שילוב של מדיה סנטר 1 עם כמה מערכות
שלום שאלתי היא האם ניתן לחבר מדיה סנטר אחד שישמש לכל מערכות הקולנוע בבית ויאפשר צפיה במקביל בכל רחבי הבית. את העברת המידע אני עושה באמצעות WI FI, אך השאלה שלי האם בו זמנית ניתן לצפות בתכנים שונים מכל מערכת צפייה בבית?
בתודה מראש
נמרוד
בתודה מראש
נמרוד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בעקרון אין שום בעייה, רק קח בחשבון שצוואר הבקבוק שלך הוא לא המחשב (קריאת קובץ ממנו דרך הרשת זניחה מאוד מבחינת כוח עיבוד, אפשר לשים אפילו פנטיום 3 בשביל זה) אלא הרשת האלחוטית, שנחנקת בהעברת תכני HD או קבצי הקלטות MPEG2 כבדים. אפשר לשפר קצת את המצב עם רשת בתקן 802.11N, אבל זה מאוד תלוי באיכות הקליטה.
מומלץ בחום לשקול העברת רשת חוטית בבית.
מומלץ בחום לשקול העברת רשת חוטית בבית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מאוד בספק אם אפילו רשת 802.11n מסוגלת לתמוך בשידור בו זמני לכמה תחנות קצה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אכן WIFI לא ממש נועד לסוג כזה של עבודה.
כאן רשת קווית, מומלץ 1GBPS (אם אתה באמת צריך תעבורה בין כמה מחשבים בו זמנית של תוכן HD), דיי קריטית
כאן רשת קווית, מומלץ 1GBPS (אם אתה באמת צריך תעבורה בין כמה מחשבים בו זמנית של תוכן HD), דיי קריטית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דיסק קשיח SATA (מהזולים יותר כמו הפשוטים של סיגייט) מאפשר משהו כמו 30-40 מגה-בייט בשנייה בקריאה רצופה מאותו קובץ, שזה בערך 240-320 מגה-ביט לשנייה.
ריפ מלא של בלו ריי זה באזור ה-30-50 מגה-ביט לשנייה, ולכן אני מאמין שעבור רוב רובם של התכנים צוואר הבקבוק לא יהיה הדיסק הקשיח.
ריפ מלא של בלו ריי זה באזור ה-30-50 מגה-ביט לשנייה, ולכן אני מאמין שעבור רוב רובם של התכנים צוואר הבקבוק לא יהיה הדיסק הקשיח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אל תיהיה כזה בטוח
כל דיסק נורמלי בימינו יכול בקלות להגיע למהירות קריאה של 50MB/s וגם הרבה יותר
רשת 100Mbps מגיעה ל10MB/S גג.
בגדול אפשר לבדוק ולראות אם זה עובד טוב אז אין מה לגעת, אבל אם יהיו למחשב אחד כמה צרכנים באותו הזמן, אז יכול להיות מצב שיהיה עומס.
סוויץ' של 1Gbps לא יקר (אני את שלי קניתי באי-ביי לפני שנתיים בערך ב40 דולר, אני בטוח שהיום זה עולה הרבה פחות).
כל דיסק נורמלי בימינו יכול בקלות להגיע למהירות קריאה של 50MB/s וגם הרבה יותר
רשת 100Mbps מגיעה ל10MB/S גג.
בגדול אפשר לבדוק ולראות אם זה עובד טוב אז אין מה לגעת, אבל אם יהיו למחשב אחד כמה צרכנים באותו הזמן, אז יכול להיות מצב שיהיה עומס.
סוויץ' של 1Gbps לא יקר (אני את שלי קניתי באי-ביי לפני שנתיים בערך ב40 דולר, אני בטוח שהיום זה עולה הרבה פחות).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

TheCoolest, בכוונה נתתי נתונים פסימיים של הדיסקים הפשוטים ביותר שנמכרים כיום כדי להוכיח שהארד דיסק הוא בכל מקרה לא צוואר הבקבוק כאן.