AVER MEDIA M785 PVR או HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT
שלום !
בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש , אני מעוניין לחבר את המחשב בעזרת כרטיס TV לממיר של הוט לצורך הקלטה של תכנים , איזה מבין שני הכרטיסים הללו הייתם ממליצים ? הבנתי שהכרטיס של AVER MEDIA תומך גם בשידור דיגיטלי , האם זה יתרון רציני , או שכרגע בארץ אין שידורים כאלו ? המעבד שני רוכש הוא CI7 וכרטיס מסך 4870 של ATI , אני מתכוון להתקין OS שהיא 64 ביט .
תודה !
בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש , אני מעוניין לחבר את המחשב בעזרת כרטיס TV לממיר של הוט לצורך הקלטה של תכנים , איזה מבין שני הכרטיסים הללו הייתם ממליצים ? הבנתי שהכרטיס של AVER MEDIA תומך גם בשידור דיגיטלי , האם זה יתרון רציני , או שכרגע בארץ אין שידורים כאלו ? המעבד שני רוכש הוא CI7 וכרטיס מסך 4870 של ATI , אני מתכוון להתקין OS שהיא 64 ביט .
תודה !
שני הכרטיסים באותה רמה בגדול ובאותה איכות (שניהם משתמשים באותו צ'יפסט). יחד עם זאת ה-PVR 150 נפוץ הרבה יותר ולכן אני ממליץ עליו.
הערה נוספת: שווה להימנע מחלונות 64 ביט בגלל בעיות דריברים וקודקים מפה ועד להודעה חדשה.
הערה נוספת: שווה להימנע מחלונות 64 ביט בגלל בעיות דריברים וקודקים מפה ועד להודעה חדשה.
You are never fully dressed without a smile
- kobia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: קובי אפוטה
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני ממליץ לך לבדוק את נושא תמיכת ה - PVR150 ב - 6GB זכרון.
אם אני זוכר נכון (יש לי את הכרטיס, ולפני שרכשתי אותו גם חיפשתי מידע עליו בפורומים שונים) יש לו בעיית תמיכה במערכת בה מותקנים מעל 3GB.
שווה לבדוק לפני הרכישה....
אם אני זוכר נכון (יש לי את הכרטיס, ולפני שרכשתי אותו גם חיפשתי מידע עליו בפורומים שונים) יש לו בעיית תמיכה במערכת בה מותקנים מעל 3GB.
שווה לבדוק לפני הרכישה....
- kobia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: קובי אפוטה
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
http://www.hauppauge.com/site/support/s ... vr150.html
Note: Currently, the WinTV-PVR-150 and WinTV-PVR-500 receivers used with 64-bit versions of Windows are limited to less than 4GB of memory
זה מאשר את מה שאמרתי קודם
Note: Currently, the WinTV-PVR-150 and WinTV-PVR-500 receivers used with 64-bit versions of Windows are limited to less than 4GB of memory
זה מאשר את מה שאמרתי קודם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לדעתי ה-M785 לא נמכר יותר, הפסיקו לייצר אותו. ל-M785 ול-PVR150 אין יכולת קליטת DVB-T (השידורים הדיגיטליים הקרקעיים החדשים).
אם אתה רוצה תמיכה מלאה גם בויסטה 64 ביט וגם בקליטת שידורי DVB-T, לך על ה-Hauppauge HVR-1700.
אם אתה רוצה תמיכה מלאה גם בויסטה 64 ביט וגם בקליטת שידורי DVB-T, לך על ה-Hauppauge HVR-1700.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין מה לעשות. אם אתה מתעקש לבנות מערכת חזקה המריצה ויסטה 64 ביט עם 6 ג'יגה זכרון, תצטרך לחרוג קצת מהתקציב בשביל חומרה מתאימה.
שים לב שיש כרטיסים זולים יותר התומכים בויסטה 64 ביט, למשל ל-LeadTek ול-ComPro (אני מעדיף את קומפרו, התמיכה הטכנית שלהם איכותית יותר וגם איכות התמונה טובה מאוד), אבל שים לב שכל המוצרים שלהם נמכרים עם ערכת אינפרה אדום ללא IR Blaster. בקנייה נפרדת של ערכה עם IR Blaster שעולה כ-170 ש"ח נוספים אתה כבר לא חוסך כל כך הרבה כסף לעומת HVR-1700 המגיע עם כל מה שצריך.
שים לב שיש כרטיסים זולים יותר התומכים בויסטה 64 ביט, למשל ל-LeadTek ול-ComPro (אני מעדיף את קומפרו, התמיכה הטכנית שלהם איכותית יותר וגם איכות התמונה טובה מאוד), אבל שים לב שכל המוצרים שלהם נמכרים עם ערכת אינפרה אדום ללא IR Blaster. בקנייה נפרדת של ערכה עם IR Blaster שעולה כ-170 ש"ח נוספים אתה כבר לא חוסך כל כך הרבה כסף לעומת HVR-1700 המגיע עם כל מה שצריך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"