THD
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
מה שבטוח העיוות הישמע מהרמקולים לא מהרסיבר .תודה בכול אופןן ADICT עזרת לי מאוד הבנתי את העינייןן ולכם עדיף שאני יגביע מההגבה הראשית וזהוו . תגידד עוד שאלה בקשה זה נורמלי להגיע ל-10 db לא בפלוסים כמובן ??אני רוצה לדעת עם אני מוריד את תכולת הרמקול שלי כאילו הורס אותוו שאני מגביע ככה אבל אם זה נורמלי אז סבבהה תודהה
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

בישבילךך yairf אם סימני פיסוק = רציתי לדעת עם אני מגביע את כול הרמקולים דרך הרסיבר ל10 שזה הכי גבוהה, האם זה מגדיל את אחוזי העיוות או שזה כמו הגברה נוספת שכוללת את ה130 וואט שהרסיבר מוציא? דרך אגב יש לי yamaha rxv 2500. ושאני מגביע את הרמקולים עד הסוף זה לא יורד מ db שאני מגיע לפלוסים. .בצורה יותר פשוטה אני שואל אם הרמקולים על 0 או שהם על 10 זה לא יעשה יותר עיוות כשהם על 10 כאשר אני נימצא בשתיהם על 20 db . זה בסדרר ענו לי כברר על זהה אבל בביקשתת אם סימני פיסוק אז עשיתי בישבילךך ואם יש לך משהו להוסיף אני אשמח תודה
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

מה לא מובן פהה אני רוצה לתת יותר עוצמה לרמקולים ולנצל את הכוח של הרסיבר זה לא קשור להגברה הראשית איתה אני יגביע אותו דבר גם אם הרמקולים על 10 או על 0 אבל תודה בכול אופן ADICT הבין אותי ועזר לי תיקרא מה הוא רשם לי אוליי תבין מה רציתיי
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני לא גאון בהבנת כתבי חידה כמו ADICT .zion1234 כתב:מה לא מובן פהה אני רוצה לתת יותר עוצמה לרמקולים ולנצל את הכוח של הרסיבר זה לא קשור להגברה הראשית איתה אני יגביע אותו דבר גם אם הרמקולים על 10 או על 0 אבל תודה בכול אופן ADICT הבין אותי ועזר לי תיקרא מה הוא רשם לי אוליי תבין מה רציתיי...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא