צריך המלצה לטלוויזית-Value..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

היי..

אני צריך המלצות לטלוויזיות CRT באיזור ה-25", בתקציב צנוע (כ-1,500 ש"ח, אפשר לחרוג פה ושם).
הטלוויזיה תשמש בעיקר ל, well, טלוויזיה :) אך גם לסרטים בחיבור מהמחשב - ולכן חשוב לי שתהיה לה כניסת S-Video, וסטריאו "אמיתי" עם כניסת סאונד ממקור חיצוני (הדירה המדוברת קטנה ואין בה כלכך מקום למערכת סאונד מלאה ורצינית יותר.. יש רמקולים altec 4121 מצויינים למחשב, אבל ההבדל לא שווה את הטירחה של העברה מהמחשב לסלון כל פעם, לטעמי).
חשוב לי גם שמבחינת גודל פיזי היא תהיה כמה שיותר קומפקטית (דגש על העומק, ככל היורד מחצי מטר הרי זה משובח.. :)).

אני מעדיף לא להיתקע עם *** סיני ("TOSHIBI" וכאלה..) אלא לשלם קצת יותר ולקבל משהו שאשכרה יחזיק מעמד יותר מחצי שנה, ויהיה איכותי יחסית.. היא בהחלט צריכה להיות בעלת פונקציות שאני מחשיב כבסיסיות: טיימר sleep, היפרבנד עם סריקת תחנות אוטומטית (לא יחובר ממיר דגיטלי)..

שמתי לב שבתקציב הזה אין בכלל טלוויזיות 100Hz... זה קריטי?

אשמח להמלצות מבדיקה אישית, יותר מ"טושיבה אמור להיות איכותי, לך לחנויות ותשווה" כי את זה אני כבר יודע לבד.. :)

ראיתי את הדיון הזה וההמלצות על הטושיבה 29" באיזור 2,000...
ראיתי בעמוד הזה את ה-25" של טושיבה, וגם אחת של גרונדיג ( :? ). יש למישהו ניסיון איתן ?
העניין הוא שהטושיבה עולה לפי זאפ כמעט 1,900 שקל.. בדיוק כמו המחיר של ה-29"..
והגרונדיג עולה 1,000 +/-, ולמרות שזה נחמד, זה קצת מרתיע..

דעתכם..?

תודה! :)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

כמו שכתבתי בשירשור הקודם....

שליחה #2 

ocsi כתב:כמו ש-shaked כתב עם קצת סבלנות תוכל לקחת אותו ב-1700 ש"ח
או SAMSUNG CS29M16 שאפשר לקחת ב-WALLASHOPS בסביבות 1600 ש"ח,אבל בדגם הזה אני לא סגור על החיבורים(מכוון שזה לא מוצר מדבקה,קל למצוא מידע עליו :wink: )
...
מה בעיה לקנות מהמיכרזים ?בשני המקרים אתה קונה מהיבואן הראשי ניופאן או מיני-ליין,ואין מצב שתקבל בפחות מהמחירים שרשמתי שאפשר לזכות :idea:

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

העניין הוא שמניסיוני הדל (כי בפעם הראשונה אני טועה במקרה, בפעם השניה אני מרביץ לעצמי שלא למדתי מהפעם הראשונה, ופעם השלישית אני כבר לא מנסה יותר..) כל המכרזים האלה שטותיים לגמרי. המחיר הסופי תמיד מוקפץ באופן מלאכותי למחיר האמיתי בחנויות, וזמן האספקה הוא תמיד, אבל תמיד, המקסימום האפשרי (כך ש-21 ימי עסקים זה בפועל מעל חודש מרגע הזכיה..) - ולכן אני לא קונה יותר מאתרי המכרזים, בוודאי לא בידיעה שכל מה שאני חוסך הם במקרה הטוב עשרות שקלים בודדים בלבד..

בכל אופן, הנקודה היא ש-29" זה במילא כבר קצת overkill לחדר המדובר (מרחק צפיה של... 2 מטר בערך) ולכן חיפשתי 25" והתאכזבתי לראות שהמחיר של הטושיבה 25" דומה למחיר של ה-29" שלה..
הגרונדיג 25" עולה בערך אלף ש"ח.. שזה דיי מפתה, והיא קצת פחות "*** סיני" מ-ITT וחבריו.. השאלה היא אם יש למישהו ניסיון ממשי איתה.. או המלצה בעד/נגד..

תודה שוב.. :)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

בגדול בקשר למכרזים אתה צודק,אבל את המחירים האלו רשמתי מניסיון,ה-TOSHIBA למחרת תוכל לאסוף ממחסני OLSALE בהרצליה (וכך לחסוך בעלות משלוח,אם אתה גר באזור),ומיני-ליין מספקים בפחות משבוע.
בקשר לגודל לא הייתי כל כך מודעג בגלל הפרש של 8 ס"מ (...תלוי איפו :wink: )
ועל תשכח בדגם של 25 הרמקולים בחלק התחתון ולא בצדדים כמו ב-29.
עד לפני חודש ה-25 של TOSHIBA היה מופיע ב-OLSALE והיה אפשר לקחת בין 1300-1400 ש"ח :!:

כל הדיון הזה מבחינתי מתייחס רק למסכים שטוחים PURE FLAT
חוץ מזה מראש נתתה תקציב מכובד,רוב התפרנים בסכום הזה קונים 34,כי את רובם לא מעניין איכות אלה גודל (..שוב פעם יצאה לי קונוטציה לא במקום :wink: )

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

LOL... :lol:

אני גר בצפון, ואם אני אמצא את הטלוויזיה שאני רוצה באיזה "שקם אלקטריק" או משהו בסגנון, ואוכל פשוט לקחת אחת במקום (ועם אחריות שאני אוכל "להפיל" עליהם, בלי להסתבך עם ריצות ליבואן), זה יהיה שווה לי גם תוספת קלה במחיר של 100-200 ש"ח..

בכל אופן, אני מבין שהטושיבה הנ"ל היא הבחירה המומלצת..
אם יש למישהו ניסיון עם הגרונדיג, שעולה חצי ממנה, אני אשמח לשמוע..

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

Enc0der כתב:LOL... :lol:

אני גר בצפון, ואם אני אמצא את הטלוויזיה שאני רוצה באיזה "שקם אלקטריק" או משהו בסגנון, ואוכל פשוט לקחת אחת במקום (ועם אחריות שאני אוכל "להפיל" עליהם, בלי להסתבך עם ריצות ליבואן), זה יהיה שווה לי גם תוספת קלה במחיר של 100-200 ש"ח..
..
...

א.למה אתה חושב שתצליח להסיג בהפרש של 100-200 ש"ח,לידיעתך בסכום שאני ציינתי למעלה מוכרים את 29A3 שלא שטוח :oops:
ב.למה אתה חושב שבמקרה של אחראיות "שקם אלקטריק" לא יפנו אותך ליבואן שייתן לך שרות בתחנות שרות המפוזרות בארץ :?:

חוץ מזה אני לא ממליץ על כלום,ההחלטה בידך מקסימום מנסה לגרום לך שתיהיה צרכן נבון.

בהצלחה,

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

א. ע"ע דעתי על המכרזים.. המחירים הסופיים במכרזים הם מחירים ריאלים לחלוטין גם למכירות רגילות לגמרי.
ב. למה? כי קניתי מהם, ולכן הם מחוייבים לתת לי שירות. בוודאי שהם ישלחו אותה ליבואן, אבל הנקודה היא שהם יעשו את זה.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

Enc0der כתב:א. ע"ע דעתי על המכרזים.. המחירים הסופיים במכרזים הם מחירים ריאלים לחלוטין גם למכירות רגילות לגמרי.
ב. למה? כי קניתי מהם, ולכן הם מחוייבים לתת לי שירות. בוודאי שהם ישלחו אותה ליבואן, אבל הנקודה היא שהם יעשו את זה.
...
טוב,לא תמיד צריכים להסכים על הכל:
א.אין ספק שצריך ניסיון והבנה רבה כדי "לצוד" מציאות במיכרזים,אבל אם יש את זה(...בלי טיפת יומרה),אפשר עדיין לחסוך לא מעט כסף :wink:
ב.הלוואי וזה יהיה המצב ברשתות(בינתיים טרקלין חשמל מנסה להשתמש בקטע הזה תחת סיסמה "אחראיות כפולה",אין לי מוסג עד כמה זה תופס).

בכל מקרה,תינסה לגשת לחנות פיזי ולנהל מו"מ על טלוויזיה "29 TOSHIBA דגם 29JZ6 ובאיזה שהוא שלב תגלה להם שיש מצב שתסיג את זה ב-1700 ש"ח,על תיפגע אם יצחקו לך בפנים 8O

בכל מקרה :beer: בסך כל ניסינו לעזור,ולא לשכנע אותך מה/איפו לקנות.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

היי, אני לא מתווכח חס וחלילה.. רק מנסה להגיע להבנה כוללת.. :)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אין פה ויכוח,לפי דעתי מתנהל פה דיון מתורבת (עובדה "המנהל" לא קוטע אותנו :wink: ),אין פה מי צודק/מי חכם,אני חוזר על מה שאמרתי,ההחלטה בסופו של דבר בידך.
אבל בשביל הספורט,אם יש לך זמן תנסה לעשות מה שכתבתי בפיסקה האחרונה :idea:

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

אני מקווה שיהיה לי זמן לזה מחר.. :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”