רקע לבן באתר?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3736
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 284 פעמים
האתר עולה אצלי עם רקע לבן על כל המסך.ולא כמו במחשבים אחרים שראיתי עם רקע כחול בצדדים .
האם יש מישהו שיכול לעזור לי ?
האם יש מישהו שיכול לעזור לי ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נסה לאפס הכל בדפדפן שלך, במיוחד תבדוק שכל ה-CHECKBOXES ב-ACCESSIBLITY שלך כבויים.
- oferlaor
- מנהל

motico,
משהו במחשב או בדפדפן שלך השתלט על ה-GIFS, אני ממליץ בחום על FIREFOX...
משהו במחשב או בדפדפן שלך השתלט על ה-GIFS, אני ממליץ בחום על FIREFOX...
- oferlaor
- מנהל

אם לא ניסיתי את FIREFOX לפני כן, תעשה עליו סיבוב ולא תצטער. מהירותו מדהימה והוא יפה וטוב.
http://www.mozilla.com
http://www.mozilla.com
moco
בוודאי שאני לא מתלהב לעבוד עם 2 דפדפנים אבל אני סומך על עפר שהמליץ על הדפדפן הנ"ל.
סימן השאלה שלי קשור לתגובה שתופיע ב FIREFOX במקרה שהאתר "לא בדיוק בנוי בשבילו". האם הוא לא יעלה בכלל או שהעצמים ימוקמו שונה ? יש בעיה עם העברית ?
אם ניסית את הדפדפן הזה אז בהחלט אשמח אם תכין אותי לצפוי לי.
בוודאי שאני לא מתלהב לעבוד עם 2 דפדפנים אבל אני סומך על עפר שהמליץ על הדפדפן הנ"ל.
סימן השאלה שלי קשור לתגובה שתופיע ב FIREFOX במקרה שהאתר "לא בדיוק בנוי בשבילו". האם הוא לא יעלה בכלל או שהעצמים ימוקמו שונה ? יש בעיה עם העברית ?
אם ניסית את הדפדפן הזה אז בהחלט אשמח אם תכין אותי לצפוי לי.
מוטי
כן, ניסיתי והפסקתי מייד כי הוא פשוט לא עבד לגמרי באפליקציית Web שאני משתמש הרבה.
אני מציע שפשוט תנסה, זה לא לוקח הרבה זמן. ייתכן גם שהוא משתפר כי FF נעשה יותר ויותר פופולרי. השאלה אם כותבי FF בכלל מעונינים שהוא יהיה תואם IE או נצמדים לתקנים הרשמיים.
אגב אני לא משתמש בIE, אלא ב AvantBrowser. דפדפן זה בנוי מעל המנוע של IE כך שאין בעיית תאימות. מצד שני הוא אחלה, מלא כל הfeatures שאתה מצפה ועוד, ולמרבה הפלא מהיר בצורה משמעותית מהIE .
אני מציע שפשוט תנסה, זה לא לוקח הרבה זמן. ייתכן גם שהוא משתפר כי FF נעשה יותר ויותר פופולרי. השאלה אם כותבי FF בכלל מעונינים שהוא יהיה תואם IE או נצמדים לתקנים הרשמיים.
אגב אני לא משתמש בIE, אלא ב AvantBrowser. דפדפן זה בנוי מעל המנוע של IE כך שאין בעיית תאימות. מצד שני הוא אחלה, מלא כל הfeatures שאתה מצפה ועוד, ולמרבה הפלא מהיר בצורה משמעותית מהIE .
משה
- oferlaor
- מנהל

moco,
לא יודע עם איזה גירסא ניסית את זה, אבל אני כבר משתמש ב-FF המון זמן ולא נתקלתי עדיין באתר שלא עובד איתו כראוי. גם ההתאמות שעשיתי כאן באתר עבור FF היו מינוריות למדי ובעיקר תוספות לפונקציות המיוחדות ש-FF מוסיף (אשר, אגב, IE7 כבר גם תומך בהן) כגון RSS.
FF משתמש בתקנים. הבעיה היא שיש המון אי בהירות בחלק מהתקנים, בעיקר בטיפול בדברים שהם לא לחלוטין ברורים בתקן יתכנו אי תאימויות. אפליקציות WEB בד"כ עובדות, יש לפעמים בעיות בגלל דברים שבאמת כוונו אך ורק עבור IE (בעיקר כל מני PLUGINS למיניהם).
לא יודע עם איזה גירסא ניסית את זה, אבל אני כבר משתמש ב-FF המון זמן ולא נתקלתי עדיין באתר שלא עובד איתו כראוי. גם ההתאמות שעשיתי כאן באתר עבור FF היו מינוריות למדי ובעיקר תוספות לפונקציות המיוחדות ש-FF מוסיף (אשר, אגב, IE7 כבר גם תומך בהן) כגון RSS.
FF משתמש בתקנים. הבעיה היא שיש המון אי בהירות בחלק מהתקנים, בעיקר בטיפול בדברים שהם לא לחלוטין ברורים בתקן יתכנו אי תאימויות. אפליקציות WEB בד"כ עובדות, יש לפעמים בעיות בגלל דברים שבאמת כוונו אך ורק עבור IE (בעיקר כל מני PLUGINS למיניהם).
- oferlaor
- מנהל

מוזר, מעולם לא היתה לי בעיה עם SSL.
אני נכנס לחשבונות הבנק שלי ללא בעיה.
אני נכנס לחשבונות הבנק שלי ללא בעיה.
זה לא לגמרי משתחזר, אך אני בבית עכשיו ולא בעבודה. בבית זה אמר לי רק פעם אחת על ה SSL.
בכל מקרה המסקנות שלי לגבי השימושיות של הFF עגומות (אחכה ל1.6
):
נראה ש FF לא אוהב כל מה שקשור לכסף
בנק מזרחי - אי אפשר להיכנס לחשבון
בנק טפחות - ניתן להיכנס לחשבון, אך לא רואים את סרגל הניווט שבלעדיו אי אפשר שם לעשות כלום
http://www.msh.co.il - הצד השמאלי משובש
חמור בהרבה - הכפתור "מסחר online" (בצד ימין) שאמור לפתוח מסך התחברות בחלון חדש לא עושה זאת
כל הנ"ל שירותים שאני משתמש בהם, חלקם כל יום.
לגבי המהירות - האתר הזה באמת עולה קצת יותר מהר מב avant , אך לא באופן משמעותי. במדגם אתרים אחר לא חשתי בהבדל מהירות משמעותי. עופר, אולי אתה מתחמן בצד השרת כדי לעודד את השימוש בFF?
בכל מקרה המסקנות שלי לגבי השימושיות של הFF עגומות (אחכה ל1.6
נראה ש FF לא אוהב כל מה שקשור לכסף
בנק מזרחי - אי אפשר להיכנס לחשבון
בנק טפחות - ניתן להיכנס לחשבון, אך לא רואים את סרגל הניווט שבלעדיו אי אפשר שם לעשות כלום
http://www.msh.co.il - הצד השמאלי משובש
חמור בהרבה - הכפתור "מסחר online" (בצד ימין) שאמור לפתוח מסך התחברות בחלון חדש לא עושה זאת
כל הנ"ל שירותים שאני משתמש בהם, חלקם כל יום.
לגבי המהירות - האתר הזה באמת עולה קצת יותר מהר מב avant , אך לא באופן משמעותי. במדגם אתרים אחר לא חשתי בהבדל מהירות משמעותי. עופר, אולי אתה מתחמן בצד השרת כדי לעודד את השימוש בFF?
משה
- oferlaor
- מנהל

נשבע לכם שלא...
הוספתי GZIP בכדי להאיץ עליית עמודים באתר, אבל זה לא צריך להפלות (גם IE משתמש בזה)...
אצלי ההבדל הוא מטורף. לוקח לי עשירית זמן לפתוח 15 חלונות (אני יכול גם להגיע בקלות לעשרות חלונות פתוחים במקביל באתר שלנו) ב-FF מאשר ב-IE. מקווה ש-IE7 יפתור את הבעיה.
הוספתי GZIP בכדי להאיץ עליית עמודים באתר, אבל זה לא צריך להפלות (גם IE משתמש בזה)...
אצלי ההבדל הוא מטורף. לוקח לי עשירית זמן לפתוח 15 חלונות (אני יכול גם להגיע בקלות לעשרות חלונות פתוחים במקביל באתר שלנו) ב-FF מאשר ב-IE. מקווה ש-IE7 יפתור את הבעיה.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

הרקע באתר לבן האם יש פתרון לבעיה
גםכשאני משתמש בדרוימוויור 4 וקובע שרקע הדף יהיה שחור .בדפדפן הוא מראה לי רקע למה מחכה לתשובה
גםכשאני משתמש בדרוימוויור 4 וקובע שרקע הדף יהיה שחור .בדפדפן הוא מראה לי רקע למה מחכה לתשובה
- oferlaor
- מנהל

big007,
זו איזו אופציה בדפדפן שלך שגורמת לכך. פשוט תעבור על האופציות ותנסה לגרום לזה להעלם. זה לא קורה אצלנו, כך שהבעיה בהחלט מקומית בדפדפן שלך.
נסה להחזיר את הדפדפן למצב ברירת מחדל.
זו איזו אופציה בדפדפן שלך שגורמת לכך. פשוט תעבור על האופציות ותנסה לגרום לזה להעלם. זה לא קורה אצלנו, כך שהבעיה בהחלט מקומית בדפדפן שלך.
נסה להחזיר את הדפדפן למצב ברירת מחדל.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

ניסית לאפס את הדפדפן אך ללא הצלחה
אם למישהו יש רעיון אחר אודה מאוד
או שנשאר לי לפרמט את המחשב