מקלדת XGENE מאבדת סינכרון...
קניתי מקלדת XGENE לפני מספר ימים. חיברתי למחשב, ביצעתי סינכרון והמקלדת עבדה מצויין, קולטת מהסלון לחדר מחשב ללא בעיה, אלא שלאחר שעובדים על המחשב עם המקלדת והעכבר שלו, ה-XGENE מאבדת סינכרון ויש צורך לבצע סינכרון מחדש (ע"י לחיצה על המקלט ועל כפתור ID במקלדת). זה לא קורה מייד, ולא הצלחתי להבין בדיוק מה גורם לאיבוד הסינכרון, אבל אני די משוכנע שזה קשור לעבודה על המחשב עם המקלדת והעכבר הקבועים כי כאשר סתם לא עבדתי עם ה-XGENE ליותר משעה מבלי שעבדתי על המחשב היא נשארה מסונכרנת...
האם מישהו נתקל בתופעה? האם יש פיתרון?
אלון.
האם מישהו נתקל בתופעה? האם יש פיתרון?
אלון.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
האם מדובר על מוצר מקורי של XGENE או על אחד החיקויים שמסתובבים בשוק?
בכל מקרה, אם מדובר על המוצר המקורי, בעיה מסוג זה תיפתר ככל הנראה ע"י סינכרון מחדש שיחליף את תדר העבודה של המקלדת (המקלדת יודעת לבחור בין מספר תדרים ובכל סינכרון משתנה התדר) שכנראה מתנגשת עם ציוד אחר. אם הבעיה לא נפתרת לך אחרי מספר סינכרונים, הבא את המקלדת למשווק שרכשת ממנו אותה והיא תוחלף באחרת.
בכל מקרה, אם מדובר על המוצר המקורי, בעיה מסוג זה תיפתר ככל הנראה ע"י סינכרון מחדש שיחליף את תדר העבודה של המקלדת (המקלדת יודעת לבחור בין מספר תדרים ובכל סינכרון משתנה התדר) שכנראה מתנגשת עם ציוד אחר. אם הבעיה לא נפתרת לך אחרי מספר סינכרונים, הבא את המקלדת למשווק שרכשת ממנו אותה והיא תוחלף באחרת.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

ייתכן שהמקלדת אינה תקינה. חזור לפלונטר והיא תוחלף לאחרת.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

הרבה מאוד תלונות... לא סתם הרבה... אחרי אלפי יחידות שמסתובבות אצל לקוחות מאושרים ומרוצים ותשבוחות על המקלדת מפה ועד הודעה חדשה, אפשר ליפול על יחידה-שתיים תקולות... כל אחד יקבל מקלדת תקינה לשביעות רצונו המלאה!
זה ביחס ישר לכמות שלהם בשוק. נראה לי שפשוט להרבה יש אותם. בסה"כ מקלדת טובה שנותנת תמורה טובה למחירה.zovirax כתב:פששש.....
אני רואה הרבה תלונות על בעיות במקלדות האלו...
חבל....
חלק מההודעות גם נובעות מתקלות משתמש ולא רק המכשיר עצמו.
אני רוצה להוסיף שנתתי למקלדת עוד צ'אנס, חיברתי אותה ל-USB אחר במחשב ונכון להיום היא פועלת בסדר גמור, יש לה sleep mode שכדי לצאת ממנו צריך להקיש על מקש כלשהו ורק אז העכבר חוזר לעבוד, ידעתי את זה גם קודם אבל כנראה שלא הקדשתי לזה מספיק תשומת לב...
בהנחה שזה ממשיך לעבוד בצורה תקינה - זו מקלדת ממש סבבה!
בהנחה שזה ממשיך לעבוד בצורה תקינה - זו מקלדת ממש סבבה!