חיבור וידאו לממיר יס
שלום לכולם
בעיקרון הצלחתי לחבר את הממיר לוידאו ואני קולט תמונה
(AV1 AV2 - מראה יס; כל מה שלא AV זה הוידאו - לפחות ככה הבנתי)
הבעיה היא שהוידאו תמיד מכוון על ה-AV ואני מצליח להקליט רק את מה שאני צופה בו באותו הרגע (משמע, אני לא יכול לתכנת הקלטה לערוץ אחר/ זמן אחר).
הממיר שברשותי הוא ADB3100S
אודה על עזרתכם.
בעיקרון הצלחתי לחבר את הממיר לוידאו ואני קולט תמונה
(AV1 AV2 - מראה יס; כל מה שלא AV זה הוידאו - לפחות ככה הבנתי)
הבעיה היא שהוידאו תמיד מכוון על ה-AV ואני מצליח להקליט רק את מה שאני צופה בו באותו הרגע (משמע, אני לא יכול לתכנת הקלטה לערוץ אחר/ זמן אחר).
הממיר שברשותי הוא ADB3100S
אודה על עזרתכם.
תשובה בקצרה בפשטות
כי להבדיל מהעבר שהיינו מחברים דרך כבל אנטנה להיפרבנד של וידאו וטלויזיה וכל אחד היה סורק את הערוצים בנפרד,היום הכל מוצפן דרך ממיר,לכן כדי ליראות ערוץ מסויים ולהקליט ערוץ אחר תזדקק ל-YES MAX (ואז הוידאו שלך הופך להיות מיותר),או שאתה תצתרך להשתמש בשני ממירים.
אוקיי... תודה
בקשר לחיבור של שני ממירים. אתה יכול לפרט יותר איך לעשות את זה?
השאלה אם גם שם אני אצטרך להגדיר עבור הוידאו ערוץ שלא אוכל לשנות אותו עד לסוף ההקלטה (ואז מה לעשות אם אני רוצה לתכנת כמה הקלטות בכמה ערוצים שונים), ובמקביל אוכל לצפות בערוץ אחר?
השאלה אם גם שם אני אצטרך להגדיר עבור הוידאו ערוץ שלא אוכל לשנות אותו עד לסוף ההקלטה (ואז מה לעשות אם אני רוצה לתכנת כמה הקלטות בכמה ערוצים שונים), ובמקביל אוכל לצפות בערוץ אחר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: אוקיי... תודה
בהנחה שהתוכניות לא משודרות באותו זמן אז יש אפשרות.chij כתב:..... (ואז מה לעשות אם אני רוצה לתכנת כמה הקלטות בכמה ערוצים שונים), ובמקביל אוכל לצפות בערוץ אחר?...
קודם כל כנס להגדרות של ממיר(לחיצה על כפתור הגדול YES),תחת לשונית של הגדרות כנס למעבר לתוכניות מוזמנות ותלחץ "כן".ואז פשוט תוכל להזמין כל תוכנית והממיר יעבור באופן "עצמוני" לתוכנית המבוקשת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בשביל לצפות בתוכנית א' ולהקליט תוכנית ב' בו זמנית, צריך שני טיונרים - כלומר או שני ממירים או YES MAX (שיש בתוכו שני טיונרים).