איזה מדיה סנטר יכול לשדר אל לינוקס?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
chad פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי תחנת לינוקס של eeepc ואני רוצה שהיא תתחבר למדיה סנטר
בנתיים ראיתי התחברות מסוג mstsc rdp logmein
אבל לא ראיתי כיצד לחבר מדיה פלייר או לגשת ב \\serrver\share
האם יש נגן מדיה ללינוקס שמתחבר למדיה סנטר?
האם מדיה סנטר של מיקרוסופט משדר או תומך בתקשורת לינוקס?

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
הצטרף: אפריל 2007
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #2 

מדיה סנטר של מיקרוסופט לא תומך בשידור או תקשורת גם עם חלונות...

יש פתרונות אחרים שנותנים ביזור, שליטה ונגישות למדיה ממספר תחנות: ל-SAGE TV יש פתרונות גם עבור לינוקס וגם עבור חלונות (ואפשר לשלב ביניהם), MYTHTV הינה אחת מתוכנות ה-HTPC הטובות שיש אשר מעניקה משמעות חדשה למושג PLACE SHIFT ונבנתה ללינוקס.יש את BOXEE ועוד כהנה וכהנה.
You are never fully dressed without a smile

chad פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

רגע אז כדי להתחבר מהלינוק למדיה סנטר אני צריך לשנות משהו במדיה סנטר או להתקין בלינוקס את מה שכתבת (mythtv place shift boxee)
???

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: הוד השרון
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

shed, אני חושב שזה לא ממש מדויק כי אתה יכול להפוך כל קופסת LINUX לשרת UPnP AV כך שניתן לאפשר למחשבים המריצים XP או VISTA לגשת ולשלוף ממנו מולטימדיה.

ההיפך גם נכון אם LINUX יודע לגשת למחשב XP/VISTA דרך UPNP AV ואני בטוח שאתה יודע את הדרך הנכונה לעשות זאת יותר טוב ממני.

chad, אני חושב שעדיף שתנסח מחדש את שאלתך כי המילה "לשדר" מאוד מטעה במקרה זה אם הבנתי אותך נכון. מה שאתה מחפש זו דרך שתאפשר למחשבים המריצים מערכות הפעלה שונות לגשת אחד לשני כדי לאתר אצלם קבצי מולטימדיה ולנגן מוזיקה וסרטים בהזרמה דרך הרשת נכון? אם אני צודק אז משיכת קבצים ממחשב אחד לשני יכולה להתבצע במגוון דרכים, החל ממיפוי דיסקים וספריות לאחר שהפעלת SAMBA ב LINUX או התקנת קליינט NTFS במחשב ה VISTA ועד ל UPnP AV שאותו מפעילים דרך ה Windows Media Connect ב Media Player.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”