לא מצליח להפעיל MKV על VMC?
ושוב אני נתקל בבעיה,
אחרי התקנה נקייה של ויסטה עם מקודדים ffdshow ו - Haali Media Splitter אני מצליח לראות סרטים MKV ב Windows Media Player אבל לא מצליח לראות אותם ב VMC
אני מקבל הודעה
"אין אפשרות להציג וידאו
CODEC אחד או יותר שדרוש לפתיחת תוכן זה לא נמצא."
אחרי התקנה נקייה של ויסטה עם מקודדים ffdshow ו - Haali Media Splitter אני מצליח לראות סרטים MKV ב Windows Media Player אבל לא מצליח לראות אותם ב VMC
אני מקבל הודעה
"אין אפשרות להציג וידאו
CODEC אחד או יותר שדרוש לפתיחת תוכן זה לא נמצא."
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תבדוק 2 דברים בבקשה:
1. האם בשעת ניגון ב Windows Media Player אתה רואה במגש המשימות את שני האייקונים של מפענח הווידאו ומפענח האודיו של ffdshow?
2. האם התקנת גם את Matroska Shell Extension או את קובץ ה reg המאפשר לוויסטה להתייחס לקבצי MKV כאל קבצי מולטימדיה?
1. האם בשעת ניגון ב Windows Media Player אתה רואה במגש המשימות את שני האייקונים של מפענח הווידאו ומפענח האודיו של ffdshow?
2. האם התקנת גם את Matroska Shell Extension או את קובץ ה reg המאפשר לוויסטה להתייחס לקבצי MKV כאל קבצי מולטימדיה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
מותקן אצלך במקרה SP2?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לגבי השאלה הראשונה, אני לא רואה את האיקוניםCatskinner כתב:תבדוק 2 דברים בבקשה:
2. האם התקנת גם את Matroska Shell Extension או את קובץ ה reg המאפשר לוויסטה להתייחס לקבצי MKV כאל קבצי מולטימדיה?...
לגבי השאלה השניה אני לא מבין מזה "Matroska Shell Extension"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם יש לך ויסטה הום פרימיום או ויסטה אולטימייט? נדמה לי שהבעייה קורית רק בהום פרימיום.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה לא רואה את האייקונים אז לא התקנת נכון משהו כי זה אומר שהפענוח של האודיו ווידאו בכלל לא עובר דרך ffdshow וזו כנראה הבעיה. לדעתי יש לך שם קודקים ומפצלים נוספים וכנראה שאותו מפצל לא עובד טוב תחת ה VMC.
אנא נסה להיזכר מה עוד התקנת (אולי NERO במקרה?)
אנא נסה להיזכר מה עוד התקנת (אולי NERO במקרה?)
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מצטרף ל-Catskinner. אתה בטוח שהתקנת את הקודקים על ויסטה נקייה?
אם כן, נסה לכבות את ה-UAC ואז להתקין שוב Haali + FFDShow. אני אישית עשיתי כבר כמה התקנות נקיות של ויסטה אולטימייט ועליהן Haali + FFDShow, ולא הייתה שום בעייה - ה-VMC ישר ניגן הכל.
אם כן, נסה לכבות את ה-UAC ואז להתקין שוב Haali + FFDShow. אני אישית עשיתי כבר כמה התקנות נקיות של ויסטה אולטימייט ועליהן Haali + FFDShow, ולא הייתה שום בעייה - ה-VMC ישר ניגן הכל.
התקנה נקייה לגמרה.Catskinner כתב:אם אתה לא רואה את האייקונים אז לא התקנת נכון משהו כי זה אומר שהפענוח של האודיו ווידאו בכלל לא עובר דרך ffdshow וזו כנראה הבעיה. לדעתי יש לך שם קודקים ומפצלים נוספים וכנראה שאותו מפצל לא עובד טוב תחת ה VMC.
אנא נסה להיזכר מה עוד התקנת (אולי NERO במקרה?)...