איך אפשר להעתיק סרט dvd מקורי
עם כל התפריטים כלומר ללא כווץ לתוך ההרד דיסק ולהקרין אותו דרך המדיה סנטר?
ואסביר את עצמי.
יש לי כמה עשרות סרטי dvd מקוריים.ואני פשוט מעונין להעתיק אותם בשלמותם לתוך ההרד דיסק שבמזרימדיה שלי.כשהעתקתי עם תוכנת dvdshrink זה פשוט העתיק קבצים מסוג ts .ואני צריך קבצים עם סיומות אחרים? נכון?
אנא למדו אותי לעשות את זה בבקשה.
תודה.
ואסביר את עצמי.
יש לי כמה עשרות סרטי dvd מקוריים.ואני פשוט מעונין להעתיק אותם בשלמותם לתוך ההרד דיסק שבמזרימדיה שלי.כשהעתקתי עם תוכנת dvdshrink זה פשוט העתיק קבצים מסוג ts .ואני צריך קבצים עם סיומות אחרים? נכון?
אנא למדו אותי לעשות את זה בבקשה.
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה יכול לבצע rip שלהם לקובץ ISO עם DVD Decrypter. יש מספיק שרשורים בפורום HTPC שמהם תוכל להבין איך עושים את זה. או שתעתיק את כל קבצי ה TS לתוך ספריה במחשב ותנגן את הקובץ הראשון - זה בדרך כלל הקובץ עם התפריטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
וכמעט שכחתי איך אני
רואה גם את סרט התוספות?
האם צריך לפתוח תיקייה עם שם הסרט ולשם להעביר את 2 הדיסקים לשם?האם המזרימדיה יכול?
תודה
האם צריך לפתוח תיקייה עם שם הסרט ולשם להעביר את 2 הדיסקים לשם?האם המזרימדיה יכול?
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

rip ל ISO או קבצי TS לא ממיר כלום ולכן אין ירידה באיכות.
מזרימדיה מסוגל לקרוא קובץ ISO ישירות. מחשב זקוק לכלי שידע להטעין את ה ISO כ DVD ווירטואלי. בדרך כלל עושים את זה עם Daemon Tools
מזרימדיה מסוגל לקרוא קובץ ISO ישירות. מחשב זקוק לכלי שידע להטעין את ה ISO כ DVD ווירטואלי. בדרך כלל עושים את זה עם Daemon Tools
גם DVD Decrypter ממיר ללא ירידה באיכות, כל מה שהוא עושה הוא מעביר את קבצי ה DVD ל HD בלי הקידוד.
בתהליך יוצר שתי ספריות שעליך להעביר לסטרימר.
אבל וזה החשוב, רוב ה DVD החדשים מוגנים מפני העתקה, עליך להשתמש בכלי כמו DVD FAB, הגרסה החינמית מורידה את הדיסק המוגן ל HD ללא ירידה באיכות ותוך התגברות על ההגנה. אם לאחר מכן אתה רוצה להוריד את התפריטים עליך להשתמש ב DVD shrink ולבקש רק העתקה ללא קידוד.[/b]
בתהליך יוצר שתי ספריות שעליך להעביר לסטרימר.
אבל וזה החשוב, רוב ה DVD החדשים מוגנים מפני העתקה, עליך להשתמש בכלי כמו DVD FAB, הגרסה החינמית מורידה את הדיסק המוגן ל HD ללא ירידה באיכות ותוך התגברות על ההגנה. אם לאחר מכן אתה רוצה להוריד את התפריטים עליך להשתמש ב DVD shrink ולבקש רק העתקה ללא קידוד.[/b]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הפתרון למי שיש לו זמן פנוי ושרוצה לייצר דיבוי דחוס של ספריית ה DVD שלו הוא להשתמש קודם ב DVD Shrink עדי ליצור העתק דחוס ללא הגנה ו/או קוד איזורי ולאחר מכן להשתמש ב DVD Decrypter כדי ליצור ממנו ISO.
היתרון: שומר את ה DVD עם התפריטים, פסי קול וכתוביות בקובץ שהוא מחצית מהמקור
חיסרון:
1 אפשר להזדקן ולצאת לפנסיה עד שגומרים את העבודה.
2 למה לטרוח בכלל כשאפשר להשיג גרסת HD באריזת MKV של כל DVD שיש באיכות טובה יותר ובאותו הגודל?
היתרון: שומר את ה DVD עם התפריטים, פסי קול וכתוביות בקובץ שהוא מחצית מהמקור
חיסרון:
1 אפשר להזדקן ולצאת לפנסיה עד שגומרים את העבודה.
2 למה לטרוח בכלל כשאפשר להשיג גרסת HD באריזת MKV של כל DVD שיש באיכות טובה יותר ובאותו הגודל?