מתנה לחבר
אוקי, אני ממש לא מבין בתחום הזה של האודיו האנלוגי, אז אני מצטער מראש על הבורות.
אז הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שחולה על הפטיפון שלו, כול הבית שלו מלא תקליטים. עוד מעט יש לו יום הולדת ואני רוצה לתת לו משהוא מיוחד (בכל זאת, חבר טוב) והדבר שהוא הכי אוהב זה את המערכת פטיפון שלו, אז החלטתי להביא לו תקליט. אבל...יש לו כול כך הרבה תקליטים בבית שאם אני אביא לו תקליט, זה יכנס לכספת שלו כמו שאר התקליטים והוא לא יהיה ממש מיוחד. אז חשבתי שאולי אוכל להכין לו תקליט, ז"א, להמיר מוסיקה דיגיטלית באיכות גבוהה, לתקליט.
אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אשמח מאוד (והוא ישמח עוד יותר!).
ואם לא אז אני פשוט אמשיך לחפש,
בתודה מראש על כל תוצאה,
אורי.
אז הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שחולה על הפטיפון שלו, כול הבית שלו מלא תקליטים. עוד מעט יש לו יום הולדת ואני רוצה לתת לו משהוא מיוחד (בכל זאת, חבר טוב) והדבר שהוא הכי אוהב זה את המערכת פטיפון שלו, אז החלטתי להביא לו תקליט. אבל...יש לו כול כך הרבה תקליטים בבית שאם אני אביא לו תקליט, זה יכנס לכספת שלו כמו שאר התקליטים והוא לא יהיה ממש מיוחד. אז חשבתי שאולי אוכל להכין לו תקליט, ז"א, להמיר מוסיקה דיגיטלית באיכות גבוהה, לתקליט.
אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אשמח מאוד (והוא ישמח עוד יותר!).
ואם לא אז אני פשוט אמשיך לחפש,
בתודה מראש על כל תוצאה,
אורי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
באופן ביתי כמעט שלא ניתן להכין תקליט בבית. קיימת מערכת חורטת ביתית אבל היא יקרה להחריד והתקליטים "הריקים" שלה עולים עשרות דולרים לאחד..
ניתן לפנות בחו"ל למקומות שמדפיסים תקליטים אך הם מדברים על מינימום של 100 והעלויות באלפי יורו.
ניתן לפנות בחו"ל למקומות שמדפיסים תקליטים אך הם מדברים על מינימום של 100 והעלויות באלפי יורו.
The Black Wax