koss porta pro שאלה קטנה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היי אנשים , ראיתי עכשיו שאיבורי הביאו את האוזניות הנ"ל ,הם רושמים האתר שזה אחריות שנתיים במבעבדה שלהם ,מה הקשר בדיוק ? הרי עם koss porta pro מקבלים אחריות כל החיים ? לפחות ככה היה עד היום ,או שזה יבוא לא חוקי או משהוא בסגנון ? כי תכלס מתאים לי במחיר הזה ,בנוסך ל PX100 המעולות שיש לי כרגה ,
מה דעתכם לגבי העניין של האחריות באמת? או שאין כל קשר בין אחריות יצרן ל אחריות של החנות ?
מה דעתכם לגבי העניין של האחריות באמת? או שאין כל קשר בין אחריות יצרן ל אחריות של החנות ?
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
גם האחריות שיש באדר סוכנויות, האוזניות לא נשלחות לחו"ל והתיקון הוא על חשבונך (אמנם בסכום די סימלי) ובמעבדה שלהם בארץ.
לדעתי אתה לא צריך להציג שם שום קבלה שרכשת אצלהם (כך זה היה אצלי) והם יתקנו לך אותם
לדעתי אתה לא צריך להציג שם שום קבלה שרכשת אצלהם (כך זה היה אצלי) והם יתקנו לך אותם
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
30 ש"ח לאוזניה
זה מחיר תיקון באדר
והאמת שבפעם האחרונה תיקנתי שתי אוזניות ולא הייתי מרוצה מהתיקון
באחת החילפו לי לכבל לא מקורי
השניה עם קשת מתפרקת
מעצלות לא חזרתי לריב
זה מחיר תיקון באדר
והאמת שבפעם האחרונה תיקנתי שתי אוזניות ולא הייתי מרוצה מהתיקון
באחת החילפו לי לכבל לא מקורי
השניה עם קשת מתפרקת
מעצלות לא חזרתי לריב
העם דורש..... כל מיני דברים
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה שאנחנו אומרים שזה לא משנה, אתה יכול לתקן את זה באדר גם אם לא רכשת את זה שם, בדיוק כמו מי שרכש באדר.
אגב האוזניות האלה לא נוטות להתקלקל, הם חתיכת גוש ברזל ככה שפעם ב10 שנים שתצטרך לתקן אותם , שים 30 ש"ח.
תתחדש
אגב האוזניות האלה לא נוטות להתקלקל, הם חתיכת גוש ברזל ככה שפעם ב10 שנים שתצטרך לתקן אותם , שים 30 ש"ח.
תתחדש
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה