אז בסוף המסך שנבחר הוא:
פיליפס 5604. לאחר הרבה התלבטויות ובגלל המחיר המעולה שהצלחתי להשיג הלכתי על LCD כי מאוד חששתי מההשתקפות בגלל חלון מאחורה ולמרות שחשבתי בהתחלה ש HD READY יספיק לי וכמו שקראתי אפילו יציג יותר טוב SD, שוב בגלל המחיר הלכתי על הFULL HD מתוך כוונה לחבר מחשב סלוני בעתיד הקרוב.
המסך הגיע ועכשיו אני רק מחכה לטכנאי שיגיע..
עכשיו מבחינת חיבורים לממיר של HOT אני מבין שהכי טוב SCART- SCART, האם אני צודק?
מקווה שהגודל לא גדול מדי, המסך בקרטון נראה ענק!! (מרחק קצת פחות מ3 מ')
תמונות בקרוב!
המסך הגיע ועכשיו אני רק מחכה לטכנאי שיגיע..
עכשיו מבחינת חיבורים לממיר של HOT אני מבין שהכי טוב SCART- SCART, האם אני צודק?
מקווה שהגודל לא גדול מדי, המסך בקרטון נראה ענק!! (מרחק קצת פחות מ3 מ')
תמונות בקרוב!
fgen1978- נקנה באבי סופר אבל אני לא יכול להתחייב לך על המחיר כי נקנה ביחד עם מוצר חשמלי גדול נוסף וגם הבעלים חבר..
אני לא מאמין שאני עדיין מצליח להתאפק! הטכנאי יגיע יום שני שבוע הבא (יש הכנות של ספה, הוט ומזנון...) ואני באמת מקווה שהכל יסתדר כמו שצריך!
מבטיח להעלות תמונה למצב המוגמר!
אני לא מאמין שאני עדיין מצליח להתאפק! הטכנאי יגיע יום שני שבוע הבא (יש הכנות של ספה, הוט ומזנון...) ואני באמת מקווה שהכל יסתדר כמו שצריך!
מבטיח להעלות תמונה למצב המוגמר!
ואו, אחלה מחיר. אני קניתי ב5450 וזה לאחר וויכוחים בטלפון =). נמאס לי קבר לחקות, אבל וואלהשופס מתחייבים תוך 18 ימים ואין מה לעשות. טוב אצתרך לחקות עוד טיפה. מכווה שהם לא יחקו עד ליום האחרון.
מה שהבנתי מכל המאמרים שסקארט לסקארט זה הכי טוב בשידור אנלוגי, זה גם כן היה שיקול בקניה. ופה גם השאלה, יש הבדל גדול בין הקבלים? יש לי קבל שהגיא פעם עם ממיר הוט עם פינים כסופים, זה יהיה ממש גרוע לאומת קבלים ב300 שקל?
מה שהבנתי מכל המאמרים שסקארט לסקארט זה הכי טוב בשידור אנלוגי, זה גם כן היה שיקול בקניה. ופה גם השאלה, יש הבדל גדול בין הקבלים? יש לי קבל שהגיא פעם עם ממיר הוט עם פינים כסופים, זה יהיה ממש גרוע לאומת קבלים ב300 שקל?