שלום אנשים.
אז ככה.. מאז ומתיד זכור לי שכשאני רציתי לחבר קונסולות לטלויזיה בעבר הרחוק, אם והקונסולה עבדה על NTSC (כלומר ,נקנה בארה"ב) והטלויזיה לא הייתה מולטי-סיסטם ,כלומר לא תמך בNTSC אלא רק PAL, היה צורך במתאם מסוים ע"מ לקבל תמונה במצב של חיבור.
במקרה של הפלייסטייסן 3 היום, האם חיבור דרך HDMI עוקף את המקבלה הזו?כלומר, אם ואחבר קונסולתPS3 מארה"ב (NTSC) לטלויזיה שלפי הנתונים שלה תומכת ב PAL מהארץ בלבד, האם תהיה לי בעיה או ש-HDMI עוקף את בעיה זו ולא מוגבל לNTSC\PAL?
תודה
שאלה לגבי חיבור HDMI- חיבור בין מכשיר NTSC לטלויזית PAL
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חיבור ב HDMI לכשעצמו אינו עוקף את הבעיה היות ובארה"ב השידורים הם עדיין בקצב רענון שהוא בכפולות של 30 ואילו ביתר העולם זה בכפולות של 25. סביר מאוד שה PS3 האמריקאי ינסה לשדר 720p/60Hz או 1080p/60Hz ואם המסך שלךמסוגל לקלוט רק 720p/50Hz או 1080p/50Hz אתה תהייה בבעיה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
באסה... תכננתי לרכוש את ה37A450 של סמסונג (לא ממש מה שהייתי רוצה, אבל זהו תקציב סטודנט (: ) אבל הוא תומך רק בPAL.Catskinner כתב:חיבור ב HDMI לכשעצמו אינו עוקף את הבעיה היות ובארה"ב השידורים הם עדיין בקצב רענון שהוא בכפולות של 30 ואילו ביתר העולם זה בכפולות של 25. סביר מאוד שה PS3 האמריקאי ינסה לשדר 720p/60Hz או 1080p/60Hz ואם המסך שלךמסוגל לקלוט רק 720p/50Hz או 1080p/50Hz אתה תהייה בבעיה....
תודה על העזרה.