אין כתוביות בצפיה של קבצי MKV
התקנתי לפי ההמלצה כאן את MATROSKA ואת FFDSHOW היציב על VISTA 32BIT ואין כתוביות כאשר צופים בקבצי MKV (לצורך העניין סרט מטריקס 2 FHD 1080P)
צפייה במדיה פלייר 11 של ויסטה עם המקודדים הנ"ל לא מראה כתוביות
מה לעשות ?
צפייה במדיה פלייר 11 של ויסטה עם המקודדים הנ"ל לא מראה כתוביות
מה לעשות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ברוך בואך לפורום.
את ההודעה פיצלתי מהשירשור שבה היא נכתבה במקור היות ואין להשתמש בדביקים כדי לפתור בעיות נקודתיות.
את הפתרון לבעיה שלך תמצא במדריכים המופיעים בדביקים והם "מדריך קצר להגדרת Haali Media Splitter" וגם "מדריך לכתוביות עם ffdshow ו ה Vista Media Center".
בהצלחה
את ההודעה פיצלתי מהשירשור שבה היא נכתבה במקור היות ואין להשתמש בדביקים כדי לפתור בעיות נקודתיות.
את הפתרון לבעיה שלך תמצא במדריכים המופיעים בדביקים והם "מדריך קצר להגדרת Haali Media Splitter" וגם "מדריך לכתוביות עם ffdshow ו ה Vista Media Center".
בהצלחה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ניסיתי את 2 המדריכים אך לצערי עדיין לא ניתן לצפות עם כתוביות.Catskinner כתב:ברוך בואך לפורום.
בהצלחה...
אני סתם מנסה לראות עם WMP11, לא מדבר כאן על Media Center
יש עוד רעיונות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

עם איזה כתוביות בדיוק אתה מנסה לצפות? כי אם מדובר בכתוביות בפורמט srt וצפיה דרך WMP11 בסרטים הארוזים ב MKV אז המדריכים הם התשובה.
במידה ואתה עדיין בטוח שעתי הכל 100% לפי המדריכים ועדיין זה לא עובד אז יש שתי אפשרויות:
1. או שפספסת משהו
2. או שהנגן לא מצליח בכלל לאתר את הכתוביות החיצוניות (האם הם באותה ספריה כמו הסרט? האם הם בעלות אותו שם כמו הסרט?)
במידה ואתה עדיין בטוח שעתי הכל 100% לפי המדריכים ועדיין זה לא עובד אז יש שתי אפשרויות:
1. או שפספסת משהו
2. או שהנגן לא מצליח בכלל לאתר את הכתוביות החיצוניות (האם הם באותה ספריה כמו הסרט? האם הם בעלות אותו שם כמו הסרט?)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מומלץ מאד ולא צריך להתעסק עם הגדרות. (אולי רק להגדיר RENDERER נכון)....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

צריך להתעסק בדיוק עם אותם ההגדרות, רק שהן כולן מרוכזות בתפריטי הנגן
ה-MPC-HC מנגן את הסרט נורא לאט עם קרטועים לעומת WMP11 שמנגן אותו חלק.
בכל אופן עליתי על הבעיה שלי - שכחתי לסמן ALL SUPPORTED בFDSHOW RAW VIDEO.
עכשיו יש כתוביות אבל בעקבות השינוי הסרט התחיל לקרטע גם.כאילו הכתוביות מעמיסות מאוד על המעבד או משהו כזה ... ממש מוזר
אילו עוד אלטרנטיבות יש לי ? VLC ? COREAVC ?
בכל אופן עליתי על הבעיה שלי - שכחתי לסמן ALL SUPPORTED בFDSHOW RAW VIDEO.
עכשיו יש כתוביות אבל בעקבות השינוי הסרט התחיל לקרטע גם.כאילו הכתוביות מעמיסות מאוד על המעבד או משהו כזה ... ממש מוזר
אילו עוד אלטרנטיבות יש לי ? VLC ? COREAVC ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כתוביות ב ffdshow מעמיסות בערך 10% על מעבד כפול ליבה טיפוסי כך שהשאלה המרכזית היא באיזה עומס היה המעבד שלך לפני הכתוביות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם שם הכתוביות זהה לחלוטין (ממש ברמת Copy-Paste עד האות האחרונה) לשם הסרט? כלומר, האם, למשל, עבור MOVIE.MKV שם הכתוביות הוא MOVIE.SRT?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"