראות את השידורים האנלוגיים חינם בכבלים . מי שמיתנתק מהוט . לוקחים לו את הממיר . ומשאירים לו את האנלוג חינם .
ישראל זה לא אנגליה ולא אמריקה . כאן אנשים רוצים להנות . כי חיים פעם אחת
כך אני רואה את הפיל הלבן שעלה מיליונים
יש במדינה . כמה אלפים שרואים את את 5 הערוצים באמצעות צלחת . ולהם לא ישנה כלום .
יש כמה אלפים שרואים את ערוצי ישראל באמצאות אנטנה מרכזית את ערוץ 1+2 . ואז ועד הבית יתקין "רק" 2 ממירים לקליטת ערוץ 1+2 כאשר יכבה האנלוגי . קודם יכבו את ערוץ 2 . ואיילו שרואים עים אנטנה פנימית . חלקם הגדול יתחבר להוט במיבצע . היתחבר לטלפון של הוט . וקבל קליטה אנלוגית חינם . וכמה מאות בודדים יקנו ממירים .
כי צריך בבית לפחות 2-3 ממירים . בדירות עים הרבה בטון אין קליטה טובה צריך אנונה על הגג . או להיתחבר לאנטנה מרכזית . אים היא תקינה . היום באותו מחיר ניתן להתחבר לרשת של יס ולקנות ממיר לווינים . ולקבל גם ערוץ נחמד באנגלית EMTV וערוצי רדיו בצליל תקליטור . והביקוש שואף לאפס .
אני עוסק בתחום וזו פרנסתי . ואני צופה ימים רעים להתקנות . בתחרות בין הוט יס . אני רק מפסיד לקוחות
מעוטי היכולת הם הראשונים להיתחבר להוט יס . זה שניתן לקחת ממיר של יס לבית אחר ולראות חינם . אלפים כך צופים חינם . וליראות את השידורים האנלוגיים חינם בכבלים . מי שמיתנתק מהוט . לוקחים לו את הממיר . ומשאירים לו את האנלוג חינם .
ישראל זה לא אנגליה ולא אמריקה . כאן אנשים רוצים להנות . כי חיים פעם אחת
כך אני רואה את הפיל הלבן שעלה מיליונים
רק הטכנאי קרמר
תוכל להביא בבקשה את המחקרים הללו, ולאיזה מדינות וערוצים הם התיחסו. בוא נגיד ככה, 40% נטישה בגלל תוספת של ערוץ אחד בלבד (ערוץ 10 - השאר לא באמת משמעותיים) זה הגזמה במספר סדרי גודל. אני צופה תוך כשנה נטישה ריאלית של בין 2-5%, וגם כאן בעיקר מהשירות האנלוגי או מהשירות המוסדי (חברות למיניהן ומוסדות שונים). נראה מה יהיה בעתיד.Nissim כתב:עופר,
תודה על המאמר.
לעניין המחיר,
לעניין הנטישה,
נאחל לכולנו בהצלחה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ואוו, איזה מאמר מקיף ומעמיק.
לדעתי איכות השידורים לא כזו משנה, כי מדובר לרוב באוכלוסיות היותר עניות, אשר איכות השידורים פחות חשובה להם. (מי שחשוב לו איכות - גם ככה לא צופה בערוצים הללו
).
כולי תקווה שיהיה פתרון לאותם אנשים אשר יירצו לעבור לשירות, ואכן הבעייה העיקרית היא, המחיר של כל ממיר. אבל אם ישכילו למכור את המוצרים בתשלומים מרובים - אנשים יוכלו לעמוד בכך.
אפשר ד"א - להציע שאדם יגיע עם החשבון הנוכחי מיס/הוט - וזה יהיה גובה התשלום החודשי לחברה שתספק את הממירים. נשמע לי סביר.
ניסים - בארץ אני מתקשה לראות 40% - חשוב לראות בחו"ל - כמה ערוצים נפתחו - אל תשכח שלמשל לכל ההורים - שהתרגלו לערוצי הילדים בגילאים השונים - השידורים הללו לא נותנים דבר.
מה שכן, תמיד טוב שתוכל להגיד ליס/הוט אין בעייה, לא מורידים במחיר - יש פתרון נוסף, יעלה לי הרבה יותר זול.
אני גם מקווה שאנשים יחשבו קצת לפני שיפסלו את העניין - יש המון אנשים שלדעתי לא שמים לב, אבל צופים 90% מהזמן ב2 הערוצים המסחריים - ואולי בימים אלו (גביע הקונפדרציות) גם בערוץ ה1 (זה רק אני - או שרואים טוב למדיי?).
לדעתי איכות השידורים לא כזו משנה, כי מדובר לרוב באוכלוסיות היותר עניות, אשר איכות השידורים פחות חשובה להם. (מי שחשוב לו איכות - גם ככה לא צופה בערוצים הללו
כולי תקווה שיהיה פתרון לאותם אנשים אשר יירצו לעבור לשירות, ואכן הבעייה העיקרית היא, המחיר של כל ממיר. אבל אם ישכילו למכור את המוצרים בתשלומים מרובים - אנשים יוכלו לעמוד בכך.
אפשר ד"א - להציע שאדם יגיע עם החשבון הנוכחי מיס/הוט - וזה יהיה גובה התשלום החודשי לחברה שתספק את הממירים. נשמע לי סביר.
ניסים - בארץ אני מתקשה לראות 40% - חשוב לראות בחו"ל - כמה ערוצים נפתחו - אל תשכח שלמשל לכל ההורים - שהתרגלו לערוצי הילדים בגילאים השונים - השידורים הללו לא נותנים דבר.
מה שכן, תמיד טוב שתוכל להגיד ליס/הוט אין בעייה, לא מורידים במחיר - יש פתרון נוסף, יעלה לי הרבה יותר זול.
אני גם מקווה שאנשים יחשבו קצת לפני שיפסלו את העניין - יש המון אנשים שלדעתי לא שמים לב, אבל צופים 90% מהזמן ב2 הערוצים המסחריים - ואולי בימים אלו (גביע הקונפדרציות) גם בערוץ ה1 (זה רק אני - או שרואים טוב למדיי?).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
Itay_Pollak כתב:ניסים - בארץ אני מתקשה לראות 40% - חשוב לראות בחו"ל - כמה ערוצים נפתחו - אל תשכח שלמשל לכל ההורים - שהתרגלו לערוצי הילדים בגילאים השונים - השידורים הללו לא נותנים דבר.
יש לזה פתרון. במחיר של שנת מנוי (12 כפול 200 שח או יותר = 2400 ש"ח) את היכול לרכוש עשרות DVD לילדים, ככה גם תוכל לשלוט בדיוק על מה הקטנטנים צופים. יש לי ילדה בת שנתיים וחצי והיא לא ראתה מימיה את ערוצי הילדים של הוט/YES ותאמין לי שאין לה חסך בתוכן.
אני מת לראות מה תהיה התשובה שלהם למהלך הזה האמת....
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בדיוק מה שעשיתי !יש לזה פתרון. במחיר של שנת מנוי (12 כפול 200 שח או יותר = 2400 ש"ח) את היכול לרכוש עשרות DVD לילדים, ככה גם תוכל לשלוט בדיוק על מה הקטנטנים צופים. יש לי ילדה בת שנתיים וחצי והיא לא ראתה מימיה את ערוצי הילדים של הוט/YES ותאמין לי שאין לה חסך בתוכן.
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
ההערכה הכי גבוהה שראיתי שמעלים היא 30%, כאשר מרבית מזה מגיעים מ-180 אלף לקוחות הכבלים האנלוגיים.
לדעתי הרבה כאלה שלא קולטים כלום בהחלט ישימו ממיר כזה.
לדעתי חדרי ילדים שמחוברים ל-DVD יקבלו כזה.
האם בתים שלמים יתנתקו לחלוטין מיס ומהוט? לדעתי לא באופן גורף, לא הייתי מהמר על יותר מ-6% הגירה לשירות במידה והוא יהיה סביר מבחינת איכות.
אני מדבר על 6% בנוסף ל-7% שכבר היום לא מנויים ליס או הוט ולדברי הרשות השניה קולטים את השידורים שלהם כיום.
לדעתי הרבה כאלה שלא קולטים כלום בהחלט ישימו ממיר כזה.
לדעתי חדרי ילדים שמחוברים ל-DVD יקבלו כזה.
האם בתים שלמים יתנתקו לחלוטין מיס ומהוט? לדעתי לא באופן גורף, לא הייתי מהמר על יותר מ-6% הגירה לשירות במידה והוא יהיה סביר מבחינת איכות.
אני מדבר על 6% בנוסף ל-7% שכבר היום לא מנויים ליס או הוט ולדברי הרשות השניה קולטים את השידורים שלהם כיום.