TRUE BLOOD - עונה שנייה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

טוב, אז היום סופסוף יצא לי לראות את הפרק הראשון של העונה השנייה ונראה שעומדת להיות עונה מעניינת. מפה והלאה יהיו ספוילרים אז מי שלא ראה נא לא להמשיך לקרוא...

הכניסו עיניין חדש לסידרה ע"י פיתוח דמות חדשה/ישנה עם הכוחות (ההיא שאימצה את סוקי ו"אימצה" את המשנה צורה כשהוא היה צעיר). אני מניח שהיא מעין סוג של deity בגלל ההתייחסות בפרק לאל פאן ולאלים היוונים והקירבה שלהם לבני האנוש. גם הקישור שלה למשנה צורה די הוסיף עיניין. די שמחתי לראות את הנוכלת ההיא מסוננת מהסידרה ולא בצורה עדינה וכמובן שקטע הסקס בסוף הפרק לא הזיק (למיטב זיכרוני זו הסצנת סקס הכי מפורטת שראיתי בסידרת טלוויזיה עד היום).

היום שוחרר כבר הפרק השני.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

אני מודה שהעונה הראשונה היתה סבירה אם כי אני פחות מתלהב מ- Cliff hangers. אבל, אחרי שראיתי בשבוע שעבר את הפרק הראשון בעונה השנייה החלטתי שאני פשוט אוהב את הסדרה הזאת. אני מאוד מתחבר לסאב טקסט שלה ולחיבור של עולם החושך עם עולם הקנאות הדתית.
ג'ייסון סטאגהוס הוא דמות מגניבה ביותר והוא גם שחקן לא רע בכלל.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

לא הצלחתי להתחבר לסידרה בעונה הראשונה וזנחתי אותה אחרי הפרק השלישי. האמת שגם לא ממש התחברתי לספרים שעליהם מבוססת הסידרה וגם אותם זנחתי אחרי הספר השלישי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

nadavck כתב:ג'ייסון סטאגהוס הוא דמות מגניבה ביותר והוא גם שחקן לא רע בכלל.
...
כן, בשביל לשחק SIMPLE MINDED כ"כ טוב צריך או להיות אחד שכזה במציאות או להיות שחקן טוב. אני חושב שרב השחקנים שם עושים עבודה ראויה, בייחוד הערפד הראשי והשחקנית השחורה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

הפרק האחרון היה מצויין, הקטע בו היא רוקדת באמצע הבר וסוחפת את כולם אחריה (כנראה איזשהו כח מיוחד שיש לה, אולי שיחרור פרומונים לאוויר?) היה ענק, בייחוד כשהמשנה צורה התרעם על זה והיא הכריחה אותו להפוך לכלב. משעשע. אני עדיין סקרן לדעת מי היא בדיוק ומה הכוחות שלה, ומה היא מחפשת שם. הניחוש שלי היא שהיא איזושהי אלילה מהתקופה הישנה (שמתם לב כשסוקי ניסתה לקרוא את המחשבות שלה זה היה במשהו שדומה ללטינית?) שמחפשת סוגדים.

אה, וכמובן קיבלנו עוד שוט מזווית קצת אחרת על שדיה של גיבורת הסידרה, אף פעם לא מזיק.

שמתם לב שהכירו דמות חדשה, הזמרת במחנה שג'ייסון שוהה בו? יש לי תחושה שיהיה בנהם משהו ואם הבנתי כבר את הסידרה הזו אני מניח שגם אותה נזכה לראות בלבוש חווה.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

אכן סידרה משובחה... מאוד נהנתי אתמול מפרק 3... הובר אתה לא עומד בקצב...
אם כבר רומן נראה לי שמתבשל משהו בין אשתו של מנהיג הכת לבין ג'ייסון.
ואני רוצה שלפייט יהפוך לערפד.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

אני עומד בקצב - זה אתר "סרטים" שמתעכב :roll:

גם אני רוצה לראות אותו הופך לערפד.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #8 

דווקא התרגום לפרק 3 יצא מהר מאוד.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #9 

Huber כתב:
nadavck כתב:ג'ייסון סטאגהוס הוא דמות מגניבה ביותר והוא גם שחקן לא רע בכלל.
...
כן, בשביל לשחק SIMPLE MINDED כ"כ טוב צריך או להיות אחד שכזה במציאות או להיות שחקן טוב. אני חושב שרב השחקנים שם עושים עבודה ראויה, בייחוד הערפד הראשי והשחקנית השחורה.
...
השחקן שמשחק את הערפד הראשי אגב הוא בנו של סטלן סקארסגרד (בחיי שזה שמו האמיתי) השוודי ששיחק תפקיד משנה בהמון סרטים מעולים כמו Pirates of the Carribean ששם הוא היה האבא של אורלנדו בלום וגם הפרופסור ב Good Will Hunting.
Need more cowbell

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

Huber כתב:הפרק האחרון היה מצויין, הקטע בו היא רוקדת באמצע הבר וסוחפת את כולם אחריה (כנראה איזשהו כח מיוחד שיש לה, אולי שיחרור פרומונים לאוויר?) היה ענק, בייחוד כשהמשנה צורה התרעם על זה והיא הכריחה אותו להפוך לכלב. משעשע. אני עדיין סקרן לדעת מי היא בדיוק ומה הכוחות שלה, ומה היא מחפשת שם. הניחוש שלי היא שהיא איזושהי אלילה מהתקופה הישנה (שמתם לב כשסוקי ניסתה לקרוא את המחשבות שלה זה היה במשהו שדומה ללטינית?) שמחפשת סוגדים.
...
אני מאוד אוהב את השחקנית מישל פורבס עוד מהתקופה שלה כ "רו לארן" הקצינה הבאג'ורית המרדנית ב Star Trek The Next Generation ו Deep Space Nine.
היא גם נתנה יופי של תפקיד קצר אבל מעולה ב Battlestar Galactica.
היא חייבת להתחיל לקבל תפקידים יותר רציניים בסרטים, היא פשוט מצויינת.
Huber כתב: שמתם לב שהכירו דמות חדשה, הזמרת במחנה שג'ייסון שוהה בו? יש לי תחושה שיהיה בנהם משהו ואם הבנתי כבר את הסידרה הזו אני מניח שגם אותה נזכה לראות בלבוש חווה.
...
כולי ציפייה דרוכה 8)
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

Pavelz - זכרתי אותה מ BSG, אבל עכשיו שהזכרת את זה נפל לי האסימון גם לגבי DEEP SPACE 9!

שמת לב שהיא תמיד משחקת דמות "שובבה" ומרדנית? זה כנראה יושב לה בול על הפרצוף :wink:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

Huber כתב:Pavelz - זכרתי אותה מ BSG, אבל עכשיו שהזכרת את זה נפל לי האסימון גם לגבי DEEP SPACE 9!

שמת לב שהיא תמיד משחקת דמות "שובבה" ומרדנית? זה כנראה יושב לה בול על הפרצוף :wink:
...
היא השתתפה גם ב 24 בעונה השנייה.
רק מראה כמה היא שחקנית מעולה. היא עושה כל פעם דמויות שונות בתכלית
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

24 לא ראיתי, אבל ב BSG וב DS9 היא משחקת דמויות "רעות" ככה שכנראה מי שמלהק אותה עושה לה TYPE CASTING.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

Huber כתב:24 לא ראיתי, אבל ב BSG וב DS9 היא משחקת דמויות "רעות" ככה שכנראה מי שמלהק אותה עושה לה TYPE CASTING.
...
לא בהכרח רעות. ב BSG היא הייתה Villain מכורח הנסיבות. היא עשתה דברים נוראים אבל לא מתוך רוע לב או הפקת הנאה. היא עשתה את מה שסביר שהיו עושים במקומה הרבה קצינים. אני יודע שמשפטי שדה היו נפוצים מאוד בברה"מ בתקופת מלחמת העולם השנייה.
גם ב DS9 אני לא חושב שהיא עשתה דמות "רעה". פשוט דמות מרדנית שהייתה צודקת בדרכה שלה.
בפרק הראשון שלה ב TNG היא עקפה את סמכות הקפטן והתעקשה לעשות דברים בדרכה שלאחר מכן התברר שהייתה הדרך הנכונה.
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

סיימתי לצפות כרגע בפרק שמונה ואני חייב לציין שפשוט הייתי מרותק לכל אורכו - הפרק הכי מוצלח מתחילת הסידרה.

ספוילרים:

כשערפדית הג'ינג'ית הבינה שהיא "תרפא" כל פעם מחדש ושהיא תישאר בתולה לנצח - זה היה פשוט קטע היסטרי :lol:

הגילוי שהערפד הכי חזק והכי ותיק באיזור הוא בעצם פציפיסט המנסה לקדם אחווה ושיויון בין הגזעים - פשוט הזוי ברמות שקשה לתאר.

הירייה עם האקדח פיינטבול לביצים - לרגע שם ממש התכווצתי בכאב :|

הסעודה שמריאן הגישה לזוג השחור, לראות אותם טורפים חלקי אדם בכזו תאווה, מדהים איזה כח ושליטה יש לה על הסובבים אותה 8O

הקטע בכלא שהוא מספר לו שהוא עשה מעשה סדום בעץ ושעדיין יש לו סימנים על השמוק - אויש, גדול! :lol:

הרגשתם את הבאס בקטע כשהשריף מחזיק את היוצרת של ביל מהצוואר? מדהים השימוש הגאוני בסאונד ליצור אווירה בסידרה.

ד"א - רק אני חושב שהג'ינג'ית בסידרה הזו היא הבחורה הכי שווה שעברה שם? :P

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #16 

פרקים 10 ו-11 פשוט הורסים. - ספוולרים

ג'ייסון ואנדי בלפור ענקים. וכל אלה שמשתגעים תחת ההשפעה של מריאן
אחלה קליף האנגר לפרק הסיום של העונה שנקווה שיהיה טוב.

מה שכן, התעופה של אריק פשוט מיותרת

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #17 

פרק 12 - סיום העונה - הוא דווקא בנימה משועשעת משהו, עם הרבה בדיחות פנימיות ומשחק על הקטע של זכויות הערפדים, הSHAPESHIFTERS ושאר היצורים. סאם מרלוט יוצא מהארון בתור SHAPESHIFTER ("עדיף להיות מי שאתה ולא להסתתר"), ויש גם הצעת נישואין בורמונט (שם הם ליברלים ונותנים לכל מיני יצורים להתחתן, ולא רק לגבר ואישה). אחלה סיום עונה, ויש למה לחכות לעונה הבאה!

אגב, הדמות החדשה, המלכה, מקבלת די הרבה מסך גם בפרק הזה. נקווה שהיא תמשיך איתנו, כי היא פשוט מלכה!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #18 

אהבתי את זה שהם סגרו די מהר את העלילה המרכזית של העונה הזו והתמקדו בעונה הבאה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

דווקא הדמות של המלכה מבחינתי הייתה מאוד מאכזבת, אפילו היוצר של השריף היה יותר מרשים ממנה. מבחינתי היא הייתה ילדותית מידיי ומטופשת, לא תכונות שהייתי מייחס למי שאמורה לביות מלכת הגזע.

אהבתי שסגרו יפה את הסיפור עם המנדרה והאל שלה - בהחלט סיום יאה וראוי ומעניין ואהבתי איך פתחו את הדרך לעונה הבאה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #20 

גודריק בהחלט היה דמות מרשימה.
אני חושב שבכוונה עשו ככה את המלכה (לא אמרו שהיא מלכת הגזע, אולי מלכת האיזור או משהו)
אני משער שלא נראה אותה כדמות קבועה, אולי בעות איזה תת עלילה בעונה הבאה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”