הגנת העתקה נכשלה - אובד עצות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

היי חברים

אני זקוק ליעוץ, קראתי את הסקירה היפה והטובה על הממיר של YESMAXHD, יומיים אחרי שהתחברתי הופיעה לי ההודעה הארורה "הגנת העתקה נכשלה" אחרי בירור מול יס בשירות הוזמן לי טכנאי שאמור להגיע מחר, ואז בדקתי בפורום וגיליתי על התקלה הזאת, בטח הטכנאי מחר יציע לי לעבור לקומפוננט, יש אפשרות לעקוף את התקלה הזאת באמצעות ממתג נורמלי במחיר סביר, אשמח להמלצות
והאם יש ירידה משמעותית בחיבור קומפוננט שהוא חיבור אנלוגי, אינני מבין מדוע יס לא מעדכת על התקלה הזאת לאנשים שמבקשים להתחבר עם הם מודעים לזה וכלכך הרבה אנשים סובלים מזה.

סליחה על השורות הרבות
אודה להתייחסות

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

איך אתה מחובר?
איזה מסך?
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

בינתיים לא שמעתי שיש המון אנשים שסובלים מזה, אבל בהחלט יש שסובלים מזה ואפילו אחד זה יותר מדי.

מה שלא ציינת זה מה מודל המסך שיש לך.

האם אתה מתחבר דרך רסיבר?

לגבי קומפוננט - זה פחות נוח, אבל מבחינת איכות אין ירידה דרמטית באיכות. היתכון של HDMI הוא שהוא דיגיטלי ומבטיח שלא תהיה ירידה באיכות או הפרעות, אבל סה"כ קומפוננט עובד מצויין.

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

סליחה מרוב הכעס והלחץ שכחתי

Toshiba 42c3000 בת שנה
מחובר ישירות לטלויזיה בHDMI

:@

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

צור קשר גם היבואן לברר אם יש בעיה עם המודל הזה עם המקס HD.

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

לא הצלחתי לתפוס את השירות אני אנסה מחר אבל מה לגבי ממתג
יש ממתג שבוודאות עובד ופותר את הבעיה במידה שהיא לא תפתר בדרכים אחרות

בנוסף למה אף אחד לא מעדכן את הצרכן בסוגייה הזו גם משווקי הטלויזיה וגם יס עצמם
זה לא קצת ממריד

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

adibek,

בעבר זה היה נושא שהטריד והפריע למודלים רבים.

במקס הרגיל אנחנו כבר לא נתקלים בהרבה דיווחים על כך.

כשנתקלים בבעיות בד"כ זה בגלל מסך שלא מטפל בנושא כראוי.

לגבי ממתג או REPEATER, במקרה שלי (לי היתה תקלה דומה אבל עם רעש דיגיטלי), לא עזר REPEATER בדרך. זה לא תמיד עוזר.

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תודה עופר

רק חבל שקניתי את הטלוויזיה לפני שנה ולא שמעתי על זה קודם
לך תקנה עכשיו טלויזיה חדשה

אני אעדכן מה קרה עם השירות של יס וניופאן

יום נפלא

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

עדכון

יצרתי קשר עם ניופאן אם בחור מהמחלקה הטכנית ונאמר לי כך:

אין שום בעיה בטלויזיה הבעיה ידועה לנו עקב פניות רבות של לקוחות, הבעיה היא בממיר של YES
הטלויזיה יודעת ומקבלת שידורים בהגנה של HDCP, ישנו באג בממיר שכאשר הוא מקליט הוא כאילו מסתבך עם עצמו,
כמוכן נאמר לי שבמידה ויהיה לי ממיר רגיל של HD ללא הקלטה לא תהיה כל בעיה שכזו, נשמע הגיוני לא!?
דבר נוסף שאני אנסה זה לבטל את ההקלטה האוטומטית של הממיר שמופעלת עם המעבר לערוץ ולבדוק מה קורה
והאם קופצת שגיאה,
מחר אמורים לחזור אליי מקשרי לקוחות של YES,

אמשיך לעדכן תודה על העזרה

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #10 

מקסימום קומפוננט זה לא כזה נורא,

אפילו בערוצי הHD הצבעים נראים טוב יותר מאשר הגוון האפרפר שהם מקבלים בHDMI

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

עדכון - שיחה עם יס

בשיחה עם נציגת קשרי לקוחות ניסתה הנציגה לשכנע בהטבה כספית על עוגמת הנפש
אך סירבתי לקבלה וביקשתי לחפש פתרון לנושא, תואם לי ליום חמישי הקרוב ביקור טכנאי עם ממיר HD לא מקליט כמו שהיבואן של הטלויזיה שלי הציע לי לעשות ולנסות לשחזר את התקלה,
מאחר והערוצים משודרים באותו אופן בשני הממירים אם התקלה לא תחזור על עצמה זו הוכחה שהתקלה
היא בממירי HD מקליטים.

נקווה לטוב

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #12 

adibek כתב:עדכון - שיחה עם יס

בשיחה עם נציגת קשרי לקוחות ניסתה הנציגה לשכנע בהטבה כספית על עוגמת הנפש
אך סירבתי לקבלה וביקשתי לחפש פתרון לנושא, תואם לי ליום חמישי הקרוב ביקור טכנאי עם ממיר HD לא מקליט כמו שהיבואן של הטלויזיה שלי הציע לי לעשות ולנסות לשחזר את התקלה,
מאחר והערוצים משודרים באותו אופן בשני הממירים אם התקלה לא תחזור על עצמה זו הוכחה שהתקלה
היא בממירי HD מקליטים.

נקווה לטוב
...
מאחר שהתוכנה של ממירי ה- HD הרגילים הוחלפה לאחרונה ולמעשה הועתקה מממיר ה- yesMaxHD (ולאחר מכן מחקו ממנה את תפריטי ההקלטות הלא רלוונטיים לממיר), יש מצב שגם בממיר ה- HD הרגיל תקבל עכשיו את אותה התקלה, מה שלא היית מקבל קודם.

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

טוב לדעת
מענייו מה יהיה,

oorva
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אני הייתי כשנה עם יס HD רגיל

שליחה #14 

ומעולם לא היתה לי בעיה עם שידורי ה HD.
לעומת זאת דקותיים אחרי שהתקינו לי את HDMAX הופיעה לי השגיאה הנ"ל וגם לי הוצע להתחבר בקומפוננט (אין לי בטלוויזיה).
שארפ 32GA8E

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #15 

adibek כתב:עדכון

יצרתי קשר עם ניופאן אם בחור מהמחלקה הטכנית ונאמר לי כך:

אין שום בעיה בטלויזיה הבעיה ידועה לנו עקב פניות רבות של לקוחות, הבעיה היא בממיר של YES
הטלויזיה יודעת ומקבלת שידורים בהגנה של HDCP, ישנו באג בממיר שכאשר הוא מקליט הוא כאילו מסתבך עם עצמו,
כמוכן נאמר לי שבמידה ויהיה לי ממיר רגיל של HD ללא הקלטה לא תהיה כל בעיה שכזו, נשמע הגיוני לא!?
דבר נוסף שאני אנסה זה לבטל את ההקלטה האוטומטית של הממיר שמופעלת עם המעבר לערוץ ולבדוק מה קורה
והאם קופצת שגיאה,
מחר אמורים לחזור אליי מקשרי לקוחות של YES,

אמשיך לעדכן תודה על העזרה
...
הבעייה היא שכל אחד יכול להפיל את זה על השני ולנו אין באמת מושג האם הבעייה היא של המסך או של הממיר !
האחד יגיד לך שהבעייה היא במנגנון ה HDCP של הממיר וכראייה הוא יביא לך את זה שהמכשיר עובד בצורה תקינה עם הרבה מאוד מכשירים בחיבור HDMI (אולי אפילו לממיר HD רגיל), והשני יכול להגיד שהבעייה היא דווקא ב במנגנון ה HDCP של המסך וייתן לך כראייה שלמעט המסך שלך (ואולי עוד כמה נוספים) אין שום בעייה לממיר להתחבר לכל עשרות ומאות המסכים של החברות האחרות !
מי צודק ?! אני לא בטוח שהם בעצמם באמת יודעים !

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

אין לי שום ספק באשר לאשמה של יס. יותר מדי אנשים שהתקינו מקס HD מתלוננים על בעיה כזו או אחרת. הדבר הכי גרוע הוא שאנשים שראו קודם שידורים באיכות טובה, עכשיו בתוספת תשלום מקבלים איכות פחות טובה ממקודם.

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #17 

מסכים. ה-HDCP ב-MaxHD לא יציב. אני נתקל בשגיאה כל יום ונאלץ לעקוף אותה בכיבוי הממיר, העברת ערוץ במסך, והיום הייתי צריך לנתק את הממיר מהחשמל אחרי שהוא נתקע במצב מסך שחור אפילו בערוץ הופ. התינוקת בכתה כשדורה נעלמה לה... 

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

עדכון

בהמשך למה שאמר smallville4r הגיע אליי טכנאי של יס וחיבר את הממיר הHD הרגיל ללא הקלטה
והשגיאה הידועה הופיעה, כמובן שמיד הטכנאי חייך חיוך מאוזן לאוזן ואמר לי אתה רואה זו בעיה של הטלויזיה ושל ניופאן,למרות שהוא בעצמו סיפר לי שהוא קנה טלויזיה LG לא זוכר את הדגם שזרקה לו את השגיאה בממיר הרגיל ולא במקס החדש,
אני כבר לא מבין את החוקיות, אם פתרון הבעיה זמנית זה ריסטרט לממיר שעובד שעות אחרי זה בלי בעיה איך זו הבעיה של הטלויזיה????

מה יהיה?

אנסה להתייעץ שוב עם ניופאן, אחרי שהם אמרו לי לדרוש מיס שיתקינו לי ממיר ללא הקלטה והבעיה לא תהיה,
יש לי תחושה שאני הולך להיות כמו כדור להזרק מצד לצד
תנו לי אנרגיות אני ממשיך להלחם!!!! 8O

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #19 

מדובר בתאימות של דגמים מסוימים והתוכנה של yes. הטכנאי יכול לחייך עד מחר, אבל העובדות בשטח מוכיחות שהשגיאה היא דווקא בגלל yes מפני שהיא הופיעה בתוכנה החדשה של ממירי ה- HD הרגילים (203) שהועתקה מה- MaxHD שבה הייתה הבעיה במקור (בדיוק כמו באג נורית ההודעות שלא הייתה בממירי ה- HD הרגילים, והנה עכשיו היא קיימת גם שם). מה שאני לא מבין זה למה לא העתיקו את התאימות מממיר ה- HD הרגיל ל- MaxHD אם בממיר HD הרגיל הבעיה כמעט ונעלמה לחלוטין. בממיר HD לקח ל- yes כמה חודשים עד שהבעיה של ה- HDCP כמעט ונעלמה (לפחות לפי מס' תלונות הולך ויורד כאן בפורום), ייתכן שזה המצב שיהיה פה, כלומר המתנה של מס' חודשים.

גם אם ניופאן תסכים להחליף לך טלוויזיה, אין הבטחה שזה לא יקרה גם בדגם אחר, על-אף שעם רוב הטלוויזיות אין בעיה.
ההמלצה שלי אליך - תשאיר את ה- MaxHD - התוכנה אותה תוכנה כמו בממיר ה- HD הרגיל, אבל אפשר להקליט בממיר. תחבר בינתיים בקומפוננט - הבדלי האיכות ב- HD זניחים בין קומפוננט ל- HDMI, בוודאי ממרחק צפייה של יותר מחצי מטר ובכל פעם שיעדכנו גרסה לממיר MaxHD תנסה לחבר שוב ב- HDMI ותראה האם הבעיה נפתרה.

אין לי מושג למי בדיוק צריך לפנות ל- yes כדי שיטפלו ספציפית בדגם שלך, כי הנציגות הטכנית בטח תגיד לך שהיא תדווח וכמובן לא יקרה כלום. אולי מישהו אחר בפורום יודע למי צריך לפנות ב- yes כדי שיעדכנו את הדגם כך שבגרסה עתידית תהיה תאימות של הדגם עם פרוטוקול ה- HDCP שמופעל בממיר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #20 

הבעיה היא תאימות. המסך והממיר כרגע לא תואמים.

אם הבעיה ביס או בניופאן, זה לא צריך לעניין אותך. האירוניה היא שיס וניופאן שיווקו (או עדיין משווקים, אין לי מושג) ביחד את שידורי ה-HD.

אם קומפוננט מספק אותך אז מצויין. אם לא, הייתי מחזיר את הממיר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”