דף 1 מתוך 1

איזה מדיה סנטר יכול לשדר אל לינוקס?

נשלח: 21/06/2009 20:25
על ידי chad
יש לי תחנת לינוקס של eeepc ואני רוצה שהיא תתחבר למדיה סנטר
בנתיים ראיתי התחברות מסוג mstsc rdp logmein
אבל לא ראיתי כיצד לחבר מדיה פלייר או לגשת ב \\serrver\share
האם יש נגן מדיה ללינוקס שמתחבר למדיה סנטר?
האם מדיה סנטר של מיקרוסופט משדר או תומך בתקשורת לינוקס?

נשלח: 21/06/2009 20:44
על ידי Shed
מדיה סנטר של מיקרוסופט לא תומך בשידור או תקשורת גם עם חלונות...

יש פתרונות אחרים שנותנים ביזור, שליטה ונגישות למדיה ממספר תחנות: ל-SAGE TV יש פתרונות גם עבור לינוקס וגם עבור חלונות (ואפשר לשלב ביניהם), MYTHTV הינה אחת מתוכנות ה-HTPC הטובות שיש אשר מעניקה משמעות חדשה למושג PLACE SHIFT ונבנתה ללינוקס.יש את BOXEE ועוד כהנה וכהנה.

נשלח: 02/07/2009 6:29
על ידי chad
רגע אז כדי להתחבר מהלינוק למדיה סנטר אני צריך לשנות משהו במדיה סנטר או להתקין בלינוקס את מה שכתבת (mythtv place shift boxee)
???

נשלח: 02/07/2009 6:43
על ידי Catskinner
shed, אני חושב שזה לא ממש מדויק כי אתה יכול להפוך כל קופסת LINUX לשרת UPnP AV כך שניתן לאפשר למחשבים המריצים XP או VISTA לגשת ולשלוף ממנו מולטימדיה.

ההיפך גם נכון אם LINUX יודע לגשת למחשב XP/VISTA דרך UPNP AV ואני בטוח שאתה יודע את הדרך הנכונה לעשות זאת יותר טוב ממני.

chad, אני חושב שעדיף שתנסח מחדש את שאלתך כי המילה "לשדר" מאוד מטעה במקרה זה אם הבנתי אותך נכון. מה שאתה מחפש זו דרך שתאפשר למחשבים המריצים מערכות הפעלה שונות לגשת אחד לשני כדי לאתר אצלם קבצי מולטימדיה ולנגן מוזיקה וסרטים בהזרמה דרך הרשת נכון? אם אני צודק אז משיכת קבצים ממחשב אחד לשני יכולה להתבצע במגוון דרכים, החל ממיפוי דיסקים וספריות לאחר שהפעלת SAMBA ב LINUX או התקנת קליינט NTFS במחשב ה VISTA ועד ל UPnP AV שאותו מפעילים דרך ה Windows Media Connect ב Media Player.