זיהוי יצרני OEM,כניסיון זיהוי מותגי "מדבקה" !!!!!

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

ניסיתי להמשיך את השירשור הקודם,של רשימת מותגי "מדבקה",אבל הסיפור אבוד מראש,אין מצב לעמוד בקצב של ה"מותגים" החדשים (תודו הם משתכללים,פעם ניסו לגרום להתבלבל בין השמות דוגמא:TOBISHI,MITOCHIBA....אבל היום כבר נותנים שם של DA VINCHI לטלויזיה :lol: )
לכן יותר פשוט לנסות לזהות (..בדרך כלל,הכוונה בכל מקרה ליצרנים שהם לא מנסים לטפח מותג פרטי,מבחינתם מייצרים דגמים תחת קונפיגורציות שונות,אותם לא מעניין למתג מוצר ספציפי,רק לנסות לעמוד בדרישות/בקשות של מזמיני מותג "מדבקה") איפו יצרו אותם,הרי להקים אתרי ייצור המוני למכשירי חשמל/אלקטרוניקה,זה לא כל כך פשוט/תדיר כמו הזמנת מכולת טלויזיה תחת מותג XXX :idea:
ועוד סיבה לניסיון הזה,כמו שדובר בשירשור הקודם
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=1374
עצם היותו מותג "מדבקה" לא בהכרח עושה אותו פסול מראש,כי לא כולם אודיופילים או וידאופילים,ואין להם את הממון לשלם את ההליך המיתוג של המוצר (מה לעשות פירסום על כל צורותיו עולה כסף,וזה מתבטה בתמחור של המוצר),ובכל זות רוצים לקנות את ה"רע במיעוטו",ופה ניכנס חשיבותו של היצרן של אותו מכשיר !!!!!!

הנה דוגמא ראשונה של יצרנית OEM:

http://www.casildot.com -מוחגי GRAETZ,METZ,SPECTRA....טלויזיה מיוצרים פה

מקווה שתמשיכו.......

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מבחינתי זה מאוד פסול מראש.
הסיבה היא שאיך שאני רואה את זה, זה על גבול ההונאה.

הניסיון למכור מוצר בעל נתונים נחותים מאוד, תחת שם שבעבר היה בעל "שם", הוא מבחינתי רמאות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:.....
הניסיון למכור מוצר בעל נתונים נחותים מאוד, תחת שם שבעבר היה בעל "שם", הוא מבחינתי רמאות.
...
8O לא הבנתי אותך :-\
תוכל להרחיב....בהנחה שאתה מגיב למה שרשמתי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

אם אותו יצרן ה-OEM שאתה מתייחס אליו היה משווק את המוצרים שלו תחת שם CASILDOT או כל שם אחר מקורי, ניתן היה להתייחס למוצר במונחים של איכות, תמורה לכסף וכו'.
אולם כאשר חברות ישראליות, קונות את המוצרים הללו לפי משקל ומדביקות עליו שם של חברה "ידועה" כמו ITT, GRUNDING, GRETZ ע"מ לרכב על תהילת העבר שלהן ושאלו חברות "גרמניות", זו לדעתי הונאה של הצרכן התמים שלא בהכרח מודע שהחברה המקורית כבר לא קיימת או מכרה את הזכויות להשתמש בשם הזה.
About.me

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:מבחינתי זה מאוד פסול מראש.
הסיבה היא שאיך שאני רואה את זה, זה על גבול ההונאה.
...
אז עדיין לא הבנתי מה פסול,השירשור שינסה לרכז את מקורם של מותגי "מדבקה"
(אותה גברת תחת שם אחר),או ששיטת השיווק הזה של הסכמי OEM ושיווק מוצרים תחת שמות כאלו או אחרים :?:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #6 

לא לא, אין לי בעיה עם השירשור.
יש לי בעיה עם ההגדרה שלך:
עצם היותו מותג "מדבקה" לא בהכרח עושה אותו פסול מראש
...
.

מבחינתי כן ואת זה אני מנסה להעביר.
אני מבטיח לך שהרוב שרוכש מוצרי מדבקה לא עושה את זה
כי לא כולם אודיופילים או וידאופילים,ואין להם את הממון לשלם את ההליך המיתוג של המוצר
...
או בגלל
רוצים לקנות את ה"רע במיעוטו"
...
אלא בגלל בורות לשמה.

מרבית האנשים לא שמעו מעולם מערכת איכותית.
אם אחרי ששמעו ועדיין החליטו לקנות מוצר כזה, אז זה מקובל עלי.
About.me

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

MartinHSabag כתב: יש לי בעיה עם ההגדרה שלך:
עצם היותו מותג "מדבקה" לא בהכרח עושה אותו פסול מראש
...
.

מבחינתי כן ואת זה אני מנסה להעביר.
.
...
O.K אני מסכים איתך,אין לי בעיה לערוך את ההודעה אם אתה חושב שזה מיותר,דרך הגדרה הזות פשוט ניסיתי למנוע זליגה של כל הדיון,כמו שקרה בשירשור הקודם עם israels (העיניים שלי יצאו לי עד שהצלחתי לקרוא את ההודעות שלו),אבל אתה לא יכול להתעלם מהמציאות הקיים היום בשוק האלקטרוניקה בידורית שכמעט אין יבואן רשמי של מותג מכובד שאין לו בסל המוצרים שלו כמה מותגי "מדבקה" ישפאר-LENCO,ניופאן-Grunding,PILOT
S.G-ADVENT.......והרשימה ארוכה.ופה יש בעיה כאשר מוצר נחות מנסים להציג כאילו אתה קונה מוצר של חברה רצינית ועל סמך זה אתה מוכן לשלם פרמיה במחיר.ופה אצטט אותך (שמסכים לגמרה)
מבחינתי מוצר "מדבקה" הוא מוצר או מותג שלא קיים בשום מקום אחר חוץ מאצלנו....
כלומר, בא יבואן, מתקשר לאיזה מפעל שמייצר איזה מוצר ג'נרי ומבקש ממנו לשים מדבקה עם שם XYZ עליו. ליצרן כלל לא חשוב מה השם, או שלא יזכירו אותה.

מבחינתי למוצר הזה אין "אבא ואמא". אין מידע עליו ברשת (מלבד אתרי מכירות פומביות ישראלים).

לעיתים אני מסכים שהמחיר נמוך ואתה "משלם עבור מה שאתה מקבל", אולם לרוב תיאור המוצר או האסוציאציות שמנסים ליצור הם כדי להטעות. למשל:
- מחיר "מחירון" מנופח כשהמכרזים נסגרים על 10% מהמחיר "מחירון".
- שמות של חברות שפעם (או אפילו עדיין) שוות משהו אבל המוצר עצמו לא מיוצר על-ידם (ע"ע ITT, GRUNDING או הרמקולים הלויינים הנושאים את השם MARANTZ).
...
כי לא כולם אודיופילים או וידאופילים,ואין להם את הממון לשלם את ההליך המיתוג של המוצר
...
או בגלל
רוצים לקנות את ה"רע במיעוטו"
...
אלא בגלל בורות לשמה.

מרבית האנשים לא שמעו מעולם מערכת איכותית.
אם אחרי ששמעו ועדיין החליטו לקנות מוצר כזה, אז זה מקובל עלי.[/quote]

היום כאשר מתקיים שוק של מחיר,גם אם תשמיע להם מערכת איכותית,בסופו של דבר מה שיקבע זה המחיר,ואת זה אני אומר את זה בצער רב.אצל הרבה אנשים 5 טראנזיסטורים מחוברים לארגז עץ קטן נחשב למערכת קולנוע ביתי.
ועוד יותר חמור,מסה אדירה של אנשים לא ישמעו מערכות איכותיות כי את הקניות שלהם יבצעו דרך אתרי אינטרנת על סמך(שוב פעם ציטוט שלך)
- מחיר "מחירון" מנופח כשהמכרזים נסגרים על 10% מהמחיר "מחירון".
- שמות של חברות שפעם (או אפילו עדיין) שוות משהו אבל המוצר עצמו לא מיוצר על-ידם (ע"ע ITT, GRUNDING או הרמקולים הלויינים הנושאים את השם MARANTZ).
- תיאורים כביכול טכניים "פלצניים" שלא שווים כלום (ע"ע קירור-שמן).
- שימוש בחברה "כאילו" אמריקאית.
ועוד.
...
לכן האזרח המצוי של היום שלא מעודכן בכל מה שקורה בתחום הזה ירגיש מבולבול נורא,כבר מזמן עיבד את היכולת להריך עד איזה מחיר הוא באמת משלם על איכות,ואיפה הוא מבזבז על כל מינה פלצנויות שיווקיות או איך שלא תקראה לזה.
השירשור הזה מיועד לרכז את הידע של הרבה אנשים,כדי לנסות להבין איפו ייצרו את אותם מותגי "מדבקה" :idea:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #8 

ocsi,
שוב, אנחנו מסכימים, אז אין לי בעיה עם רעיון השירשור.

גם את העיניין שמרבית האנשים קונים מערכות באינטרנט היא תןלדה של בורות, כלומר, אנשים בחיים לא שמעו מערכת איכותית והם בטוחים ש"הכל אותו דבר ורק המחיר הוא מה שחשוב".

גם את זה אנחנו מנסים לשנות.
About.me

שלח תגובה

חזור אל “כללי”