HOT ממשיכה להרחיב את שידורי ה- HD ומשיקה שני ערוצי HD חדשים: ערוץ הסדרות המובילות HOT HD, וערוץ הסרטים BOLLYWOOD HD
HOT ממשיכה להרחיב את היצע התכנים של חבילת שידורי ה- HD ותשיק ב-5.7.09 שני ערוצי HD חדשים הכוללים את ערוץ הסדרות HOT HD, וערוץ הסרטים BOLLYWOOD HD.
שני ערוצי ה- HD החדשים מצטרפים לשבעת ערוצי ה- HD הקיימים ב- HOT:HOT MOVIES HD ערוץ ספורט 5 HD, ערוץ יורו ספורט HD, ערוץ National Geographic HD , ערוץ MTV HD, ערוץ FTV HD וערוץ VOOM.
HOT HD ישדר בערוץ מס' 500 באיכות HD את מיטב הסדרות המובילות מתוך הערוצים HOT3, HOT FAMILY ו- HOT ZONE. בין הסדרות המובילות שישודרו באיכות HD יהיו: "אבודים 5", "DAMAGES 2", " ”MAD MEN 1+2, "אחים ואחיות 2, קליפורניקיישן (1+2), המשרד 5, תמרות עשן, מה שנחוץ לרווק, 90210, מדיום 4, סטארגייט אטלנטיס 1-2 ועוד.
ערוץ הסרטים החדש, BOLLYWOOD HD,יעלה לשידור בערוץ מס' 508 וישדר את מיטב הלהיטים של תעשיית הסרטים הבוליוודית בליווי כתוביות ברוסית. הקולנוע ההודי ידוע בצבעוניות עזה וב-SOUND עשיר וייחודי, וטכנולוגית ה-HD תשדרג ותעצים את חווית הצפייה בסרטים הללו. תעשיית הקולנוע של בוליווד מפיקה למעלה מ-1000 סרטים בשנה וכבר עתה למעלה מ-300 סרטים צולמו באיכות HD (PURE HD- real HD בשפת התעשייה).
קרני זיו, סמנכ"ל התוכן של HOT אמרה כי:" HOT ממשיכה להוביל את שוק התקשורת בתחומי החדשנות, האיכות והקדמה הטכנולוגית ולצד שירותי ה- HOT V.O.D, ה- HOT MAGIC וה- Start Over ממשיכהHOT לחזק גם את שידורי ה-HD (High Definition) המעניקים לצופים חוויית צפייה מושלמת. הוספת שני ערוצי ה- HD החדשים לצד שבעת הערוצים הקיימים, מרחיבה משמעותית את חבילת ה- HD ש- HOT מציעה לצופיה, והופכת אותה לאטרקטיבית ולמגוונת ביותר בשוק הטלוויזיה בישראל"....
:הל: שני ערוצי HD חדשים בהוט
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
- HOT HD
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 22/06/2009 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
משום מה אני לא חושב שהשילוב של סרטים הודים עם כתוביות רוסיות יקלע לקהל מטרה גדול במיוחד בארץ.....
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שאלה להדיוט בהוט - באיזה איכות סאונד הם משדרים את ערוצי הHD?
אני מתאר לעצמי שיהיה בחירה בין עברית לרוסית. יש קהל רוסי גדול מאוד לסרטים הודים בארץ. בתקופת ברה"מ אחד משווקי היצוא החשובים ביותר לקולנוע ההודי היה ברה"מ. אין מה לעשות - קומוניזם והווליווד לא בידיוק עובדים טוב ביחד (למרות מה שמק'ארתי טען בזמנוCatskinner כתב:משום מה אני לא חושב שהשילוב של סרטים הודים עם כתוביות רוסיות יקלע לקהל מטרה גדול במיוחד בארץ........
שיחזקו את מה שכבר קיים
אין טעם להכניס ערוצי נישה חדשים אם הערוצים הקיימים משדרים 3-4 שעות ביום תכנים שחוזרים על עצמם בלופ אינסופי
כן גם הוסיפו ערוץ סדרות. מה שכן, האסטרטגיה של הוט שונה לגמרי מזאת של יס בכל מה שנוגע ל-HD. יס בונה את העיקר על סרטים וסדרות (כמו שהיא עושה בשידורי ה-SD). הוט מתמקדת בהרבה מאוד תחומים שונים ומביאה ערוצים שונים מאוד. מהי הדרך הטובה יותר? נראה בעתיד. מה שכן, אני חושב שהגיע הזמן לערוץ HD ברוסית...sapir255 כתב:ולמרות זאת ובהנחה שאתה צודק אני משוכנע שהם יכלו להוסיף תכנים שלא פונים לנישה מסויימת ומתאימים לכלל הצרכנים....