איזה טלויזיה לקנות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הייתי בכמה חנויות, ראיתי כמה השוואות מחירים וכמה ביקורות, ועדיין לא מצליח להגיע להחלטה :(
מה הייתם ממליצים לי לקנות?
הדרישות הן כאלו:
1. FULL HD.
2. מעל 45 אינטש.
3. כמה שיותר אינטרפייסים (כניסות מסוגים שונים).
4. אורך חיים.
5. אמינות.
6. איכות תמונה וסאונד בלתי מתפשרת.
7. המחיר הוא כמובן חשוב... כלומר אני לא רוצה לקנות משהו ב 16000 ש"ח ומעלה. אבל מחירים סבירים זה טוב מאוד.

אני ממש אשמח אם מישהו כאן יעזור לי למצוא את הידיים והרגליים בתוך כל ההיצע ויסביר לי מה הפרמטרים החשובים. מה מומלץ יותר (פלזה\LCD)..

תודה רבה לכם חברים :)

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

מה מרחק הצפיה?
אלו מכשירים הולכים להיות מחוברים למסך?
איך מתחלקת הצפייה בין המקורות השונים?
האם יש קונסולת משחקים?

ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מרחק צפיה באיזור ה 3 מטר.
מכשירים:
1. מחשב לצפיה ב DIVX ובסרטי HD.
2. קונסולה כרגע אין לי, אך אני מתכנן לקנות PS3 או XBOX, (אבל זה כבר נושא לסקר שוק נוסף).
3. אין ממיר HD, לצערי לפחות בתקופה הנראית לעין, אני תקוע עם ממיר YES פשוט.
4. הצפיה מתחלקת כדלקמן. (נכון לעכשיו):
90% צפיה ב TV רגילה.
10% צפיה בסרטים מהמחשב
כשאקנה את הקונסולה, היא כנראה תנגוס בצפיה בטלויזיה ותיקח כ 10% ככה שהצפיה ב TV תהפוך להיות כ 80%
5. כרגע אין DVD או כל דבר כזה בכלל. אך זה משהו שקרוב לודאי ישתנה לאחר רכישת הטלויזיה וינגוס. ב10% של המחשב. קלומר הזמן יתחלק 5% מחשב ו 5% DVD\HD-DVD\BLUE-RAY\WHATEVER.
6. אין מערכת קולנוע ביתי, ולכן עדיף שלTV תהיה מערכת סאונד טובה, כך אפשר יהיה להסתפק בה ולא לרכוש מערכת סאונד חיצונית.

_RoNneN_
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

תיקח פלזמה.. בגלל השימוש הרב בתכני SD.

לדעתי תלך בכיוון הPY800 של פנסוניק.

אפשר גם 42",
אם ה50" יקר.

והפיתרון הזול יותר הוא PV80/PQ70BR ב50".
:)

ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הפתרון הזול יותר.. זה שאתה מציע, הוא HD READY בלבד. ואני לא באמת יודע מה זה HD READY. לכן כתבתי שאני רוצה FULL HD.
וה PY800, הוא ממש יקר מדי.
השאלה היא האם כדאי לקנות 42" במחיר שאני יכול לקנות בו 50" LCD?

בכ"ז אם כבר מדברים על PLASMA, שמעתי על איזה אפקט של צריה בפלזמות, ואומרים שיש להן אורך חיים נמוך יותר, והרבה השתקפות וכ"ו... ככה שהבנתי בגדול שפלסמות נחותות יותר מ LCD.

אשמח אם תוכל להרחיב קצת על הנושא ולהסביר לי קצת יותר מאיש מכירות של שק"ם אלקטריק שאמר לי שפלסמה זה *** חחח.

אהה... וגם: לתכני SD פלסמה טובה יותר? למה? אשמח אם תסביר את ההבדל העקרוני בעניין זה.

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #6 

אם 80 % זה TV רגילה , 10% משחקי ווידאו , 10 % מחשב וגם DVD\HD-DVD\BLUE-RAY\WHATEVER

תוכל להסביר למה אתה כל כך צריך לזרוק את הכסף על FULL HD? באמת חבל על הכסף. על תקשיב לאנשים האלה שלא מבינים כלום וזורקים לך משפטים "אם אתה קונה , אתה חייב FULL HD!!"
FHD זה לא סתם מילה קולית.
לך על פלזמה וזהו, או אם בא לך LCD שלדעתי זה טעות, אז קח HD READY. כמו שאמרתי , חבל על הכסף

ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

שמע, במחיר של הפלזמות שהציעו לי כאן, (לגרסה של ה 50" זה 16,500 ש"ח לפי זאפ). נראה לי LCD FHD של איזה 10,000 ש"ח גם זולה יותר וגם טובה יותר... לא??

אני לא מבין למה פלזמה זה יותר טוב מ LCD בשידור SD. זה משהו ידוע? פעם ראשונה אני שומע את זה... לא שיש לי בכלל מושג בתחום הזה.. (לא סתם אני שואל כאן את השאלות).

תודה רבה לכם על העזרה, סליחה על הטיפשות...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”