עזרה לחבר משפחה - "מערכת שמע" (הגדרה שלו :-P)
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
היי לכולם,
חבר של ההורים שלי ביקש את עזרתי ברכישה של מערכת לסלון, לצורך שמיעת מוזיקה בלבד.
הסלון פתוח למטבח / חלל הבית, אבל ההאזנה תתבצע בישיבה במרחק של כ 5 מ' ממיקום הרמקולים המיועד.
סגנון המוזיקה הוא בעיקר קלאסית וכנסייתית (כלים ו-ווקאלית - למשל רקוויאמים), ומוזיקה ישראלית ישנה וחדשה - לא רוק אגרסיבי /מטאל וכו'.
בנוסף, יש לו אוסף תקליטים גדול מנעוריו ופטיפון Sony 5100 שהוא ישמח אם יוכל לחבר כמקור נוסף.
למיטב הבנתי, הוא זקוק לרמקולים (מעדיף מדפיים על רצפתיים, אבל מחפש "במה רחבה" אם זה אפשרי), מגבר בעל כניסת פונו ומקור - CD בסיסי יחסית (כהגדרתו - הוא נהנה ממוזיקה אבל הוא לא אודיופיל).
התקציב לא מוגדר, אני מעריך שסביב ה 6K יהיה סביר - אם זה אפשרי (אם פחות עדיין מספיק - הוא ישמח).
אשמח להמלצה בערך (דגמים או חלוקת תקציב מומלצת), וחנויות (מרכז או איזור חיפה) בהן הוא יוכל להיעזר, לשמוע ולהתרשם.
תודה,
אורי
חבר של ההורים שלי ביקש את עזרתי ברכישה של מערכת לסלון, לצורך שמיעת מוזיקה בלבד.
הסלון פתוח למטבח / חלל הבית, אבל ההאזנה תתבצע בישיבה במרחק של כ 5 מ' ממיקום הרמקולים המיועד.
סגנון המוזיקה הוא בעיקר קלאסית וכנסייתית (כלים ו-ווקאלית - למשל רקוויאמים), ומוזיקה ישראלית ישנה וחדשה - לא רוק אגרסיבי /מטאל וכו'.
בנוסף, יש לו אוסף תקליטים גדול מנעוריו ופטיפון Sony 5100 שהוא ישמח אם יוכל לחבר כמקור נוסף.
למיטב הבנתי, הוא זקוק לרמקולים (מעדיף מדפיים על רצפתיים, אבל מחפש "במה רחבה" אם זה אפשרי), מגבר בעל כניסת פונו ומקור - CD בסיסי יחסית (כהגדרתו - הוא נהנה ממוזיקה אבל הוא לא אודיופיל).
התקציב לא מוגדר, אני מעריך שסביב ה 6K יהיה סביר - אם זה אפשרי (אם פחות עדיין מספיק - הוא ישמח).
אשמח להמלצה בערך (דגמים או חלוקת תקציב מומלצת), וחנויות (מרכז או איזור חיפה) בהן הוא יוכל להיעזר, לשמוע ולהתרשם.
תודה,
אורי
בתקציב הזה אתה יכול לפנות
לפיוז , סטריאו סטאר - במרכז הארץ
סטריאו צביקה - בצפון .
קשה לי להאמין שבתקציב כזה תוכל להרים סט סטריאו .
לפיוז , סטריאו סטאר - במרכז הארץ
סטריאו צביקה - בצפון .
קשה לי להאמין שבתקציב כזה תוכל להרים סט סטריאו .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
זה בערך הכי מסובך שיש... לבחור למשהו אחר... כשגם המשהו האחר לא יודע מה הוא רוצה...
תנסה טיפול בהלם....
תיקח אותו לשמוע מערכת ממש טובה... נגיד מרטין לוגן כזה... ואז תשמיע לו מערכת פשוטה.... ותשאל אותו כמה הוא מוכן ללכת לכיוון המערכת הטובה...
אז יהיה יותר מושג לדרישות ולפשרות...
.
תנסה טיפול בהלם....
תיקח אותו לשמוע מערכת ממש טובה... נגיד מרטין לוגן כזה... ואז תשמיע לו מערכת פשוטה.... ותשאל אותו כמה הוא מוכן ללכת לכיוון המערכת הטובה...
אז יהיה יותר מושג לדרישות ולפשרות...
.