ובכן הסאב הנ"ל החליף אצלי את הרל סטורם 3 ואני יכול רק לברך את עצמי ואת איתי וזיו ,שעזרו לי לקבל את ההחלטה לשדרג. חד משמעית מדובר בליגה אחרת מבחינת תפקוד בתחום הקולנוע הביתי ומוזיקה רב ערוצית.
בחדר שלי שגודלו 30 מ"ר הסטורם פשוט הלך לאיבוד . הייתה לי תחושה שזה המצב אבל רק לאחר השידרוג הבנתי עד כמה החדר היה גדול על הרל.
ה-SVS מוקם אצלי בחדר בפינה הימנית . למרות שרציתי למקמו בסמוך לרמקול הקידמי אבל בגלל מבנה הגליל שלו (גובה 1.2 מטר וקוטר 40 ס"מ) הנ"ל מסתיר לי את המסך ולכן נאלץ להידחק לפינה. יש האומרים ששם כדאי למקם את הסאבים למיניהם ויש הטוענים שעדיף מקדימה בכל מקרה אצלי לא הייתה אופציה אחרת מלבד הפינה.
על מנת למתן את הרעידות, שעוברות למבנה הבית, מיקמתי את הסאב על שלוש חתיכות ספוג קשיח (שהגיע באריזה של הסאב). לא יודע להגיד האם זה עזר אבל מה שכן מאז שמיקמתי אותו על הספוגים לא קיבלתי טלפון אחד מהשכן
חברים קשה לי להעביר את ההרגשה אבל חווית הקולנוע אצלי שודרגה בגדול לא בגדול בענק. בדקתי אותו במספר סרטים וקטעי מוזיקה רב ערוציים והתוצאה לא פחות ממדהימה. הקרוס ברסיבר מכוון ל- 80HZ עבור כל הרמקולים ולכן הסאב מטפל החל מ- 80HZ ומטה.
בסרט ביום שהעולם עמד מלכת, בקטע שהחייזר מגיע מהכדור הגדול בפארק, לעתים יש תחושה של משב רוח שמגיע לפנים, פשוט קטע מטורף.
בסרט רעם טרופי ,בקטע שאחד השחקנים פוגש דב פנדה ביער בלילה, מכת הבס של המפגש בין השנים פשוט הגיעה אצלי מתחת לכורסה ישר לעיגולים, מדהים.
בסרט רמבו האחרון הקטע של השייט בנהר כשסילבסטר סטלון לוקח את חבורת המתנדבים בלילה ומחסל ביריות את חברי המליציות או הקטע שהוא חובר ללוחמים ומחסל בעזרת חץ וקשת את חילי המיליציות ,פשוט באס מטורף, הדוק ועוצמתי בטרוף.
למרות האמור לדעתי יש איזה תדר בסביבות ה- 60-80HZ, שלעתים מוגבר יתר על המידה. לאור זאת החלטתי להזמין מ- SVS את הרום קורקשיין החדש שלהם, שפותח בשיתוף עם אודסי. מדובר במכשיר שעל סמך הביקורות עושה אוקוס פוקוס לסאונד ומאפשר מדידה וכיול למעל 25 נקודות וכולל אלגוריתם אחד המתקדמים שיש היום בשוק .
להלן קישור למוצר:
http://www.svsound.com/products-parts-subeq.cfm